Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwłaszcza ze za 100 SM gracze chcą 13-15kkk , a pet warty 550 SM

To idź do pracy, w 3/4 dni zarobisz na full IS, zamiast grać w metina i w 3/4 dni zarobić na peta.

tenor.gif

Opublikowano

Nie kminie Twojego toku myślenia. Myślisz, że po dwóch wyjściach bedziesz to miał? Lepiej siedzieć na dupie i sie opierdalać w m1 jak Ty a potem narzekać na mpc jaki to server nie jest zły. Otrząśnij sie

To na 1 item ma robić 100-120 razy dt?

79160594027661829163.png

Opublikowano

To idź do pracy, w 3/4 dni zarobisz na full IS, zamiast grać w metina i w 3/4 dni zarobić na peta.

3/4 dni? Ja nie wiem ile wam ludzie płacą ale jak się postara to praca 10h i ma całe eq IS. Tylko do pracy nie pójdzie, bo woli stać w m1... Żal ludzi.

Ripper troche za mocno nawala tymi skillami, czy mi się wydaje? :P

Opublikowano

Więc tak na serwerze był yang bug, postacie miały po 214124125125 yang :D

Ludzie przez ten czas nabugowali bryłek, nakupili sm, robili sobie perf 6/7.

Lecz administracja wczoraj o godz 20:15 sie o tym dowiedziała i zrobiła przerwa myśląc, ze to załatwi sprawę. Lecz to było tylko zamiecenie wszystkiego pod dywan. Został usunięty yang bug, zostały usunięte wszystkie bryłki i yangi w nadmiarze, ale ludzie myślą i porozdzielali bryłki np. po 20 na wszystkie postacie. A najlepsze jest to, że wszyscy mają IS, a ludzie którzy sprzedawali graczom  SM stracili SM i yangi... :D

Opublikowano

Ripper troche za mocno nawala tymi skillami, czy mi się wydaje? :P

Jeżeli wejdzie mu kryt to walnie mocno. Nie wydaje Ci się. :D
Opublikowano

Administracja c***a kładzie na graczy pod każdym względem, przez 2 pierwsze dni bylo ok ale teraz nawet laskawie nie podadza informacji co sie dzieje z serwerem od strony technicznej.... ja osobiscie rezygnuje, powodzenia tym ktorzy zostaja.

sygnatura.png

Opublikowano

Na tą chwilę, dla nowych graczy:

• straszne lagi, dodając punkty statusu można dostać loga do okna głównego, nie wspominając o bonowaniu i expieniu
  • bugi clienta przy dwóch metkach (i więcej), podczas teleportacji czasem wyłącza metina
  • brak administracji online, ani widu ani słychu
  • wszystkie spoty zajete

• dużo ludzi,
  • ogólnie dosyć fajny serwer prócz wymienionych wyżej minusów

Jeśli chcecie zacząć grać, a lubicie lagi czy tam czitować - to możecie śmiało wbijać. Bana nie dostaniecie bo administracja jest całkiem nieaktywna : ]

­

Opublikowano

­Zobaczymy kiedyś Surka w temacie albo administracje na serwerze?

Na pewno lepsze robi serwery niż Weezy i imaguś. xD

Naprawcie bugi, bo to już robi się totalna klapa, a to wywalanie jest już denerwujące. ;-)

Opublikowano

Częste lagi i problemy z logowaniem to główny minus tego serwera.

Oczywiście jeszcze jest to że było gadane o łatwiejszej wersji starego teriosa a dostaliśmy trudniejszą.

Administracji nie widuję w grze, a często ktoś cheatuje, czy to NOK, WH, DMG, DMG marmur czy zwykłe autoclickery.

Opublikowano

Po tych paru dobrych godzinach grania, stwierdzam że się zawiodłem mega. Oczekiwałem na Teriosa, bo grałem krótko na poprzedniej odsłonie, a bardzo mi się spodobała.

Exp.. jak dla mnie na easy, jest za wolno na początkowym etapie, jakby tak exp leciał na 160lvl + to nie mam nic przeciwko, a nie że 1h wbijam 80-85lvl. 

Dla osób nie potrafiących ustać na mapce 75, polecam expić w miejscach gdzie są górki, bo moby się o nie blokują chociaż nie powinny, wtedy trochę omdlenia i bierz się cały spot na klate, bez utraty 1 hp ( expiłem daggerem z fms :v )

Na chwilę obecną odpuszczam chyba serwer, lecz polecam nadal.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Po tych paru dobrych godzinach grania, stwierdzam że się zawiodłem mega. Oczekiwałem na Teriosa, bo grałem krótko na poprzedniej odsłonie, a bardzo mi się spodobała.

Exp.. jak dla mnie na easy, jest za wolno na początkowym etapie, jakby tak exp leciał na 160lvl + to nie mam nic przeciwko, a nie że 1h wbijam 80-85lvl. 

Dla osób nie potrafiących ustać na mapce 75, polecam expić w miejscach gdzie są górki, bo moby się o nie blokują chociaż nie powinny, wtedy trochę omdlenia i bierz się cały spot na klate, bez utraty 1 hp ( expiłem daggerem z fms :v )

Na chwilę obecną odpuszczam chyba serwer, lecz polecam nadal.

Wbij 110lvl, bo dalej jest z górki. Tylko eq sobie zrób na 90lvl ;)

Opublikowano

Gram od początku jeśli tak to można nazwać i bardzo się rozczarowałem.

Lagi lagi lagi... 

Bugi. Buugi...dużo bugów. Wystawiasz trutkę za 7kkk i ktoś ją kupuje za 0yang...no oczywiście zarabiasz całe nic.
Balans postaci zapewne nie jest odpowiednio zrobiony...
Exp. Nie to że za mały tylko że lepiej expić w v2/red lesie niż na mapce 75lvl
Niedopasowany drop ulepszaczy do map. Mapa 90lvl dropią ulepki na 150+ natomiast prochy demona wymagane na eq 90lvl dopiero na mapce 110+ a może i dalej
Brak dropu ulepszaczy z mobów...w sumie z mobów to tylko exp i yang.
Bardzo drogi IS...za bardzo

Wywalanie clienta

Zerowy kontakt z administracją - widać po tym temacie. Gram dość dużo a dokładniej to chyba mogę napisać że grałem dość dużo i jakiś GM pojawił się dwa razy. Dwa razy. Raz zmienił dzień na noc a za drugim razem napisał coś i tyle...
Suport? Wysłałem zapytanie - brak odpowiedzi. HA! usunięte...bez odpowiedzi :D podobny przypadek nie tylko u mnie
Podniesienie HP bossów i zmniejszenie dropu. Na początku dawałem radę dla bossów mapka 90lvl bez problemów a po świetnej aktualizacji która wprowadziła większe błędy niż poprawki musiałem wydawać duży hajs aby ubijać ponownie te bossy i mieć połowę mniej dropu a nawet 1/3 tego co było.
I pewnie coś jeszcze...

Z plusów serwera to wymienię...hmm nooo wymienię na przykład że hmm ładna zapowiedź ale i tak nie odzwierciedla w całości tego co jest na serwerze...w zapowiedzi więcej :/ i ciekawsza niż serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...