Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data startu dalej nie jest określona, zapowiedź stoi już miesiąc.

Proszę o napisanie do mnie na PW konkretną datę startu w innym wypadku zapowiedź wyląduje w koszu.

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Data startu dalej nie jest określona, zapowiedź stoi już miesiąc.

Proszę o napisanie do mnie na PW konkretną datę startu w innym wypadku zapowiedź wyląduje w koszu.

18.12.15r. :) To będzie konkretna Data !
Opublikowano

Serio wy tez startujecie 18? :O

Tak. Myślę, iż dużej konkurencji damy rade ;) To nie reklama tylko przyciąga lecz, też dopracowanie serwera !
Opublikowano

Tak. Myślę, iż dużej konkurencji damy rade ;) To nie reklama tylko przyciąga lecz, też dopracowanie serwera !

To dziwne, ze chcecie mieć graczy, jak przegrywacie w każdej płaszczyźnie :)

Opublikowano

Proszę nie robić mi spamu w prezentacji. Wymień w czym przegrywam? Serwer graczą się podoba, klasyk z lekkimi nowościami :) . NA FP Jak i Ts3 gracze chwalą nasz serwer oraz jest duże zainteresowanie :> Nie pozdrawiam.

PS. Przypominam o Konkursie na FP jak i o naszym ts !

Maksiulku, powiedz mi ile ty mialeś serwerów i każdy padał jak mucha, 0 dopracowania ty tylko potrafisz grozić DDOS'em i nic więcej. Pogódź się z tym że jesteś typowym 0 i Pan Asfen umie więcej od Ciebie.

Opublikowano

W porównaniu do Ciebie nasz serwer działa, a nie sypie się po 30 minutach.

Jedyna płaszczyzna w jakiej przegrywamy to złodziejstwo - Małysz :)

Szkoda, że nie znacie prawdy na temat tego człowieka, bo nie jest ciekawa. Szanuję graczy, ale ponad połowa to ciemna masa, to przykre. Zresztą... obojętne mi to, niech was dalej kroją na 30.000zł miesięcznie, zamykają i otwierają MPCforum'a po raz 6, miłej gry :D

Opublikowano

Join słuchaj zrób tak,bo patrz co się dzieje 18 grudnia startują 4 serwery łącznie z twoim.Wystartuj 16 lub 17 grudnia jeśli twój serwer wypali i będzie się podobał graczom tu zostaną na Caroline a jeśli nie pójdą 18 grudnia na pozostałe serwery.W tym przypadku zyskujesz graczy ;) jeśli serwer ci wypali to gracze zostają na serwerze u ciebie jeśli będzie niewypał idą gdzie indziej zastanów się nad tym Pozdrawiam BamBoleo i wpadaj na ts bo cię nie widać  :D

Opublikowano

Prosto , zwięzle i na temat.  10/10 

zagrać nie wiem czy zagram bo bardziej podoba mi się projekt MPCforum'a :)

Macie taką konkurencje i jeszcze w tym samym dniu startują
dwa potężne serwery : CarolineMT2 i MPCforum :)

Zagram na 80% ...

I <3
    <3 l  <3 o  <3 v  <3 e      <3 H <3 A <3 R <3 D  

Happy Christmas day :)  :santa:

Opublikowano

Join słuchaj zrób tak,bo patrz co się dzieje 18 grudnia startują 4 serwery łącznie z twoim.Wystartuj 16 lub 17 grudnia jeśli twój serwer wypali i będzie się podobał graczom tu zostaną na Caroline a jeśli nie pójdą 18 grudnia na pozostałe serwery.W tym przypadku zyskujesz graczy ;) jeśli serwer ci wypali to gracze zostają na serwerze u ciebie jeśli będzie niewypał idą gdzie indziej zastanów się nad tym Pozdrawiam BamBoleo i wpadaj na ts bo cię nie widać  :D

Start 16 lub 17 grudnia mija się z celem, większość ludzi w środy/czwartki jest zajęta, start wtedy do głupota.

Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłby start w ten weekend, ale cóż.

Prosto , zwięzle i na temat.  10/10 

zagrać nie wiem czy zagram bo bardziej podoba mi się projekt MPCforum'a :)

Macie taką konkurencje i jeszcze w tym samym dniu startują dwa potężne serwery : CarolineMT2 i MPCforum :)

Zagram na 80% ...

I <3    <3l  <3o  <3v  <3e      <3H <3 A <3 R <3 D  

Happy Christmas day :)  :santa:

Jeśli chodzi o serwer MałaMysza, to wątpie, żeby tam się zleciały tysiące. Jedyna jego obrona to jest, że MPCforum s1 stał jakieś pół roku, czy więcej.

Serwer nie wprowadza żadnych nowości w porównaniu do poprzednich odsłon, nic specjalnego.

Reasumując, wbijam na Caroline nie sam, a MPCforumem nie ma co się przejmować.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Start 16 lub 17 grudnia mija się z celem, większość ludzi w środy/czwartki jest zajęta, start wtedy do głupota.

Można również wystartować 25 grudnia ale to zależy od Joina  ;)

Opublikowano

Gówno serwerów typu MPCforum nie trzeba się bać. Wolałbym się nie wypowiadać na ten temat w zapowiedzi ''Karoliny''  ^^

Opublikowano

Gówno serwerów typu MPCforum nie trzeba się bać. Wolałbym się nie wypowiadać na ten temat w zapowiedzi ''Karoliny''  ^^

I tu się zgodzę, zobaczymy jak wam pójdzie ^^, powodzenia.

Opublikowano

I tu się zgodzę, zobaczymy jak wam pójdzie ^^, powodzenia.

Złodziei nie będę komentował, tyle mam na ten temat do powiedzenia jedynie :D

Opublikowano

Można wiedzieć jaki jest exp ? 

Ile spędzę na wbijaniu od np : 80 do 81 lvl'a godzin ?­

Jeśli chodzi o serwer MałaMysza, to wątpie, żeby tam się zleciały tysiące. Jedyna jego obrona to jest, że MPCforum s1 stał jakieś pół roku, czy więcej.

Serwer nie wprowadza żadnych nowości w porównaniu do poprzednich odsłon, nic specjalnego.
Reasumując, wbijam na Caroline nie sam, a MPCforumem nie ma co się przejmować.

Mają ogromną reklamę .. na YT na mpc ponad 15kafli wyświetleń :) 

Spodziewać to się mogę na MPCforumie około 1k+ 
Tutaj niewiem ile osób wejdzie i czy nie padnie po tygodniu bo tak naprawde nieznam administracji ..

­

Opublikowano

Złodziei nie będę komentował, tyle mam na ten temat do powiedzenia jedynie :D

Jak najbardziej popieram. A wam życzę z całego serca powodzenia :). A może to być pierwszy serwer, na którym zagram od 2013 roku ;)

Opublikowano

Zmiana startu na 22 grudnia (wtorek), info z fp.
Pytanie: Dlaczego?

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Zmiana startu na 22 grudnia (wtorek), info z fp.

Pytanie: Dlaczego?

K***A (przepraszam za brzydkie słowa) miało być 18 Grudnia :(

SKLEPIKI OFFLINE ? Minus dla was najgorsze-zbugowane dziadostwo jakie widziałem i wogóle tego nie cierpie ...

Mamy poczuć stary klimat metka ? To usuń te sklepiki offline z klienta ! Kto ze mną --> Lajkuje

­

Opublikowano

Oficjalny start serwera planuję na 22 Grudnia. Tak jak obiecałem, będzie to jeszcze przed świętami. W Wigilię zostanie uruchomione Wydarzenie Bożonarodzeniowe, jeszcze nie wiem ile będzietrwało. Oczywiście data startu może się przesunąć o maksymalnie 1 dzień. Przepraszam za utrudnienia ! <3

Opublikowano

@Join  każdy czekał na 18 Grudnia :( no ale cóż wasza dezycja­

Na TS jak i na FP Pisaliście abym przełożył. Bo 4 serwery dobrze nie wróżą jednego dnia.
Opublikowano

@Join  się zastnawiam czy u was zagrać z jednej strony jest hard :) Ale 250% więcej niż na PL'u ..wbije ten no może 80lvl porobie sobie eq tryta i itd a na drugi dzień serwer upadnie :) Możecie dać jakiś procent że serwer wytrzyma dłużej niz miesiąc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...