Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Join  się zastnawiam czy u was zagrać z jednej strony jest hard :) Ale 250% więcej niż na PL'u ..wbije ten no może 80lvl porobie sobie eq tryta i itd a na drugi dzień serwer upadnie :) Możecie dać jakiś procent że serwer wytrzyma dłużej niz miesiąc ?

Tak mogę dać gwarancje, serwer jest robiony długo wsadziłem w niego całe serce. Nie po to go robię by zamknąć po miesiącu, uwierz będę trzymał do ostatniego gracza !
  • Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak mogę dać gwarancje, serwer jest robiony długo wsadziłem w niego całe serce. Nie po to go robię by zamknąć po miesiącu, uwierz będę trzymał do ostatniego gracza !

Zadawanie takich pytań, a tym bardziej takie odpowiedzi mijają się z celem. Każdy administrator serwera może tak napisać, a potem po zgarnięciu hajsu z Isu go zamknąć, a potem sami wiecie co dalej. Serio ktoś będzie sobie luźno grał tylko dlatego, że on daję "gwarancje"? Jak postoi 2 tyg bez problemu to wbije zobaczyć, bo całkiem fajnie to wygląda 

Opublikowano

Nikt ci nie da tej gwarancji że serwer długo postoi,ale jeśli jest mądry człowiek który go stworzył to na pewno po miesiącu nie padnie.

Opublikowano

Można wiedzieć jaki jest exp ? 

Ile spędzę na wbijaniu od np : 80 do 81 lvl'a godzin ?­

Mają ogromną reklamę .. na YT na mpc ponad 15kafli wyświetleń :) 

Spodziewać to się mogę na MPCforumie około 1k+ 

Tutaj niewiem ile osób wejdzie i czy nie padnie po tygodniu bo tak naprawde nieznam administracji ..

­

Jeśli zagrasz na altr0sie to tam też nie znasz administracji.

tenor.gif

Opublikowano

Ile serwerów startuje 22 oho i ta nazwa zobaczymy jak to będzie. Wbiję na 100% polecam

ps skąd truta?

Startu 22 grudnia nie będzie.

Czytaj fanpage, nie będę się rozpisywał.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Już dawno powinni te zapowiedź wypierdolić, od 7 listopada jest, a start jeszcze nie wiadomy i nie określony.

Ty zawsze taki przemądrzały jesteś ? zostaw swoją opinię dla siebie moderatorzy o tym dobrze wiedzą

Opublikowano

Serwer wystartuje w terminie. Szczerze nie spodziewałem się, że uda mi się wystartować, ale jak widzicie warto czasem wierzyć w ludzi :)

Opublikowano

Serwer wystartuje w terminie. Szczerze nie spodziewałem się, że uda mi się wystartować, ale jak widzicie warto czasem wierzyć w ludzi :)

Tzn 20 grudnia tak ? 

Opublikowano

22. Mistrzu :) Start będzie na 101% !!

No to super  :D nie gram na innym serwerze które startują tylko czekam na twój serwer i wbijamy ekipą 40 osobową i napi3rdalamy nocki  ;)

Serwer polecam jak najbardziej znam Joina i wiem że potrafi  :D Powodzenia Join i nie spi3rdol tego  ;) To będzie serwer 2016 roku !!!

Opublikowano

No to super  :D nie gram na innym serwerze które startują tylko czekam na twój serwer i wbijamy ekipą 40 osobową i napi3rdalamy nocki  ;)

Serwer polecam jak najbardziej znam Joina i wiem że potrafi  :D Powodzenia Join i nie spi3rdol tego  ;) To będzie serwer 2016 roku !!!

40 osobowa? hahahah to ja nie wiem z kim ty bedziesz gral , jak u cb w klasie podstawowej do ktorej chodzisz jest tyylko 17scie osob ...

idz uczyc sie przyrody. a nie bzdury opowiadasz.

niech wam serwer wypali JOIN :P! 

Opublikowano

Dzięki Ziomek ! Zapraszam was bardzo serdecznie ! Jak będzie was dużo dostaniecie na TS kanał Premium na samej górze :) .

40 osobowa? hahahah to ja nie wiem z kim ty bedziesz gral , jak u cb w klasie podstawowej do ktorej chodzisz jest tyylko 17scie osob ...

Dziękuje, Proszę bez spin :) Porywalizujecie w grze :) Pompa !
Opublikowano

Jeśli chodzi o to zmienianie kanałów, macie to dopracowane? Na 80% serwerach, na których to jest - nie działa.
Czekam z niecierpliwością, ciekawa opcja z tymi smami z metków :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Jeśli chodzi o to zmienianie kanałów, macie to dopracowane? Na 80% serwerach, na których to jest - nie działa.

Czekam z niecierpliwością, ciekawa opcja z tymi smami z metków :)

Tak działa to w 101% i jest odbugowane :) Dziękujemy, zapraszam serdecznie !
Opublikowano

Jesteś pewien że chodzę do szkoły ? 

Dzięki Ziomek ! Zapraszam was bardzo serdecznie ! Jak będzie was dużo dostaniecie na TS kanał Premium na samej górze :) .

Dziękuje, Proszę bez spin :) Porywalizujecie w grze :) Pompa !

Tu nie chodzi o kanał lecz o dobrą zabawę  :D czym więcej ludzi tym lepsza zabawa,ale co niektórzy biorą to na poważnie tak jak ten pan DastinTv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...