Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lubię cie @Join ale wejdę na serwer zobaczę jak jest, i zobaczymy jak to wyjdzie po becie czy to będzie kolejny serwer z bugami jak każdy po becie ;)

Rozumiem, każdy ma prawo wyrazić opinie. Szanuje takie osoby, które potrafią napisać " NIE LUBIE CIĘ ALE ZOBACZE CO I JAK " . Właśnie po to będzie niedługo beta, aby posprawdzać czy się coś buguje itd. A następnie wyeliminować je. Zapewniam, że jak jakieś wyjdą to odrazu będą naprawione :)
Opublikowano

AdiUberGame żyje

Co do serwera nic nie mam ale jak można zrobić sety w ramce co ucina około 60% screena

ogl nie polece bo adi lubi kombinować kręcić okłamywać 

1943571.jpeg

Opublikowano

Przeczytaj kolego jeszcze raz prezentacje i nie denerwuj się. Nie byłeś na serwerze, więc nie możesz ocenić klimatu. Dodaliśmy nowości, aby grało wam się lepiej. Jeśli chcesz oldschoo'la to zawsze włączony jest serwer globalny."

Trudno być na serwerze który jeszcze nie wystartował.

Nic specjalnego. Prezentacja mierna.

Powodzenia ;)

ostatni set okropny 

Opublikowano

AdiUberGame żyje

Co do serwera nic nie mam ale jak można zrobić sety w ramce co ucina około 60% screena

ogl nie polece bo adi lubi kombinować kręcić okłamywać 

i złodziej -.-

Opublikowano

Trudno być na serwerze który jeszcze nie wystartował.

Nic specjalnego. Prezentacja mierna.

Powodzenia ;)

ostatni set okropny

Dziękujemy za opinie :)

Ladna prezentacja. Czy na serwerze znajduje się jakiś fajny nowy system łowienia czy ten stary plowski?

Cieszymy się, że Ci się podoba prezentacja. System Łowienia został nieco zmieniony. Wędki się nie ulepszają, a szansa na wyłowienie ryby została zwiększona o 10%. Mamy nadzieję, że poprawi to rozgrywkę i ożywi łowienie. Dodatkowo ulepszanie często wymaga małży i pereł, będą więc sporo warte :)
Opublikowano

wchodzę i coraz większe gówna robicie. Pewnie chcesz mieć dużo graczy ale wątpię w to jeżeli ma być to hard/medium, kto jeszcze gra na takich serwerach bez żadnych innowacji/nowości które mogły by zaciekawić graczy. Nikt, nie rozumiem poco robicie tyle chłamu.  :makka:  <3  :makka:

Opublikowano

wchodzę i coraz większe gówna robicie. Pewnie chcesz mieć dużo graczy ale wątpię w to jeżeli ma być to hard/medium, kto jeszcze gra na takich serwerach bez żadnych innowacji/nowości które mogły by zaciekawić graczy. Nikt, nie rozumiem poco robicie tyle chłamu.  :makka:  <3  :makka:

Pokaż swój "chłam" kolego, bo jedyne czym się pochwaliłeś w swojej karierze to asfenem i jego serwerami, które padły po tygodniu. W dodatku były gotowcami, nawet bez source . Bez Pozdrowień. Zapraszamy na Forum serwera jak i TS3 :)
Opublikowano

Pokaż swój "chłam" kolego, bo jedyne czym się pochwaliłeś w swojej karierze to asfenem i jego serwerami, które padły po tygodniu. W dodatku były gotowcami, nawet bez source . Bez Pozdrowień. Zapraszamy na Forum serwera jak i TS3 :)

Moja kariera to nie MPC, niestety nie zaliczam się do pro technikum jakim jest grono shaguś  <3 Asfen  <3  imaguś  <3 oraz reszta w tym ty. Więc nie rozumiem poco mnie atakujesz :) wyraziłem swoje zdanie tak jak każdy użytkownik a jeżeli masz jakiś problem z serwerami asfena to miej do niego pretensje bo słyszałem że nie długo ma odpalić znowu swój piec ale to będzie długo po tym jak twój serwer padnie.  :makka:  <3  :makka: pokaż mi jakieś innowacje na twoim serwerze to zmiennie zdanie na razie jest to stary odgrzewany kotlet i dlatego nie polecam.

Opublikowano

Moja kariera to nie MPC, niestety nie zaliczam się do pro technikum jakim jest grono shaguś  <3 Asfen  <3  imaguś  <3 oraz reszta w tym ty. Więc nie rozumiem poco mnie atakujesz :) wyraziłem swoje zdanie tak jak każdy użytkownik a jeżeli masz jakiś problem z serwerami asfena to miej do niego pretensje bo słyszałem że nie długo ma odpalić znowu swój piec ale to będzie długo po tym jak twój serwer padnie.  :makka:  <3  :makka: pokaż mi jakieś innowacje na twoim serwerze to zmiennie zdanie na razie jest to stary odgrzewany kotlet i dlatego nie polecam.

Ty nie masz tej kariery niestety :yay:. Twoja grafika jest c**j*** i nikt z niej nie korzysta z całego serca jest mi przykro, więc postanowiłeś hejtować inne serwery. Powiedz co w życiu osiągnąłeś? Okradłeś jedynie graczy razem z Asfenem zamykając serwery po tygodniu-2 max. Więc c**j Ci wbity wypierdalaj. ;)  ;)  ;)

@1373230489-U611928.pngGrafiese

Po pierwsze Twój poziom inteligencji jest kiełkujący, gdy zwracasz się do konkretnej osoby zwroty piszemy z dużej litery.

Po drugie osiągnąłeś, tylko nie znam żadnego szanującego się serwera, aby korzystał z Twojej c**j*** grafiki. Do takiego poziomu jak moja sygna to nigdy nie doskoczysz śmieciu, za dużo szczekasz.

Tak bawię się w Ciebie i robię serwer na gotowcu z ziomkiem asfenem, aby zamknąć po tygodniu i zrobić setki graczy w c**ja! To trzeba być spierdolony niczym Ty.

Nie pozdrawiam.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Dziękujemy za opinie :)

Cieszymy się, że Ci się podoba prezentacja. System Łowienia został nieco zmieniony. Wędki się nie ulepszają, a szansa na wyłowienie ryby została zwiększona o 10%. Mamy nadzieję, że poprawi to rozgrywkę i ożywi łowienie. Dodatkowo ulepszanie często wymaga małży i pereł, będą więc sporo warte :)

Przygotuj się na banowanie fish botów :( Chyba że zrobisz jakieś zabezpieczenie. Ten ,, nowy,, system łowienia który pojawił się na Astium <3 i teraz jest na vesterisie i enarisie na przykład (nie robie reklamy ;) ) zabezpiecza przed fish botami. Pomyśl nad tym. Masz jeszcze trochę czasu do startu serwera. Warto by było coś takiego dodać żeby potem się nie męczyć ;)

Opublikowano

Przygotuj się na banowanie fish botów :( Chyba że zrobisz jakieś zabezpieczenie. Ten ,, nowy,, system łowienia który pojawił się na Astium <3 i teraz jest na vesterisie i enarisie na przykład (nie robie reklamy ;) ) zabezpiecza przed fish botami. Pomyśl nad tym. Masz jeszcze trochę czasu do startu serwera. Warto by było coś takiego dodać żeby potem się nie męczyć ;)

Dziękujemy za Troske :) Jesteśmy na to odpowiednio przygotowani spokojnie :)
Opublikowano

Ty nie masz tej kariery niestety :yay:. Twoja grafika jest c**j*** i nikt z niej nie korzysta z całego serca jest mi przykro, więc postanowiłeś hejtować inne serwery. Powiedz co w życiu osiągnąłeś? Okradłeś jedynie graczy razem z Asfenem zamykając serwery po tygodniu-2 max. Więc c**j Ci wbity wypierdalaj. ;)  ;)  ;)

no widzisz ty tak uważasz, każdy ma swoje zdanie tak samo ja mam swoje co do nie których serwerów na tym zacnym forum. :makka:  <3  :makka:  Co do grafiki osiągnąłem dużo w przeciągu ostatnich 3 miesięcy. Co nie widać po twoim portfelu bo twoja sygnatura jest żałosna, jeżeli nie miałeś hajsu na grafikę to pewnie twój serwer to gotowiec jak ten więc za przeproszeniem dziękuje za krytykę. Ale to zmieni mojego zdania że ten serwer to syf i będzie miał najwyżej 200 graczy.

2l9qee1.jpg

@Munir

oj jakiś gimbus się zdenerwował widzę  :makka: Jeżeli chodzi o pismo pisze jak chce jest to forum jeżeli twój mały mózg jeszcze nie zauważył więc mogę pisać jak chce. Jeśli chodzi o to że to co masz w sygnaturze "nie jest słabe" według twojej opinii niestety się z nią nie zgadzam i polecam kupić okulary  :s Bo gdyby serwer wyglądał tak samo jak to "coś" padał by wcześniej niż serwery asfena. A tu informacja aktualnie nie wykonuje grafiki dla polskich serwerów metin2 i nie pokazuje swoich projektów na tym szanowanym forum jakim jest mpc. Ponieważ są tu tacy ludzie jak ty którzy nie wiedzą co to jest samokrytyka lub samoocena a niemce lepiej płacą  :v radzę się zaopatrzyć w więcej słów niż tylko przekleństwa.

A ja pozdrawiam :)

Opublikowano

Chcę zaznaczyć Mateo że to Ty, produkowałeś servery które na rynku nigdy nie miały szansy przetrwania, co do twojego dziecinnego podejścia i pisku na ts to się nie odniosę. Oraz tych śmiesznych kontaktów na MPC którymi się chwalisz, bo ja jestem tutaj 3 miesiące i wiecej wiem niż Ty, a na koniec nie pozdrawiam, robisz server żeby zarobić a nawet nie umiesz go dobrze skończyć, będzie jak z Lastivią. A jak masz coś do powiedzenia do wyjdź z domu. I skończ wysyłać osobą z ts prezkę żeby dali pozytywny komentarz. xD  

PS. 

U kogo reklama? :)

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Oldschool to to nie jest. Za dużo syfu na serwerze nie zagram ale powodzenia.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

To dlaczego robicie na plikach serwerowych Ventorii?

Ale oni pierdolą głupoty, to jest serwer Shaggiego,

Shaggy pozdrów Caroline xD

Nawet shopy są od Deco chyba, bo z tego co się chwalił to od niego kupił.

Prezentacja fajna bo Damiana.

Opublikowano

To serwer Shaggiego chwalił się na FB że tutaj pomagał itd, ale go w Teamie nie ma tyle gówna co prawdy w tym co mówi. :D

To na pewno jest jego tylko się ukrywa, Mateo nagrywa i gada że to nie jego serwer ale mu reklamuję jak zawszę i wypisuję aby dawali koledzy pozytywny komentarz. :) 

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...