Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze strony administracji zero zaangażowania, totalna ignorancja wobec graczy, brak zainteresowania bugami. Włączyli serwer i zostawili go samemu sobie. Nie wróżę przyszłości.

Opublikowano

No niestety, pomimo tych 2k graczy jest coraz gorzej. Serwer ma potencjał, ale wymaga choć odrobiny zaangażowania, ewentualnie naboru GM (bo takowych praktycznie nie ma, ani na forum, ani w grze)

Opublikowano

No niestety, pomimo tych 2k graczy jest coraz gorzej. Serwer ma potencjał, ale wymaga choć odrobiny zaangażowania, ewentualnie naboru GM (bo takowych praktycznie nie ma, ani na forum, ani w grze)

Przez to tak pada wiele dobrych serwerów, na stracie wypala i w uj ludzi jest, a potem admini olewają serwer, a on z dnia na dzień się wyludnia.

Opublikowano

Nie polecam 2/10, start w piątek bez bugów.

Nie no, a tak na poważnie, Surek olewasz serwer jak tylko możesz, zawsze jak są jakieś serwery mega i przyjemnie się gra to administracja ma w du*** serwer i tylko liczy się ten $$$. Jak na serwer easy to do 110 exp na mapach 75/90 jest katorga... poprawcie to.

Opublikowano

Surek, Ty się kurcze weź do roboty...

Piszesz że zajmujesz się serwerem, a od 25 nic nie poprawiliście, nie wprowadziliście żadnych poprawek, zero poprawy z lagami...

Non-stop problemy i żale graczy, ale nie widzę dalej Waszych efektów tego zajmowania się grą.

Nie udzielacie się na swoim własnym forum, nie pomagacie innym, wielce mi na supporcie działacie który i tak nie działa w 100% sprawnie.

Opublikowano

jeszcze ani razu nie widzialem GM'a w grze mimo ze jestem prawie ciagle :// przykre Surek ze olewacie ten serwer i w koncu dajcie info co sta dzieje bo duzo osob czeka..

Opublikowano

Surek, Ty się kurcze weź do roboty...

Piszesz że zajmujesz się serwerem, a od 25 nic nie poprawiliście, nie wprowadziliście żadnych poprawek, zero poprawy z lagami...

Non-stop problemy i żale graczy, ale nie widzę dalej Waszych efektów tego zajmowania się grą.

Nie udzielacie się na swoim własnym forum, nie pomagacie innym, wielce mi na supporcie działacie który i tak nie działa w 100% sprawnie.

on juz szykuje nowy start jakiegos serva bo hajs ladnie sie na tym trzepie. Nie trzeba pisac ze pelno problemow i bugow, czy tez ze server ma potencjal, 10k graczy bo to i tak nic nie da. :):D:D:D:D:D:D

Opublikowano

Faworyzowałem Terios, nie Atreyie która będzie konkurencją, ale to co się dzieje na serwerze po prostu nie pozwala na to. Surek, straciłeś swoją szansę którą dało Ci 2,5k ludu

Jeśli się nic nie zmieni, to po starcie Atreyi będą tu pustki.

Opublikowano

Ze strony administracji zero zaangażowania, totalna ignorancja wobec graczy, brak zainteresowania bugami. Włączyli serwer i zostawili go samemu sobie. Nie wróżę przyszłości.

Zgadzam się, ale właściwie i bez administracji się gra przyjemnie

Nie polecam 2/10, start w piątek bez bugów.

Nie no, a tak na poważnie, Surek olewasz serwer jak tylko możesz, zawsze jak są jakieś serwery mega i przyjemnie się gra to administracja ma w du*** serwer i tylko liczy się ten $$$. Jak na serwer easy to do 110 exp na mapach 75/90 jest katorga... poprawcie to.

no kur*a pewnie, w ogóle niech na start będzie od razu 225 lvl i full is, musisz sie trochę pomęczyć z expem, typowa myśl typowego gracza serwerów easy, nie podoba się to dobranoc

Mentor
Opublikowano

Serwer dobry tylko co z tego skoro z dnia na dzien graczy ubywa bo nikt sie tym serwerem nie zajmuje nie mówiac juz o GM'ach , gdzie żadnego jeszcze nie widziałem w grze a siedze caly czas

Chociaż mógłby ktoś wbic i zrobic jakiegos OX'a czy cos

Opublikowano

Serwer dobry tylko co z tego skoro z dnia na dzien graczy ubywa bo nikt sie tym serwerem nie zajmuje nie mówiac juz o GM'ach , gdzie żadnego jeszcze nie widziałem w grze a siedze caly czas

Chociaż mógłby ktoś wbic i zrobic jakiegos OX'a czy cos

Pisałem wyraźnie że dzisiaj będzie kalendarz...

Co do strony ja nie mam na to wpływu czekam na mojego technika...

Strona nie działa,serwer nie działa...

Serwer działa tylko strona nie działa.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pisałem wyraźnie że dzisiaj będzie kalendarz...

Co do strony ja nie mam na to wpływu czekam na mojego technika...

Serwer działa tylko strona nie działa.

Chyba tylko Tobie serwer działa. Mi nie działa błąd.

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Chyba tylko Tobie serwer działa. Mi nie działa błąd.

Zaraz będzie Ci działać z tego co widzę za dużo IP wyłapało przy ataku i też te poprawne popatrzymy na tym.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...