Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

K***a pucujecie się dla graczy, japitole traktujecie to jak ja nie wiem... 

Pucu, pucu a na starcie wyjdzie jak zawszę! ;)

Będzie przepraszamy was za bugi itd, przerwy.

Ty k*rwa jeb*ny zerze masz najwięcej do powiedzenia o bugach.

Wyjdź z MPC, zamknij drzwi i nie wracaj.

Swoją drogą wróć do Socketów.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Zamiast tych setów to pokazaliście w prezentacji, mogliście dodać niebiana, śmiercio, święty itd. jeśli już piszecie, że serwer staracie się utrzymać w starym klimacie, tzn. jak Wy to nazywacie "oldSchool'em". Idąc tym tokiem myślenia nie wiem jakim prawem znajdują tutaj się pety, wierzchy itd. Stare czasy metka, to stare czasy, pomyślcie nad tym bo na pewno nie tylko mnie wku(rwia)rza, że każdy stara się wrócić do starych czasów a potem nasrane wszystkim na lewo i prawo. + za 99 lv max, zagram na pewno, a czy zostanę zależy tylko i wyłącznie od Was. 

quebocoelho

Opublikowano

Który to k***a śmieszek robi?

Ps: Dobra Dominiczek grubasku widzimy sie na starcie wiem, ze się stęskniles.

Opublikowano

K***a pucujecie się dla graczy, japitole traktujecie to jak ja nie wiem... 

Pucu, pucu a na starcie wyjdzie jak zawszę! ;)

Będzie przepraszamy was za bugi itd, przerwy.

Dla świętego spokoju, nie pisz nic na mpc.  :v

Serwer taki sobie, nie ma tu nic ciekawego co by mnie zachęciło do gry. 

­

Opublikowano

o k***a Król wrócił, wrócił na salony!!!!!!!

Opublikowano

Heh, oldschool z nowościami... Nie zagram.

Macie literówkę w grafice "Kostiumy na serwerze", jest "Kosiumy"

Opublikowano

­

Ty k*rwa jeb*ny zerze masz najwięcej do powiedzenia o bugach.

Wyjdź z MPC, zamknij drzwi i nie wracaj.

Swoją drogą wróć do Socketów.

Dobra ryj tam Snorlaxik, schowaj się tam lepiej do PokeBolla.

K***a gorszego nicku nie mogłeś wymyślić 15 latku? :P

Ty lepiej się nie odzywaj, bo sam gówno umiesz i tyle.. Zrobisz serwer wypali ci i będzie stać to będziesz mógł coś napisać o mnie! :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Ile ku do g bo tylko przeleciałem prezkę nie mam czasu całej czytać.

Są rady i egzo?

Księgi umiejętnośći czytamy co 3h. Są rady i egzo.

Kiedy twój jakiś serwer wypali? Bo z Michałkiem czekamy i się nie możemy doczekać :(( Pozdrawiam Join
Opublikowano

Beta będzie otwarta ?

Czy będą jakieś nagrody za znalezione bugi ?

I czy jeżeli bym miał klienta z bety to musiał bym ściągać od nowa po becie? ( Chodzi mi tu o Klienta z bety i KLIENTA PO BECIE czy coś takiego :D)

Opublikowano

Gówna burza lekko mnie odstraszyła od serwera więc wciąż pozostanę przy PL'u.

Aczkolwiek, jeśli serwer będzie stabilny, gracze będą grać i będzie komunikacja z administracją to być może zawitam.

Powodzenia.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Ostatni raz napisze. Projekt robie solo żaden Shaggy i inny pseudo technik nie maczal w tym palcy. Zapraszam na forum serwerowe jak i na ts3. Juz na dniach informacje dot. Beta testow ;) Pozdrawiam Join.

Opublikowano

Każdy wiem, że to projekt Shaggiego, a konto @Join to konto xMateo, które dostał od Ciury ;) Kto nie jest tępy ten wie. Wszystko wyjdzie z czasem.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Beta będzie otwarta ?

Czy będą jakieś nagrody za znalezione bugi ?

I czy jeżeli bym miał klienta z bety to musiał bym ściągać od nowa po becie? ( Chodzi mi tu o Klienta z bety i KLIENTA PO BECIE czy coś takiego :D)

Jeszcze się zastanawiamy czy otwarta czy zamknięta. Tak za znalezione błędy będą nagrody :) . Co do klienta to jakaś łatka będzie pewnie ;)
Opublikowano

Po zapowiedzi server wygląda dość interesująco, lecz mogłoby wgl nie być kostiumów/petów/pasów wtedy dopiero byłby prawdziwy stary klimat :) mam przynajmniej nadzieje że nie wprowadzicie systemu run i szarf, bo server zejdzie na wartości.

Oczywiście zagram i pozdrawiam, 5 !

sygn2.jpg

Opublikowano

Jeszcze się zastanawiamy czy otwarta czy zamknięta. Tak za znalezione błędy będą nagrody :) . Co do klienta to jakaś łatka będzie pewnie ;)

wez pod uwage ze ludzie nie powiedzą Ci jak znajdą buga. wykorzystają to podczas gry.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

wez pod uwage ze ludzie nie powiedzą Ci jak znajdą buga. wykorzystają to podczas gry.

Liczymy się z tym dlatego myślimy, żeby zrobić zamknięta bete i zaufane osoby :)
Opublikowano

Liczymy się z tym dlatego myślimy, żeby zrobić zamknięta bete i zaufane osoby :)

ioioio Janek Bug Masta Zgłaszam sie :D Numer znasz tylko zadzwoń 

Zamknięta beta będzie o wiele lepszym pomysłem iz ludzie których ja znam na 100% będą w stanie Ci powiedzieć o każdym bugu którego znajda ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

składam podanie do zakmniętej bety i służę pomocą :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Taki suchar na dobranoc.

KlElFlc.png

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...