Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu jest z oldschoola? Serwer właściwie typowy jak na te czasy, a nawet nie dałeś wbudowanych broni, które od zawsze były w kliencie metina tylko jakiś nowy szajs. Serwer sam przyznam że fajny, ale hardy nie mają teraz sensu, a osobiście nawet teraz nie widze w publikacjach żadnego harda, który jest popularny i jest na nim mnóstwo ludzi. Czasy kiedy to jeszcze balmora stała i była drugim, lepszym pl'em minęły, teraz ludziom nie chce się męczyć i wolą grać na easy/medium co widać nawet w publikacjach. Serwera nie będe polecał, ani nie będe odradzał bo właściciele nic mi nie zrobili i nawet ich nie znam, ale widać jak to teraz jest z hardami, a OLDSCHOOLA TUTAJ W OGÓLE NIE MA.

Powodzenia, może wbije.

Gracze metina dzielą się na 2 typy:

- hard: 3 litry kawy

- easy: 500ml kakała

Wniosek nasuwa się sam... :)

Jeśli chodzi Ci o ten OLDSCHOOL, to zgadzam się - pierdyliard petów, kostiumy, ale bez tego serwer upada - sami wiemy dlaczego. 

Czekam na start, widzę, że reklama obszerna, ludzie będą. Mam nadzieję, że na weekend polecimy.

Powodzenia :D

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gracze metina dzielą się na 2 typy:

- hard: 3 litry kawy

- easy: 500ml kakała

Wniosek nasuwa się sam... :)

Jeśli chodzi Ci o ten OLDSCHOOL, to zgadzam się - pierdyliard petów, kostiumy, ale bez tego serwer upada - sami wiemy dlaczego. 

Czekam na start, widzę, że reklama obszerna, ludzie będą. Mam nadzieję, że na weekend polecimy.

Powodzenia :D

W ten weekend kończymy BETE. W następny tydzień planujemy reklamę, a potem start - przed samymi świętami.

Opublikowano

Szkoda, że nie ruszyliscie na początku grudnia. Event swiąteczny będzie przez to krótki, a wielu graczy rozejdzie się teraz po innych serwerach, gdzie te eventy się już zaczynają. Wbije do was i zobaczę czy zostanę na dlużej :) Czekam ;)

Opublikowano

Ja właśnie czekam na dobry serwer hard. Bo to co gf robi mnie odstrasza od pla I chce znaleźć w końcu dobry stabilny serwer. Czy się doczekam? Przekonamy się wkrótce.

Osób które lubią grać na hardach jest dużo. Problem w tym że mało dobrych serwerów tego typu na rynku

Opublikowano

Szkoda, że nie ruszyliscie na początku grudnia. Event swiąteczny będzie przez to krótki, a wielu graczy rozejdzie się teraz po innych serwerach, gdzie te eventy się już zaczynają. Wbije do was i zobaczę czy zostanę na dlużej :) Czekam ;)

Cieszymy, że podoba wam się nasz serwer. Jako technik będę testował go z postaci prywatnej(nie będzie jej w rankingu).

Ja właśnie czekam na dobry serwer hard. Bo to co gf robi mnie odstrasza od pla I chce znaleźć w końcu dobry stabilny serwer. Czy się doczekam? Przekonamy się wkrótce.

Osób które lubią grać na hardach jest dużo. Problem w tym że mało dobrych serwerów tego typu na rynku

Dziękuje za opinie i Zapraszamy bardzo serdecznie !
Opublikowano

@Join

Proszę o dodanie screenu weryfikującego :)

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

/Nie ma problemu :)

­

Opublikowano

Karolina - Tobie dziękuję za wszystko, dzięki tobie zacząłem i dokończyłem ten projekt, stąd jego nazwa, stąd cała motywacja. To właśnie dzięki tobie włożyłem w to co robię, całe swoje serce i wszystkie umiejętności...

Wolałbym nic więcej nie pisać, tak po prostu, wielkie dzięki...

A co jak jak się z nią pokłócisz to wtedy zamkniesz projekt ? Właśnie mnie takie coś odstrasza od tego serwera że jakaś dziewczyna Cię do tego zmotywowała, ale również dobrze przez jakąś waszą spinkę możesz zamknąć serwer, nigdy nie wiadomo jak to będzie. Projekt jak najbardziej polecam, ale na serwerze osobiście nie zawitam.

Powodzenia i Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

@Join

Proszę o dodanie screenu weryfikującego :)

5. 

W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Około 20 Dodam Oki? Bo narazie jestem w pracy i nie bardzo nie mam jak. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mogę wam obiecać, że klimat na serwerze został zachowany. Nie został on zniszczony "badziewiami", czy słabymi systemami.

to chyba ci sie filmy poyebały bo ja tu widze jakies zyebane kostiumu tego kiedys nie bylo

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Mogę wam obiecać, że klimat na serwerze został zachowany. Nie został on zniszczony "badziewiami", czy słabymi systemami.

to chyba ci sie filmy poyebały bo ja tu widze jakies zyebane kostiumu tego kiedys nie bylo

Serwer z czegoś musi się utrzymać a bez tego nie da rady 

Opublikowano

Trochę wam się przesunął start z "Końcówki listopada" na "Przed świętami". Jak nie był serwer gotowy to po co podawaliście takie info? Podajcie przynajmniej czy macie na myśli święta Bożego Narodzenia czy Wielkanoc :P

Opublikowano

Serwer z czegoś musi się utrzymać a bez tego nie da rady 

to niech nie pisza zbdur ja nie lubie serwerow tego typy wszytsko pod pvp i exp w is to gracz bez is nic nie osiagnie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Sm możesz kupić w grze więc nie ma problemu żeby to osiągnąć 

Dropią z metinów +45 Poziom :)

Start się przesunął, bo nie mamy strony :)

Opublikowano

2hyhr3s.png

Drodzy Gracze!

W noc Bożego Narodzenia...

Cały zespół CarolineMT2 chciałby życzyć wam zdrowia, szczęścia,

radości oraz ciepła rodzinnego!

Chcielibyśmy, aby atmosfera świąt przepełniała was miłością,

a wasze wirtualne postacie nabierały magicznej mocy!

Życzymy także sukcesów w życiu i spełnienia wszystkich marzeń!

Wesołych Świąt!

1. Fabuła Wydarzenia Bożonarodzeniowego:
Złowrogi Grinch znów zaatakował malowniczą wioskę Świętego Mikołaja - Laponię. Swoimi działaniami próbuje udowodnić, że Świąt nie będzie! Mało tego... ukradł wszystkie Worki Świętego Mikołaja, więc prezenty nie będą dostarczone! Hmm... chyba, że właśnie ty pomożesz pokonać mu złego Grincha. To bardzo trudne zadanie. Grinch posiada także swoich wysłanników, podobno są słabo wyszkolone, więc nie musisz się ich obawiać. W każdym bądź razie ukradły one wszystkie Buty Św. Mikołaja.
Twoim zadaniem jest wzmocnić moc magicznej choinki, uratować święta oraz pomóc Świętemu Mikołajowi je przeprowadzić!

2. Jak mogę pomóc Świętemu Mikołajowi?
Tutaj sprawa jest bardzo prosta. W każdym pierwszym mieście została postawiona Opiekunka Ilona.
Dzięki niej będziemy mogli przenieść się do Magicznej Wioski zwanej Laponią. Przeniesienie jest całkowicie darmowe!
Na miejscu znajduje się Święty Mikołaj, który pilnie potrzebuje naszej pomocy. Musisz oddać mu 20 Skarpetek, które zdobędziesz z wszystkich potworów w grze. W zamian za nie Mikołaj obdaruje Cię Świątecznym Prezentem. Możesz go otworzyć lub zawiesić na Świątecznej Choince - wszystko opisane jest niżej.

3. Jak mogę pomóc odzyskać Świątecznej Choince swoją moc?
To już cięższa sprawa... Świąteczna Choinka, która znajduje się w środku Laponii powoli traci swoją moc, z dnia na dzień znajduje się na niej mniej prezentów... Możesz jej pomóc tylko w jeden sposób - poprzez zawieszanie na niej Świątecznych Skrzyń. Za każdą zawieszoną skrzynię otrzymasz nagrodę! Mało tego... po oddaniu wymaganej ilości Świątecznych Skrzyń możesz awansować na wyższy poziom Wydarzenia Bożonarodzeniowego! Maksymalny Poziom wydarzenia to 10. Czym wyższy poziom wydarzenia, tym lepsze nagrody! Skrzynie na choince możecie zawieszać raz na godzinę! To bardzo opłacalna część wydarzenia, życzymy wam powodzenia!

4. Co możemy zrobić dla Grincha?
Nie oszukujmy się... Grinch jest najbardziej złowrogim i znienawidzonym mieszkańcem Laponii. Możecie być pewni, że miło to on was nie potraktuje...
Jak wspomniałem wcześniej Grinch ukradł wszystkie Worki Św. Mikołaja. Możesz je odzyskać tylko w jeden sposób - zabijając wysłanników Grincha, którzy pojawiają się podczas zabijania potworów. Szansa na zdobycie buta z wysłannika nie jest za duża. Po oddaniu Buta do Grincha otrzymacie losowy worek - oczywiście Grinch może nas oszukiwać i nie dać nam go.

5. Kim jest Opiekun Rudolfa i co możemy dla niego zrobić?
No tak... Odzyskaliśmy Worek od Grincha, ale co z nim zrobić? Odpowiedź jest bardzo prosta! Możemy oddać go Opiekunowi Rudolfa. Za każdy oddany worek otrzymacie Pieczęć Błyskawicznego. Wyróżniamy trzy pieczęcie tego wierzchowca - każda z nich posiada inne bonusy. Czas Trwania Pieczęci: 12 Godzin. To także bardzo opłacalne! Jest to jedyna okazja, aby zdobyć unikatowego wierzchowca.

6. Jak wygląda Laponia w rzeczywistości?
Hmm... Zostawiam to bez odpowiedzi. Wszystko zobaczycie na oficjalnym rozpoczęciu wydarzenia!
Możecie spokojnie uwierzyć na słowo - wygląda to pięknie! Polecam także włączyć muzykę po wejściu ma mapę. Tworzy ona niesamowity klimat świąteczny, który nieźle zmotywuje was do działania.

7. Bohaterowie Wydarzenia Bożonarodzeniowego:
femfk9.png2mgta93.png

x58tn4.png2hpklft.pngop1qmt.png10gbpew.jpgejuf5u.png

8. Przedmioty, które zobaczycie na Wydarzeniu Bożonarodzeniowym:
4jb1uu.png Skarpetka
241pbt5.png But Św. Mikołaja
2r6el2x.png Worek Św. Mikołaja (I)
2ypi0c6.png Worek Św. Mikołaja (II)
dvk10n.png Worek Św. Mikołaja (III)
25koej7.png Pieczęć Błyskawicznego
n4tw7q.png Bałwanek (Pieczęć)
29vebuf.png Świąteczna Skrzynia
3358dad.png Świąteczna Fryzura (m)
15f3o7m.png Świąteczna Fryzura (k)
oieik0.png Ubranie Świąteczne (m)
28aj1ac.png Ubranie Świąteczne (k)

Link do tematu http://forum.carolinemt2.pl/index.php?/topic/71-wydarzeniebo%C5%BCe-narodzenie-na-carolinemt2/

Oraz Zapraszam na Naszego FP :https://www.facebook.com/carolinemt2/?fref=ts
Opublikowano

Kiedy start ?

Kiedy start ?

Na FP Wrzucamy Informacje. Przed świętami na 101% !! Chcemy by każdy etap rozgrywki był dopracowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...