Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem na poprzedniej stronie i powtórze ostatni raz. Nie, nie ma go w team i nigdy nie będzie

Pisałem na poprzedniej stronie i powtórze ostatni raz. Nie, nie ma go w team i nigdy nie będzie

Kogo chcesz oszukać skoro dawał mi ss z tego serwera jak go robił ?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Jeśli macie pomysł na reklame, bądź jesteś Yt'berem i masz chęci nagrywać odezwij się do nas !

Oraz, ciekawe pomysły na serwer? Napisz chętnie wszystko rozpatrzymy .

Opublikowano

Lekko edytowane pliki byłego pseudo serwera "Last*via". Ps. Klimat? Jaki klimat? Wino z kwiatu brzoskwini które połączymy z BS'em dalej działa jak niekończąca się setka? :D 

W ile wbiję 75 lvl?

Opublikowano

Lekko edytowane pliki byłego pseudo serwera "Last*via". Ps. Klimat? Jaki klimat? Wino z kwiatu brzoskwini które połączymy z BS'em dalej działa jak niekończąca się setka? :D 

W ile wbiję 75 lvl?

Żadna lastivia :) wymień mi jeden element, który Ci przypomina serwer tego " TECHNIKA " :) Wina kwiatu brzoskwini nie można tutaj zdobyć :)

a co do LVL to zależy od twojego eq oraz czy jakiś odpał na % exp masz.

Opublikowano

Jeśli macie pomysł na reklame, bądź jesteś Yt'berem i masz chęci nagrywać odezwij się do nas !

Oraz, ciekawe pomysły na serwer? Napisz chętnie wszystko rozpatrzymy .

Bez przecinka po oraz proszę

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Na hasło "oldshool" mam ochotę uciekać od serwera jak najdalej. ­Jednak dalsza część prezentacji pozytywnie mnie zaskoczyła i byłabym skłonna dać serwerowi szansę, gdyby nie fakt, że nie chce mi się grać w metina.  ._.

c:

Opublikowano

Na hasło "oldshool" mam ochotę uciekać od serwera jak najdalej. ­Jednak dalsza część prezentacji pozytywnie mnie zaskoczyła i byłabym skłonna dać serwerowi szansę, gdyby nie fakt, że nie chce mi się grać w metina.  ._.

Zapraszamy :)

Przecież Shaggy Ventorie robi xD

Czy możecie nie poruszać tematu tego " TECHNIKA " ( jak wogóle można go tak nazwać ) ? Nie ma go w team i nigdy nie będzie. Oraz nie ma nic wspólnego z projektem. Robię go solo :) .

Już niedługo informacje dot. bety :)

Opublikowano

Ja tu nie widzę Starego oldschool 'a. Moim zdaniem stary oldschool powinien być bez petwo i bez kostiumów zależności jak gracze chcą. Itp bez nowości w kwesti dungeonow. Wieża orków moim zdaniem to jest nie potrzebne a swoją drogą wzmocnienie przedmiotu. I zaczarowane przedmiotu gdzie mogę znaleźć . po co bonus św skoro zminki są prawdopodobnie w item shopie leci plus za prezetacje niestety nie zawitam na serwerze

Opublikowano

Czy wbije ? Nie wiem

A serwer ? Na prawde ciekawy , widać że dużo prazy było , lecz mam swoje sprawy dlatego jak pisałem nie wiem czy wbije .

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam wszystkiego na starcie i żeby szybko nie upadł . 

Opublikowano

Powiem tak. Życzę Wam powodzenia, oby wszystko się udało, ale na serwerze niestety nie zawitam. Nie ma nic co by mnie interesowało. Ale zmiana w Łowieniu jest nawet, nawet :) Pomysł z wymianą małż i rybek na perły to coś, czego np. nie widziałem na żadnym serwerze :)

Opublikowano

Czy wbije ? Nie wiem

A serwer ? Na prawde ciekawy , widać że dużo prazy było , lecz mam swoje sprawy dlatego jak pisałem nie wiem czy wbije .

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam wszystkiego na starcie i żeby szybko nie upadł . 

Zapewniamy, że zrobimy wszystko co w naszej mocy aby stał jak najdłużej :).

Powiem tak. Życzę Wam powodzenia, oby wszystko się udało, ale na serwerze niestety nie zawitam. Nie ma nic co by mnie interesowało. Ale zmiana w Łowieniu jest nawet, nawet :) Pomysł z wymianą małż i rybek na perły to coś, czego np. nie widziałem na żadnym serwerze :)

Dziękujemy za opinie :)
Opublikowano

Powiem że mnie bardzo, ale to bardzo zaciekawiła prezentacja!

Z chęcią poczekam na start, a jak mi się naprawdę spodoba to spróbuję sprowadzić tu swoją cała ekipę :)

Pozdrawiam, i życzę udanego startu.

Opublikowano

Powiem że mnie bardzo, ale to bardzo zaciekawiła prezentacja!

Z chęcią poczekam na start, a jak mi się naprawdę spodoba to spróbuję sprowadzić tu swoją cała ekipę :)

Pozdrawiam, i życzę udanego startu.

Dziękujemy za miłe słowa :) . Życzymy dużo sukcesów u nas na serwerze oraz bardzo się cieszymy, że Ci się podoba. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Od kilku miesiecy tak spogladam na prywatne serwery metin2 i chyba wlasnie znalazlem taki co moge odwiedzic ; )))

Zapraszamy bardzo serdecznie :). Dziękujemy, że serwer wam się bardzo podoba :) Nawet nie wiecie jak nas to cieszy jak ktoś piszę miłe słowa o serwerze !
Opublikowano

K***a pucujecie się dla graczy, japitole traktujecie to jak ja nie wiem... 

Pucu, pucu a na starcie wyjdzie jak zawszę! ;)

Będzie przepraszamy was za bugi itd, przerwy.

53594961070274399019.png

Opublikowano

K***a pucujecie się dla graczy, japitole traktujecie to jak ja nie wiem... 

Pucu, pucu a na starcie wyjdzie jak zawszę! ;)

Będzie przepraszamy was za bugi itd, przerwy.

Miło Bartku, że opisujesz swoją kariere :) .

Dlatego niedługo puszczamy betę aby sprawdzić czy znajdą się bugi, jeżeli się znajdą od razu będą wyeliminowane . Pozdrawiam ^ ^

Opublikowano

Wiadomo juz kiedy bedzie beta ?

O start nawet nie pytam ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Uczeń
Opublikowano

Jak server Shaggiego to nie zagram

Shaggy stawia servery i po 3/4 miesiącach dziecku się nudzi zabawka, zwija hajs i stawia nowy server.

Server startuje pod koniec Listopada, a ja już współczuje graczom rozczarowania po nowym roku.

polecam, bo shaggy (y)

Grałeś na Lastivia?

3/4 miesiące interesował się serverem, a 1 bug naprawiał 2 miesiące 

Opublikowano

Ochoty na metina można nabrać dzięki dobrej gildii i miłej grupie ludzi  :D Zapraszamy do nas :)

<Tez miałem długa przerwę ale jednak trzeba wracać na stare śmieci>

@Join duża macie reklamę bo skromnie liczę ze serwer wypali :) ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Ochoty na metina można nabrać dzięki dobrej gildii i miłej grupie ludzi  :D Zapraszamy do nas :)

Gdybym chciała grać, to mam swoją ekipę. :P

Kiedy będzie dokładniejsza data startu?

­

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...