Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

www nie dziala

czemu?

k8lx1nv.jpg?1

Redtuba wyłącz to zadziała (y)

Co jest z tą aktywacją na forum? Zarejestrowałem się na mailu z interii nie przychodzi. Na gmailu też nie. halp

tenor.gif

Opublikowano

Podsumuje paroma słowami. Wbiłem 121 lvl i ogólnie gra się bardzo fajnie. Licznik nie podkręcony raczej bo wszystko(doslownie wszystko) jest pozajmowane, pod dt po 15 osob na kazdym ch, na mapie handlowej pierdyliard sklepów. Fajnie to wygląda. Dla nowych graczy- nie zniechęcajcie się na lvlu 75-90. Potem exp leci 2x lepiej :) Trzeba sie przemeczyc troche. Niech tylko administracja ogarnie te wywalanie itp. Czlowiek sobie robi ww a tu jeb i Cie loga, a przepustka idzie w plecy(250kk). Wywaliło mnie już tak z 4 razy. Ogarnijcie te wywalanie(nie piszczie tylko nic o kosztach tego, bo na serverze co 2ga osoba jeździ na wierzchowcu za 30 zł). Server jak narazie na +

UggNk9.gif

Opublikowano

Może ktoś napisać propozycje na forum teriosa dotyczącą możliwości zmiany potworów na pieski, bo nie którzy jak i ja mają lagi, niech ktoś napisze, bo nie do chodzi mi link aktywacyjny :D

Opublikowano

Może ktoś napisać propozycje na forum teriosa dotyczącą możliwości zmiany potworów na pieski, bo nie którzy jak i ja mają lagi, niech ktoś napisze, bo nie do chodzi mi link aktywacyjny :D

W folderze klienta masz Settings, plik dog. Otwórz notatnikiem i zmień z 0 na 1. Będą pieski :)

Opublikowano

Serwer typowy pod Item Shop. Robiłem PVP z Ninją Dagger 75 lvl (smocze noze i full eq wojenne ) ja miałem 85 lvl mentaL Eq wojenne full tarcza ninja perfect +9, Bron dwureka 80 lvl kd +6  i na 2-3 skille padłem. Ninja miał full IS (fryz, zwierzak kostium i chyba jeszcze cos na luda ) a ja bez IS byłem. Serwer typowy pod IS. Pozostaje mi czekać na atreye która na początku grudnia startuje mam nadzieję, że ten serwer nie będzie "typowy pod isa". Rozumiem, że serwer musi się utrzymać można dodać do ISa kostiumy zwierzaki jakies pierscienie do expa, ale jak mam z duchowego takiemu daggerowi walić po 5k bez kryta a taki dagger mi wali po 11-12 k bez kryta i to z full IS'e,m to ja dziękuję za taki serwer. Nie dość, że te kostiumy fryzy zwierzaki pierscienie itp maja dodatkowy bon na luda to jeszcze dodatkowo mają 2-3k HP i 5% abs na obrażenia um. Pzdr..

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Serwer typowy pod Item Shop. Robiłem PVP z Ninją Dagger 75 lvl (smocze noze i full eq wojenne ) ja miałem 85 lvl mentaL Eq wojenne full tarcza ninja perfect +9, Bron dwureka 80 lvl kd +6  i na 3 skille padłem. Ninja miał full IS (fryz, zwierzak kostium i chyba jeszcze cos na luda ) a ja bez IS byłem. Serwer typowy pod IS. Pozostaje mi czekać na atreye która na początku grudnia startuje mam nadzieję, że ten serwer nie będzie "typowy pod isa". Rozumiem, że serwer musi się utrzymać można dodać do ISa kostiumy zwierzaki jakies pierscienie do expa, ale jak mam z duchowego takiemu daggerowi walić po 5k bez kryta a taki dagger mi wali po 11-12 k bez kryta i to z full IS'e,m to ja dziękuję za taki serwer. Nie dość, że te kostiumy fryzy zwierzaki pierscienie itp maja dodatkowy bon na luda to jeszcze dodatkowo mają 2-3k HP i 5% abs na obrażenia um. Pzdr..

To akurat nie problem. Jak masz troche oleju w głowie to ogarniesz sobie is bez wydawania zlotówki tak jak ja. WW/RIP i całe is Twoje :) Pomysl troche

UggNk9.gif

Opublikowano

To akurat nie problem. Jak masz troche oleju w głowie to ogarniesz sobie is bez wydawania zlotówki tak jak ja. WW/RIP i całe is Twoje :) Pomysl troche

Zwłaszcza ze za 100 SM gracze chcą 13-15kkk , a pet warty 550 SM

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Zwłaszcza ze za 100 SM gracze chcą 13-15kkk , a pet warty 550 SM

Nie kminie Twojego toku myślenia. Myślisz, że po dwóch wyjściach bedziesz to miał? Lepiej siedzieć na dupie i sie opierdalać w m1 jak Ty a potem narzekać na mpc jaki to server nie jest zły. Otrząśnij sie

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...