Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz będzie Ci działać z tego co widzę za dużo IP wyłapało przy ataku i też te poprawne popatrzymy na tym.

Loguję się z 5 rodzajów IP(początek 31...,37...,95....,5....,43...., ciągle mam błąd...

e3e0ug.png+ 4gb ram.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że nikt się jeszcze nie nauczył że serwery Surka są niestabilne, bugi naprawiane po miesiącu, propozycje nie rozpatrzone, a pliki serwerowe przeważnie/zawsze kupione  T_T

Pokazuje to na każdym kroku, ale widzę że ludzie mają za duży sentyment żeby użyć mózgu.
Odradzam grania, ze względu na technika.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Widzę że nikt się jeszcze nie nauczył że serwery Surka są niestabilne, bugi naprawiane po miesiącu, propozycje nie rozpatrzane, a pliki serwerowe przeważnie/zawsze kupione  T_T

Pokazuje to na każdym kroku, ale widzę że ludzie mają za duży sentyment żeby użyć mózgu.

Odradzam grania, ze względu na technika.

Przecież na serwerze nie ma żadnych strasznych bugów więc o czym ty mówisz?  Stabilność też jest, ale czasem potrafi wywalić (1-2 razy dziennie). Dziś w nocy mieli wprowadzić propozycje od graczy, ciekawe co z tym.  No i kiedy odblokujecie te IP graczy/?

Opublikowano

Aktualnie z tych informacji co sie dowiedziałem to serwerownia ma problemy, czekamy na rozwiazanie problemu u nich, to nie jest nasza wina, czekamy na szybkie rozwiazanie problemu z ich strony.

Pozdrawiamy

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Aktualnie z tych informacji co sie dowiedziałem to serwerownia ma problemy, czekamy na rozwiazanie problemu u nich, to nie jest nasza wina, czekamy na szybkie rozwiazanie problemu z ich strony.

Pozdrawiamy

To se poczekacie do poniedziałku  :D

Opublikowano

Pozdrawiamy

A takie pytanko, masz jakieś rozwiązanie do działania strony głównej?

Nie widzi mi się używanie chrome czy opery, używam firefoxa i coś mi strona nie działa, wchodzę przez proxy wchodzi.

Ale nie chce mi się TOR'a za każdym razem odpalać gdy chcę zobaczyć ile jest online, kupić coś w isie.

Opublikowano

Nie widzi mi się używanie chrome czy opery, używam firefoxa i coś mi strona nie działa, wchodzę przez proxy wchodzi.

Ale nie chce mi się TOR'a za każdym razem odpalać gdy chcę zobaczyć ile jest online, kupić coś w isie.

Dzisiaj poprawimy to także dzisiaj będzie aktualizacja gry ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek naprawcie tez to wywalanie z Channeli podczas ich zmiany. A takze nie dziala teleprotacja z CH1. I o ktorej mozna spodziewac sie wlaczenia serwera?

Opublikowano

Pozdrawiamy

@SuReeK

Korzystając z rzadkiej okazji pozwolę sobie zadać pytanie: sklepy offline i znikające eq to temat tabu, tak?

Znowu znikniesz z tego tematu po pierwszym niewygodnym pytaniu?

Opublikowano

Internetu w komórce nie masz?

Btw. tylko ja od środy nie mogę wejść na ch1?

tenor.gif

Opublikowano

Internetu w komórce nie masz?

Btw. tylko ja od środy nie mogę wejść na ch1?

Jaki ma sens wchodzenie lub udostępnianie neta z komórki?

Szybciej jest TOR'em, ale i tak jest mniej poręczne niż od razu otworzyć nową kartę w firefoxie.

Co dzisiejsza aktualizacja wprowadzi?

Propozycje graczy?

Opublikowano

Szybciej jest TOR'em, ale i tak jest mniej poręczne niż od razu otworzyć nową kartę w firefoxie.

Propozycje graczy?

Hahahahahah, ten żart Ci się udał :v

Opublikowano

Propozycje graczy?

Wszystkiego apropo aktualizacji dowiesz się w godzinach nocnych lub wieczornych.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...