Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wiem, że to projekt Shaggiego, a konto @Join to konto xMateo, które dostał od Ciury ;) Kto nie jest tępy ten wie. Wszystko wyjdzie z czasem.

A każdy wie, że ty to Cannzas. Miałeś 30 serwerów i każdy padł po max. 3dniach :( Kiedy jakaś współpraca z Asfenem? A no tak xD Nawet Asfen nie chce złodziei w team :(

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer okej dużo nowosci polecam

Dziękujemy za opinie ! Mamy nadzieje, że wejdziesz i zagrasz drogi graczu :)

PS. Co do pewnego osobnika " Dzielenie jak i sprzedawanie kont jest zabronione i wiąże się z banem " Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zwykły nudny hard/medium jak każdy inny tego rodzaju. Wiecie wgl co to jest oldschool?

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Shaggy będzie w team'ie? :p Bo to na takich samych plikach, ale na pewno wpadnę na serwer i chciałbym  życzyć powodzenia i dużej ilości graczy! I czy nie lepiej zrobić start na przerwę świąteczną wtedy większa ilość graczy by była bo wolny czas i możliwość wbicia topki.

Opublikowano

Shaggy będzie w team'ie? :p Bo to na takich samych plikach, ale na pewno wpadnę na serwer i chciałbym  życzyć powodzenia i dużej ilości graczy! I czy nie lepiej zrobić start na przerwę świąteczną wtedy większa ilość graczy by była bo wolny czas i możliwość wbicia topki.

2 miesiące czekać? Trochę bezsens.

Moim zdaniem wystartuje sporo serwerów wtedy :)

Opublikowano

Żadna lastivia :) wymień mi jeden element, który Ci przypomina serwer tego " TECHNIKA " :) Wina kwiatu brzoskwini nie można tutaj zdobyć :)

a co do LVL to zależy od twojego eq oraz czy jakiś odpał na % exp masz.

Już Ci mówię, dodatkowe skile, które się nazywają tak samo jak na lastivi i pewno też quest endiego.

Co do tej nazwy, to taka nazwa, ponieważ jego dziewczyna ma na imię Karolina czy tam była dziewczyna,

Jeszcze się chwalił, że robi lastivie s3 pod inną nazwą i na src.

Opublikowano

Już Ci mówię, dodatkowe skile, które się nazywają tak samo jak na lastivi i pewno też quest endiego.

Co do tej nazwy, to taka nazwa, ponieważ jego dziewczyna ma na imię Karolina czy tam była dziewczyna,

Jeszcze się chwalił, że robi lastivie s3 pod inną nazwą i na src.

Kochany zacznijmy od tego ze to jest Quest z Askariala jak wszyscy dobrze wiemy, a przynajmniej ludzie którzy znają się na temacie Askarial był udostępniony (nie pamiętam czy na mpc) ale dostałem go na PW.

Nawet serwery krola Asfena z bajecznym ,,Grafikiem,, Grafiese posiadały tego questa

Skille nazywają się tak samo bo ich nazwa najlepiej odwzorowuje stary klimat i pasuje do metina.

Po co coś zmieniać jeśli jest dobre ?

Moja była to tez Karolina i co ma to do tego ? Na podstawie Tych faktów ja tez mogę być technikiem tego serwera i w sumie 5 innych udostępnionych w dziale serwery prywatne.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Dziękujemy za opinie ! Mamy nadzieje, że wejdziesz i zagrasz drogi graczu :)

PS. Co do pewnego osobnika " Dzielenie jak i sprzedawanie kont jest zabronione i wiąże się z banem " Pozdrawiam :)

Pogrążasz się śmieszku

03686786752468209160.jpg

Opublikowano

Pogrążasz się śmieszku

03686786752468209160.jpg

Kolego! Dobrze, że wstawiłeś tego screena i robisz mi ruch w prezentacji. Bardzo dobrze, tak trzymać.

Proszę nie spamować mi na Moim FB jak i Priv GG.

Do kontaktu ze mną podałem osobny numer GG :) Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć to zapraszam. Bez pozdrowień.

PS. Teodor pyta jak tam twoja Siłownia?

Bo mięśnie na brzuchu masz takie jak zabezpieczenia na serwerach - żadne .

Opublikowano

Przeczytaj kolego jeszcze raz prezentacje i nie denerwuj się. Nie byłeś na serwerze, więc nie możesz ocenić klimatu. Dodaliśmy nowości, aby grało wam się lepiej. Jeśli chcesz oldschoo'la to zawsze włączony jest serwer globalny."

To sie kolego decyduj czy robsiz oldschoola czy nie :)

Prezentacja ladna, ale kolo oldschoola to to nawet nie stalo. Systemy religii, kostiumy, rozbudowane pety, sklepy offline, jakes nowe craftingi? Prosze Cie.

Powodzenia ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To sie kolego decyduj czy robsiz oldschoola czy nie :)

Prezentacja ladna, ale kolo oldschoola to to nawet nie stalo. Systemy religii, kostiumy, rozbudowane pety, sklepy offline, jakes nowe craftingi? Prosze Cie.

Powodzenia ;)

W prezentacji zostało jasno napisane, że serwer ma wiele nowości, ale klimat to stary, dobry oldschool. Nie taki sprzed 8lat, ale taki sprzed 3-4, więc nie wiem o co robicie takie spiny. Jeśli chcecie serwer bez nowości to idźcie na jakieś hamachi. Dedyki powinni być słynne z tego, że są "lekko przesadzone". Pozdrawiam :)
Opublikowano

W prezentacji zostało jasno napisane, że serwer ma wiele nowości, ale klimat to stary, dobry oldschool. Nie taki sprzed 8lat, ale taki sprzed 3-4, więc nie wiem o co robicie takie spiny. Jeśli chcecie serwer bez nowości to idźcie na jakieś hamachi. Dedyki powinni być słynne z tego, że są "lekko przesadzone". Pozdrawiam :)

Nie, nie powinny byc z tego "slynne" o.O

Poza tym skoro sam uwazasz, ze dedyki powinny byc lekko przesadzone, czyli z oldschoolami nie maja NIC wspolnego to czemu swoj projekt nazywasz oldschoolem? Zaburzenia jakies? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie, nie powinny byc z tego "slynne" o.O

Poza tym skoro sam uwazasz, ze dedyki powinny byc lekko przesadzone, czyli z oldschoolami nie maja NIC wspolnego to czemu swoj projekt nazywasz oldschoolem? Zaburzenia jakies? :)

Napisałem jasno, że klimat to oldschool, a nowości jest sporo. Czego tutaj nie rozumiesz? Przeczytaj jest raz to co napisałem wyżej... Ja OldSchool'a nie traktuje jako grę sprzed 10lat, bo to nie o to chodzi.
Opublikowano

Napisałem jasno, że klimat to oldschool, a nowości jest sporo. Czego tutaj nie rozumiesz? Przeczytaj jest raz to co napisałem wyżej... Ja OldSchool'a nie traktuje jako grę sprzed 10lat, bo to nie o to chodzi.

Czyli rozumiem, ze stworzyles KLIMAT servera zanim ktokolwiek na niego wbil i zaczal na nim grac? Cudotworca normalnie, gratuluje zatem!

P.S. powtarzasz sie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyli rozumiem, ze stworzyles KLIMAT servera zanim ktokolwiek na niego wbil i zaczal na nim grac? Cudotworca normalnie, gratuluje zatem!

P.S. powtarzasz sie :)

Ty chyba posiadasz jakieś braki w edukacji klimat tworzy założyciel czy uczestnik ? Idąc do klubu na imprezę Halloween Klimat klubu ustala Organizator czy uczestnik tej zabawy? Twórca serwera może nazwać sobie ten serwer nawet 4FUN i ma do tego prawo.

Zapraszając dziewczynę do Siebie do domu o romantyczny klimat masz zadbać Ty czy dziewczyna, myślenie ludzi czasem mnie przerasta.

Nazwał go oldschool bo jest to Hard z nutka nowości. Juz wszystko jest jasne dla Ciebie czy trzeba prościej ?

strona już jest?

:pls:   :pls:

Podobno już ostatnie poprawki robią 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Kolego! Dobrze, że wstawiłeś tego screena i robisz mi ruch w prezentacji. Bardzo dobrze, tak trzymać.

Do kontaktu ze mną podałem osobny numer GG :) Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć to zapraszam. Bez pozdrowień.

Ja dziękuję za taki ruch.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Jak wiemy z historii, o Kobiety walczono już od tysięcy lat i to o nie były największe bitwy oraz spory. Za to:
Karolina - Tobie dziękuję za wszystko, dzięki tobie zacząłem i dokończyłem ten projekt, stąd jego nazwa, stąd cała motywacja. To właśnie dzięki tobie włożyłem w to co robię, całe swoje serce i wszystkie umiejętności...
Wolałbym nic więcej nie pisać, tak po prostu, wielkie dzięki...

Dzięki także pewnej osobie, która zmarła zanim się urodziłem...

Wbiję na bank i załaduje w ISa żebyś miał na kwiaty.

Opublikowano

Po co ci krata na brzuchu ? <haha> 

Szczerze lepiej być bykiem z dużą klatą niż kratą na brzuchu.

Z fartem. To, że ktoś nie ma kraty ne brzuchu nie znaczy, że nie ma silnego brzucha.

U kogo będzie tak wg. reklama Shaggy ?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Jak wiemy z historii, o Kobiety walczono już od tysięcy lat i to o nie były największe bitwy oraz spory. Za to:

Karolina - Tobie dziękuję za wszystko, dzięki tobie zacząłem i dokończyłem ten projekt, stąd jego nazwa, stąd cała motywacja. To właśnie dzięki tobie włożyłem w to co robię, całe swoje serce i wszystkie umiejętności...

Wolałbym nic więcej nie pisać, tak po prostu, wielkie dzięki...

Dzięki także pewnej osobie, która zmarła zanim się urodziłem...

Wbiję na bank i załaduje w ISa żebyś miał na kwiaty.

Dziękuje za miłe słowa.

Po co ci krata na brzuchu ? <haha> 

Szczerze lepiej być bykiem z dużą klatą niż kratą na brzuchu.

Z fartem. To, że ktoś nie ma kraty ne brzuchu nie znaczy, że nie ma silnego brzucha.

U kogo będzie tak wg. reklama Shaggy ?

Skończ pajacowac kolego :) Spamisz o pliki i błagasz o pomoc, naucz się w końcu czegoś, a nie płaczesz, w prezce że jakiś random shaggy... oraz bardzo dziękuje za ruch w prezce :) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...