Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze jeśli piszecie żeby zwiększyli expa, itp to kurna nie grajcie, nie podoba się to nie musicie grać.... Co im tam jak 100 osób przestanie grać, jak mają i tak cały czas 1k+ osób. Ja z 75 do 85 w 3h z przerwami, i bez pdka wbiłem... A wy się spinacie że 4% za spot... Jak lubicie serwery na 2 dni, no to polecam szukać gdzie indziej. Z przepustkami się zgodzę, bo jest ich stosunkowo mało, na 4 ripy 1 przepustka na WW.

Na ten moment serwer 4,5/5 Polecam!

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze jeśli piszecie żeby zwiększyli expa, itp to kurna nie grajcie, nie podoba się to nie musicie grać.... Co im tam jak 100 osób przestanie grać, jak mają i tak cały czas 1k+ osób. Ja z 75 do 85 w 3h z przerwami, i bez pdka wbiłem... A wy się spinacie że 4% za spot... Jak lubicie serwery na 2 dni, no to polecam szukać gdzie indziej. Z przepustkami się zgodzę, bo jest ich stosunkowo mało, na 4 ripy 1 przepustka na WW.

Na ten moment serwer 4,5/5 Polecam!

Jeżeli chodzi o przepy na WW to wróżka, generał lecą po 3 z jednego i jest 100 % :)

Opublikowano

Można ss'a ile graczy jest na serwie bo licznikowi za bardzo nie wierze. :D

Licznik nie kłamie. ;) Graczy jest pełno, widać po mapach, miastach oraz samej mapie handlowej ;) 

Opublikowano

Terios nigdy nie był serwerem na tydzień ;p przecież żeby zrobić EQ na 195 + trzeba posiedzieć w chuy czasu  ;d 

tak btw jak tam terios, lepiej się gra niż przed reworkiem ? -_-  

ten temat mówi sam za siebie - http://forum.terios.pl/index.php?/topic/14223-naprawa-serwera-a-stary-terios/

niby mają większość z tego wprowadzić, ale zobaczymy za pare dni czy tak się faktycznie stanie.

Opublikowano

Mam problem, przy rejestracji wypełniam wszystko dobrze ale i tak wyskakuje mi żebym wypełnił KOD CATAPACHA, ktoś pomoze?

17607462699095201746.png

Opublikowano

Mam problem, przy rejestracji wypełniam wszystko dobrze ale i tak wyskakuje mi żebym wypełnił KOD CATAPACHA, ktoś pomoze?

Używasz noscripta? Jeśli tak to go wyłącz na tej stronie.

Opublikowano

server off a graczy na liczniku 1300 :D

Serwer działa :)

Zobacz na innej przeglądarce :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ludzie, narzekacie na serwer ale tak naprawdę lepszego easy teraz nie ma i Ci co odeszli i tak wrócą a większość zostaje :D Moim zdaniem serwer jest ok bo nie ma jakiś większych bugów a z tym expem niby co jest źle? Dobrze zrobili ;) na początku trudniej potem łatwiej i Ci najsłabsi odpadają :D

Opublikowano

Odstrasza mnie jedynie mozolny exp.

Na poprzedniej edycji expiąc na najlepszych spotach było mnóstwo walk gildyjnych - bo ktoś chciał wyexpić sobie postać, dlatego zazwyczaj wstawałem o 6 rano po spota, poexpiłem z 3h i mogłem lecieć na następną mapkę.

Teraz, zmniejszając expa będzie jeszcze gorzej.­

­

Opublikowano

Pierwsza odsłona też była fajna.

Ogólnie to polecam serwer, bo to był jeden z najlepszych serwerów na jakim grałem, ale po tych ponad 1200 smokach, które zrobiłem na poprzedniej odsłonie to nie zawitam, bo zniechęciłem się do grania na nim właśnie przez to xD

Powodzenia :)

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy. Przepustki lecą słabo, a ilość ulepek nie jest zmieniona. Nie wyobrażam sobie robić eq 180+ bez odpowiedniej ilości przepustek. Wystarczająco trzeba było siedzieć i dropić z dostępną liczbą przepustek, teraz do tego dochodzi drop przepustek na berana . Proponuję poprawić drop przepustek na kazdy dungeon, który je wymaga. Nie mówię tutaj o te low levelowe, tylko 110+.

Opublikowano

30zł sms'em za peta lub wierzchowca to moim zdaniem lekka przesada.

To jest zachęta żeby płacić paypalem, bo mniejsza prowzja... Czyli więcej kaski dla nich.

Opublikowano

30zł sms'em za peta lub wierzchowca to moim zdaniem lekka przesada.

Z SMSów dostają niecałe 50%, więc to normalne i usprawiedliwione.

Opublikowano

Szczerze mówiąc wcześniej wcześniej też pisałem o tym expie i przepustkach, ale po 110 zaczyna się super gra na Teriosie.

Więc exp był zostawił w spokoju, a przpustek leci naprawde w pizde.

www nie dziala

czemu?

k8lx1nv.jpg?1

Gościu zoabcz co masz w zakładkach
Opublikowano

Off? Póki co wszystko ok aż dziwne, poza lagami. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...