Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na kiedy przewidujecie start serwera ?

Początki grudnia. Nie spieszymy się ze względu na to, że chcemy wszystko dopiąć na ostatni guzik ;)
  • Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie będzie jak z każdym hardem. Tzn. 1,5k+ na starcie, a tydzień po starcie pusto, bo YT'erzy powbijali topki i nie ma już sensu walczyć o cokolwiek. Nie zagram, ale powodzenia.

1z67dxt.png

Opublikowano

Witajcie. Jest sobota, kolejna sobota ciężkiej pracy przy serwerze!

Prawie wszystkie błędy zostały już poprawione. Serwer przygotowany jest do BETY. Jeśli chodzi o datę bety, to na 100% będzie to nadchodzący tydzień!

Aktualnie pracuję nad Wydarzeniem Bożonarodzeniowym. Mam już chyba nawet jakąś wizję.

Ps. u Kogo chcieli byście zobaczyć reklamy :)

4802614487182841005302.jpeg

Opublikowano

Pewnie będzie jak z każdym hardem. Tzn. 1,5k+ na starcie, a tydzień po starcie pusto, bo YT'erzy powbijali topki i nie ma już sensu walczyć o cokolwiek. Nie zagram, ale powodzenia.

Nie wiem jak można 1.500 online rozwalić w ciągu tygodnia, ale szacun jeśli ktoś potrafi. Jeśli chodzi o YouTuberów to musi ktoś ciągnąć serwer do góry. Jeśli nie ma youtuberów to nie ma graczy, a jak nie ma graczy to nie ma po co grać, nie ma to sensu prawda?

Przecież gra po wbiciu maxa przez kogoś dalej ma sens... Misje fabularne kończą się ciekawą zagadką :D

Opublikowano

Witajcie. Jest sobota, kolejna sobota ciężkiej pracy przy serwerze!

Prawie wszystkie błędy zostały już poprawione. Serwer przygotowany jest do BETY. Jeśli chodzi o datę bety, to na 100% będzie to nadchodzący tydzień!

Aktualnie pracuję nad Wydarzeniem Bożonarodzeniowym. Mam już chyba nawet jakąś wizję.

Ps. u Kogo chcieli byście zobaczyć reklamy :)

4802614487182841005302.jpeg

DIIIM2, Tream, BuenaCosta. Najlepsi youtuberzy ;)

Opublikowano

DIIIM2, Tream, BuenaCosta. Najlepsi youtuberzy ;)

Też o tym myślałem. Buena nawet serie chciał, ale nie stać nas na to jeśli mam być szczery :)

Opublikowano

Też o tym myślałem. Buena nawet serie chciał, ale nie stać nas na to jeśli mam być szczery :)

Kurcze trochę słabo ;) No ale zawsze można zrobić serię po starcie jeśli trochę pieniędzy wpłynie ;)

No nic. Zobaczymy jak to będzie. Narazie czekamy na betę ;)

Opublikowano

Kurcze trochę słabo ;) No ale zawsze można zrobić serię po starcie jeśli trochę pieniędzy wpłynie ;)

Spokojnie, reklama będzie :D

Opublikowano

Owszem odrazu po starcie uderzamy w reklamy, na tyle co nas stać wykupimy przed startem reszta po starcie :).

Spokojnie, reklama będzie :D

Tak Jak kolega napisał nie macie o co się martwić reklama będzie dosyć obszerna !
Opublikowano

Wiecie już dokładnie kiedy start serwera?

Niestety nie chcemy podawać konkretnej daty ze względu na to, że chcemy wszystko sprawdzić i dopracować :) Pozdrawiam i Gwarantuje, że czekanie się opłaci :) !
Opublikowano

Owszem odrazu po starcie uderzamy w reklamy, na tyle co nas stać wykupimy przed startem reszta po starcie :).Tak Jak kolega napisał nie macie o co się martwić reklama będzie dosyć obszerna !

Owszem odrazu po starcie uderzamy w reklamy, na tyle co nas stać wykupimy przed startem reszta po starcie :).Tak Jak kolega napisał nie macie o co się martwić reklama będzie dosyć obszerna !

Reklama ma być dosyć obszerna chociaż nie stać was nawet na Buene.Kolego Jeśli was nie stać na Buene który aktualnie ma dosyć niską aktywność to jak ma was stać na naprawdę drogich youtuberów jak ten cały tream,r3s,małysz i może tych średnich czyli bubex i legal.

Panowie nie ma co lać wody w takim razie.Nic do was nie mam ale obiektywnie takie lanie wody nic wam nie da.

Opublikowano

Kolejny gotowiec... Padnie szybciej niż powstał. Technik nic zaznaczam nic nie umie, tylko gotowe rzeczy :). Nie polecam tracić czasu i $ na ten serwer.

Planujecie zwiększać LVL, dodawać dungi, questy i ekwipunek z czasem?

A i zapomnialem. Dzis oficjal? bo z tego co pisze w prezce koniec listopada pisze ale nie dopisales ktorego roku bo jesli nie tego to zapowiedz powinna poleciec do kosza

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Kolejny gotowiec... Padnie szybciej niż powstał. Technik nic zaznaczam nic nie umie, tylko gotowe rzeczy :). Nie polecam tracić czasu i $ na ten serwer.

A i zapomnialem. Dzis oficjal? bo z tego co pisze w prezce koniec listopada pisze ale nie dopisales ktorego roku bo jesli nie tego to zapowiedz powinna poleciec do kosza

Wyczuwam, że próbujesz teraz shejtować serwer, ponieważ chcesz zwabić na swojego gotowca xD ?

Nie no żart Kizio, nie hejtuj serwera, bo Shaggy długo nad nim siedział ;) Ty także z Zodim, dlatego życzę aby wam wypaliły te mediumki xD

Opublikowano

Wyczuwam, że próbujesz teraz shejtować serwer, ponieważ chcesz zwabić na swojego gotowca xD ?

Nie no żart Kizio, nie hejtuj serwera, bo Shaggy długo nad nim siedział ;) Ty także z Zodim, dlatego życzę aby wam wypaliły te mediumki xD

Ja poprostu skopiowałem to co napissal adrian w moim temacie i wkleilem mu xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Naucz się swoich textów .xp . Ojć ktoś dostał bana :)

Dobra to tak Aktualizacje będą fabuła nie kończy się na max lvl zawsze będzie coś do roboty :).

Shaggy? Co ty mi mówisz o tym imbecylu . Robię projekt Solo :) . Może jakieś dowody przedstawisz, że on niby coś macza palce w projekcie Dobra będę pierwszy nikt prócz mnie tu nic nie grzebie i robie solo.

Swoje tam sprawy załatwiajcie na PW.

Pozdrawiam Join aka Adi.

Opublikowano

Mam pytanko :)

Usuneliście już te śmieciowe bronie po trytonie etc ? Chodzi o te co się świecą jak psu... I nie wyglądają fajnie :) Jak chcecie oldschool to dajcie pogromce boga smoków etc , a nie to dziadostwo . Pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

Mam pytanko :)

Usuneliście już te śmieciowe bronie po trytonie etc ? Chodzi o te co się świecą jak psu... I nie wyglądają fajnie :) Jak chcecie oldschool to dajcie pogromce boga smoków etc , a nie to dziadostwo . Pozdrawiam

Bronie są poprawione i nie świecą już tak bardzo, bez obaw. Set wygląda pięknie. Pozdrawiamy :)
Opublikowano

Wpadam na serwer z ekipą. Nic, tylko czekać na start. 

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Co tu jest z oldschoola? Serwer właściwie typowy jak na te czasy, a nawet nie dałeś wbudowanych broni, które od zawsze były w kliencie metina tylko jakiś nowy szajs. Serwer sam przyznam że fajny, ale hardy nie mają teraz sensu, a osobiście nawet teraz nie widze w publikacjach żadnego harda, który jest popularny i jest na nim mnóstwo ludzi. Czasy kiedy to jeszcze balmora stała i była drugim, lepszym pl'em minęły, teraz ludziom nie chce się męczyć i wolą grać na easy/medium co widać nawet w publikacjach. Serwera nie będe polecał, ani nie będe odradzał bo właściciele nic mi nie zrobili i nawet ich nie znam, ale widać jak to teraz jest z hardami, a OLDSCHOOLA TUTAJ W OGÓLE NIE MA.

Powodzenia, może wbije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...