Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Skąd truta?

-Kto będzie to reklamować,bo na serwerze z 200 osobami to nie ma co grać

-Jakie ceny is'a ( Np pd na 7 dni przelewem ) ?

Reklama:

R3SPECT

DIIIM2

+ Szukają ludzi do reklamy, czytajcie fanpage, dam dużo informacji znajdziecie :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Dostanę odpowiedź co do isa?. Chętnie wspomógłbym ten projekt,ale chciałbym wiedzieć czy is nie jest za drogi biorąc pod uwagę fakt,że nie jest to pewniak :)

Opublikowano

Dostanę odpowiedź co do isa?. Chętnie wspomógłbym ten projekt,ale chciałbym wiedzieć czy is nie jest za drogi biorąc pod uwagę fakt,że nie jest to pewniak :)

Dla mnie to pewniak :)

ItemShop ma normalne ceny, nie za drogie, nie za tanie. Będzie strona to zobaczysz :) Co za różnica kiedy skoro serwer jeszcze nie działa?

Opublikowano

Dla mnie to pewniak :)

ItemShop ma normalne ceny, nie za drogie, nie za tanie. Będzie strona to zobaczysz :) Co za różnica kiedy skoro serwer jeszcze nie działa?

Tak pewniak... Czekam na stronę,bo jesli dali za wysokie ceny na serwerze bez żadnej renomy i gwarancji,że to będzie stać i będzie tam grała jakaś sensowna liczba osób,to dziękuje :)

Opublikowano

Czy można się dowiedzieć jeszcze o której godzinie 22 lub 23 grudnia startuje ten serwer ?

18:00/18:30 :) w Tych godzinach na 101 % ! :) Pozdrawiam i Zapraszam.
Opublikowano

Nie jest to oldschool. Serwerem oldschool można nazwać taki serwer, na którym z bojowego robi się miecz syriusza i tyle. Ze stalki hwanga i tyle. Bez głupich petów, bez innych rzeczy. Klimat oldschool to tak jakby stary global z 2010 roku około, tylko że zwiększone raty. Pozdrawiam!

Opublikowano

Chce sie upewnic , czy dzis na pewno start jest o godzinie 18 ?

edit juz znalazlem ze dzis :  

22. Mistrzu  :) Start będzie na 101% !!

Serdecznie nie polecam , zapowiedz o 7 listopada a serwer jeszcze nie ruszył. Założyciel chyba  ma 17 lat i jest nie zdecydowany albo nie przygotowany że zmienia co chwile daty serwera i zapewnia ze taka na 100% ruszy potem odpuszcza a potem znowu mówi ze sie nie spodziewał że uda mu sie ruszyć , no prosze was takie podejscie to powodzenia ze 2 tygodnie sie utrzymasz . Dobry start to podstawa ale wy chyba nic o tym nie wiecie . Twoje zapewnienia że na 100% ruszy to tylko obietnice . Powiedz jaki powod ze dajesz zapowiedz prawie 2 miesiace przed officialnym startem  ? Brawo udało wam sie strone podpiac po 1.5m czasu , jest czym sie chwalic. NIe polecam
Opublikowano

Chce sie upewnic , czy dzis na pewno start jest o godzinie 18 ?

edit juz znalazlem ze dzis :  

Serdecznie nie polecam , zapowiedz o 7 listopada a serwer jeszcze nie ruszył. Założyciel chyba  ma 17 lat i jest nie zdecydowany albo nie przygotowany że zmienia co chwile daty serwera i zapewnia ze taka na 100% ruszy potem odpuszcza a potem znowu mówi ze sie nie spodziewał że uda mu sie ruszyć , no prosze was takie podejscie to powodzenia ze 2 tygodnie sie utrzymasz . Dobry start to podstawa ale wy chyba nic o tym nie wiecie . Twoje zapewnienia że na 100% ruszy to tylko obietnice . Powiedz jaki powod ze dajesz zapowiedz prawie 2 miesiace przed officialnym startem  ? Brawo udało wam sie strone podpiac po 1.5m czasu , jest czym sie chwalic. NIe polecam

Dziękuje za opinie. Na siłę nie namawiam Cię abyś grał u mnie na Serwerze. Wolę przesuwać start niż ruszać na niepewnym . Mam Więcej lat niż napisałeś. Do Tego Yt'berzy nie mieli wolnych terminów więc co za sens ruszać bez reklamy? Pozdrawiam i Zapraszam na naszego ts'a dumbgo.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...