Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę wgl pisać na forum teriosa. Wysylam k***a po 100x o potwierdzenie na mail, nie przychodzi. a jak kiedys raz przyszlo to z jakims errorem 505 pisalem do supportu i nic na team speak tez czekalem nikt nie raczyl zejsc. czy ktoś może mi pomóc? z gry kiedy wchodze do m1 w********a mi calego klienta a zalogowac sie pozniej to logowanie bez przerwy przez 1h logowanie konczace sie wywaleniem calego klienta i wyjscie do pulpitu.

Bardzo prosilbym administracje / moderatorow teriosa takze o pomoc.

Nick forum - KrisuuCamorra

9218_loveaudi.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SureK wziął i zjebał, dobrze zrobiłem, że odpuściłem już na starcie rozjebał na prawdę dobry serwer, ale co się dziwić jak każdy jego serwer to gówno.

Opublikowano

Wbiłem 110 lvl i skonczyłem,z easy zrobili mediuma. Podczas wbijania 110 bym juz mial normalnie 140 lvl. Przepustek na ww mialem chyba 5 a wtedy z 30 bym miał,przepustki na dunga 110? Z 10 na farcie,kiedy bym mial z 200 kiedys :]

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mam 95 lev expie na mapie od 90 lev z największego spota na mapie z pd z is-a na 3 dni i z pd w eq dostaje ze spota 4% to ma być serwer easy ?

Weźcie to zmiencie ten exp i drop przepustek bo inaczej serwer padnie i gracze odejdą

Opublikowano

­Gdzie expic od 75 lvl?

Proszę o dokładne napisanie jak można, od którego do którego

Mapa 75 do 90 lub jak wolisz idź na niebieską smierć od 85  1 lev za 1 przejście  :D

Polecisz 5 razy na śmierć i masz 90 lev  :D bo od 85 do 90 na mapie 75 to ku rwicy dostaniesz  :D

Opublikowano

I lepiej ze jest to bardziej medium niż easy . Jaki jest sens gry gdy każdy ma 225 i full eq na wszystko ? Nie rozumiem was ludzie . Wy chyba lubicie zmieniać serwery co tydzień i na każdym gowno osiągnąć .

graphic.png

Opublikowano

I lepiej ze jest to bardziej medium niż easy . Jaki jest sens gry gdy każdy ma 225 i full eq na wszystko ? Nie rozumiem was ludzie . Wy chyba lubicie zmieniać serwery co tydzień i na każdym gowno osiągnąć .

Jeśli to miałby być easy, to by to napisali w tytule i prezentacji, prawda? Nie zrobili tego, napisali easy, więc to wprowadzanie w błąd. Skoro nie lubisz easy, co to tutaj robisz?

Opublikowano

Mam 95 lev expie na mapie od 90 lev z największego spota na mapie z pd z is-a na 3 dni i z pd w eq dostaje ze spota 4% to ma być serwer easy ?

Weźcie to zmiencie ten exp i drop przepustek bo inaczej serwer padnie i gracze odejdą

Exp nie jest taki zły, nie wiem jakim cudem ty masz 4% jak ludzie mają nawet po 7-9% za największe spoty ;) Słaby spot masz. Przepustki lecą dobrze, na 110+ lecą przepy na ziemie z mobów, na niższe poziomy troche mniej ale tez z questów są. Wbiłem w jakieś 5-6 godzin od 90 do 110 więc nie jest źle, szczególnie ze expiłem jeszcze jak expa nie poprawiali. 

Opublikowano

Terios nigdy nie był serwerem na tydzień ;p przecież żeby zrobić EQ na 195 + trzeba posiedzieć w chuy czasu  ;d 

tak btw jak tam terios, lepiej się gra niż przed reworkiem ? -_-  

xD 

Opublikowano

Exp nie jest taki zły, nie wiem jakim cudem ty masz 4% jak ludzie mają nawet po 7-9% za największe spoty ;) Słaby spot masz. Przepustki lecą dobrze, na 110+ lecą przepy na ziemie z mobów, na niższe poziomy troche mniej ale tez z questów są. Wbiłem w jakieś 5-6 godzin od 90 do 110 więc nie jest źle, szczególnie ze expiłem jeszcze jak expa nie poprawiali. 

Ja dostaje 2% za spota z PD IS na 106 lvl... Nie wiem jak ten top1 wbił 200 lvl

Do tego ten bug z hitami w luczników.

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Na 10 szkat besta zjarało mi 7 ;_; Dałoby się zwiększyć procent szans na oddanie przedmiotu? To dopiero 1sza misja, a już jest to irytujące.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jak tak patrze an ten serwer i ten exp to ja nie wiem jak ten koles wbil juz 200 :D

Medium to jest! :)

Ja się zastanawiam czy gra z nocnikiem :D

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...