Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to ile czasu planujecie przeznaczyc na otwartą bete ;)?

Szczerze? To wyjdzie w trakcie :) Nie jestem w stanie powiedzieć czy to będą 2 dni czy ile .
Opublikowano

Serwer zabezpieczony przed cheatami?

Tak mamy różne skrypty jak i oprogramowania :) . Zawsze można szybko wyeliminować je :0
Opublikowano

­Polecam i zapraszam wbijamy całą ekipą

Jeżeli macie gildię to chętnie dołączę :)

sygn2.jpg

Opublikowano

­Polecam i zapraszam wbijamy całą ekipą

Co ty polecasz DejmieN :O u kogo planujecie reklamę?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nie wlewaj kitu , że nie twój serwer ;)

1. Konto "Join" to konto xMateo które dostał od Ciury (komentarz)
2. Podziękowania na pierwszej stronie dla całej swojej pczaki (Sensual, BigMen, Damian, Karolina).
3. Sensual od początku znajomości pomagał mu przy serwerach, TU TEŻ.
4. BigMen, od wieczny przyjaciel. Podziękował za wyjazdu jego BMK'ą. To nie dziwne że na fp Lastivi zawsze pisał to samo? BMW BMW BMW xD
5. Są także podziękowania dla Damiana, który wyratował mu dupę z prezentacją. Tak, to jego technik z którym zawsze się kłócił i godził.
6. Nadszedł czas na Karolinę, tak od niej wzięła się nazwa całego serwera. Sytuacja znowu się powtarza, na fp Lastivi z BigMenem często pisali o "Karolince" :))
7. Większość komentarzy pod prezentacją to "Shaggy?", "Shaggy bo pliki Lastivi". Oczywiście sam "Join" odpisuje, że "TECHNIKA' Shaggyego u niego w teamie nigdy nie było i nie będzie. To nie dziwne, przecież jest już skończony i musi się ukrywać.
Na koniec jeszcze dodam, że czytając komentarze ludzie stwierdzili że to serwer xMateo (wiernego kumpla Shaggyego), który także nie przyznaje się do tego.

Opublikowano

Kolejny serwer do którego shaggy się nie przyznaje i tylko czeka, żeby was ojebać na hajs? Nie polecam.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Nie wlewaj kitu , że nie twój serwer ;)

2. Podziękowania na pierwszej stronie dla całej swojej pczaki (Sensual, BigMen, Damian, Karolina).

4. BigMen, od wieczny przyjaciel. Podziękował za wyjazdu jego BMK'ą. To nie dziwne że na fp Lastivi zawsze pisał to samo? BMW BMW BMW xD

5. Są także podziękowania dla Damiana, który wyratował mu dupę z prezentacją. Tak, to jego technik z którym zawsze się kłócił i godził.

6. Nadszedł czas na Karolinę, tak od niej wzięła się nazwa całego serwera. Sytuacja znowu się powtarza, na fp Lastivi z BigMenem często pisali o "Karolince" :))

7. Większość komentarzy pod prezentacją to "Shaggy?", "Shaggy bo pliki Lastivi". Oczywiście sam "Join" odpisuje, że "TECHNIKA' Shaggyego u niego w teamie nigdy nie było i nie będzie. To nie dziwne, przecież jest już skończony i musi się ukrywać.

Na koniec jeszcze dodam, że czytając komentarze ludzie stwierdzili że to serwer xMateo (wiernego kumpla Shaggyego), który także nie przyznaje się do tego.

1. Dowody proszę.

2. Karoliny nie znasz, BigMen to kolega "po fachu".

3. Sensual nie pomagał przy tworzeniu tego serwera.

4. Damian jest grafikiem, nie technikiem XDDD

5. Tego nie wiem, nie czytałem.

6. Idioci xD Shaggy ma zakaz publikacji swoich serwerów na tym forum. Już dawno by nie było tutaj tej zapowiedzi.

7. PS: Nie wiesz o którą Karolinę chodzi to się nie odzywaj, będzie bardzo miło :)

Kolego... Znajdź pierwsze jakieś dowody :) Z domysłów nic dobrego nie wynikło jeszcze.

Muszę przyznać, że wzór to balmora/balantia, żadna Lastivia :) Zresztą, nie muszę się wam tłumaczyć. Bez pozdrowień hejterku.

Już w następnym tygodniu odbędzie się beta. Więcej informacji uzyskacie na naszym forum.

Kolejny serwer do którego shaggy się nie przyznaje i tylko czeka, żeby was ojebać na hajs? Nie polecam.

Nie ma tego idioty tutaj, ostatni raz powtarzam. Jeśli twierdzisz inaczej to znajdź dowody.
Opublikowano

Powiem tyle, to nie jest Shaggy ;) Znam technika Caroline, z reala, Shaggiego również :) To że jest tutaj o mnie napisanie to nie znaczy że to Shaggy.

Adrian a Dominik to 2 inne osoby

Opublikowano
Długo czekaliśmy na ten moment i w końcu nastał! Shaggy otwiera kolejny serwer do którego się nie przyznaje. Taka sama sytuacja była także na Heliumie do którego początkowo się nie przyznawał. Skąd wiem, że to Shaggyego?

Nie pozwolimy dalej się okradać na jego serwerach!

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Długo czekaliśmy na ten moment i w końcu nastał! Shaggy otwiera kolejny serwer do którego się nie przyznaje. Taka sama sytuacja była także na Heliumie do którego początkowo się nie przyznawał. Skąd wiem, że to Shaggyego?
Nie pozwolimy dalej się okradać na jego serwerach!

copy paste kumplu pierdu pierdu

Opublikowano

Czy usuwacie ulepszacze z ekwipunku do np +6 czy będzie się trzeba męczyć i dropić np ezoteryczne przewodniki i inne pierdoły?

Dla mnie byłoby fajnie gdyby zostały. Ten serwer przypomina mi bardzo dobrego priva na którym kiedyś grałem ;) Ciekawe jak wam to wyjdzie ^^

Opublikowano

Mam jedno pytanie czy max lvl bedzie podwyższany? I czy będzie możliwość przerobienia fms'a z +9

Poziomu nie planujemy powiększać na chwilę obecną. Jednak fabuła nie kończy się całkowicie na 99 Poziomie. Jesteśmy pewni, że kiedyś powiększymy poziom i dodamy ciekawe systemy :) Nie martwcie się na 100% nie zostawimy serwera bez opieki administracji.

Czy usuwacie ulepszacze z ekwipunku do np +6 czy będzie się trzeba męczyć i dropić np ezoteryczne przewodniki i inne pierdoły?

Dla mnie byłoby fajnie gdyby zostały. Ten serwer przypomina mi bardzo dobrego priva na którym kiedyś grałem ;) Ciekawe jak wam to wyjdzie %5E%5E.png

Nie zmieniliśmy zbytnio systemu ulepszeń. Jednak na bronie do 30 Poziomu nie potrzebujemy ŻADNYCH ulepszaczy. Ilość ulepszaczy w niektórych przypadkach została zmniejszona z 2 szt. na 1szt. W kwestii zbroi się nic nie zmieniło - ulepszacze są potrzebne. Dziękujemy za opinię!
Opublikowano

Niesamowity serwer według mnie , po przeczytanej połowie prezentacji , wydaje się dosyć spoko :) Zobaczymy jak wyjdzie , kiedy planowany start ? Szkoda że powstanie w tym samym momencie co An**** mniej wiecej :( Obawiam się że przez to mniej graczy będzie tutaj w późniejszym etapie.

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli to ten sam MrLuzer, który miał niegdyś Mentisa to polecam. Pozytywna osoba i dało się porozmawiać.

Tak, to ten sam MrLuzer, ale on tutaj nie pracuje. Pomagał mi jedynie w niektórych aspektach gry.

Niesamowity serwer według mnie , po przeczytanej połowie prezentacji , wydaje się dosyć spoko :) Zobaczymy jak wyjdzie , kiedy planowany start ? Szkoda że powstanie w tym samym momencie co An**** mniej wiecej :( Obawiam się że przez to mniej graczy będzie tutaj w późniejszym etapie.

Wielkie dzięki za opinie, to dla nas bardzo ważne. Start planujemy na koniec listopada, albo początek grudnia. Mamy nadzieję, że zawitasz na starcie.

serwer bardzo fajny wbiję napewno a pytanie odnośnie itemshopu jakie ceny i wgl %5E%5E.png?

ItemShop nie jest jeszcze skończony. Nie będzie, ani drogo, ani tanio, aby gospodarka się nie rozleciała. Spokojnie, gra bez itemu shopu będzie w 100% możliwa, a wszystkie itemy z IS są zdatne do handlu
Opublikowano

Podoba mi się bardzo podejście administracji do ludzi na tym forum. Mam nadzieje że reklama tego serwera będzie taka że wszyscy go zobaczą. Bardzo dobre odzwierciedlenie oldschoola , szczerze na serwie bez dodanych nowości nikt juz by nie zagral.. Gdzie byłby by tylko bronie na 65-80 etc . A takie serwery były najlepsze kiedyś :( Chciałoby się wrócić do tamtych czasów.

@Edit

Tak wgl , skoro to ma być serwer old school to te bronie na ostatni lv , te złote co się tak świecą. Troszke nie pasują do tego.. Według mnie są dużo brzydsze...

Nie lepiej by dodać stare bronie typu np:

Pogromca Nieb. Smoka (najładniejsza dwuręczna broń jaka istnieje), dzwon śmierci ?

Bo te nowe graficznie na tych zdjęciach nie wyglądają ciekawie

@Edit kolejny

Albo jeżeli już tak nie chcecie dodawać innych broni zamiast tych złotych to je usuńcie , bo są okropne.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...