Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio Administracja ma wyje bke na serwer czy to przez kase? 

Przez kase i lenistwo. Zajmują się teraz sprzedażą yang na allegro  :lenny:  :lenny:  nie ma czasu na prace nad serverem

Opublikowano

Ostatnio Administracja ma wyje bke na serwer czy to przez kase? 

Nie zapomnij że Ci sami ludzie mieli Teriosa,którym sie interesowali ale przestali na rzecz tego serwera żeby mieć więcej hajsu a tamten olali,z tym za niedługo będzie to samo bo czuje kolejny ich projekt

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie zapomnij że Ci sami ludzie mieli Teriosa,którym sie interesowali ale przestali na rzecz tego serwera żeby mieć więcej hajsu a tamten olali,z tym za niedługo będzie to samo bo czuje kolejny ich projekt

dokładnie każdy wie jak kończyły jego serwery. Przedtem Terios, a jeszcze prędzej Crados i jego poźniejszy rework. Ale dziwne, że na tym serwie tyle bugów było, bo zaletami jego serwerów była mała ilość bugów. Widać lenistwo i pazerstwo go zgubiło

Opublikowano

dokładnie każdy wie jak kończyły jego serwery. Przedtem Terios, a jeszcze prędzej Crados i jego poźniejszy rework. Ale dziwne, że na tym serwie tyle bugów było, bo zaletami jego serwerów była mała ilość bugów. Widać lenistwo i pazerstwo go zgubiło

Skoro wiecie jak skonczy ten serwer to po co gracie? Bo nie uwierze w bajeczke ze przegladacie ta prezentacje tylko dlatego że chcecie zobaczyc kiedy upadnie serwer....

Ponawiam pytanie z czego szybciej dropne bron 75 szkata ripa czy szkata smierci?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Ktoś podpowie jaki is na szamana smoka wykupić, tylko to co potrzebne, bo wiem że jakieś medale czy pierscienie można zdobyć w grze. Co się przyda najbardziej żeby spokojnie sobie grać?

Pet, wierch i ppk 

Podpowie ktos, jakiego isa najbardziej oplaca sie kupic? tak do 50 zł  ,pewnie przelewem

tak jak wyżej, pet wierch i ppk 

lepiej nie kupować wcale. Wydawanie na gre to największa głupota. A dwa chyba is jest dostepny w grze 

Czy Ty myślisz? gdyby nikt nie kupował sm'ów, administracja nie dostała by pieniędzy co wiąże się z tym że musiała by zamknąć serwer bo wychodziła by na - a przecież wiadome że nie będą płacić z własnej kieszeni że tak powiem.

Opublikowano

zrezygnowałem z serwera w momencie jak administracja zaczela sprzedawac yangi na all...   

999 pakietow nie jest mozliwe przez zwykla osobe :) 

zreszta rozmawialem z osoba i wiem ze ma tyle yangow(zaoferowalem ze kupie 450pakietow)

szukanie na sile zarobku jest mega slabe i stad moja decyzja :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

zrezygnowałem z serwera w momencie jak administracja zaczela sprzedawac yangi na all...   

999 pakietow nie jest mozliwe przez zwykla osobe :)

zreszta rozmawialem z osoba i wiem ze ma tyle yangow(zaoferowalem ze kupie 450pakietow)

Jesteś śmieszny, sprzedajemy yangi? Może daj jakiś dowód na to, że administracja sprzedaje yangi... To, że jakiś kretyn was wkręca tym, że ma tyle yang to już Wasz problem - tylko potem proszę nie pisać do nas, że ktoś został okradziony przez własną głupotę.

Nikt na serwerze nie ma tyle yang. Czyżbyś był osobą, która dostała bana bądź została okradziona i teraz próbujesz zniszczyć opinie serwerowi?

16sPyTP.png

Opublikowano

Jesteś śmieszny, sprzedajemy yangi? Może daj jakiś dowód na to, że administracja sprzedaje yangi... To, że jakiś kretyn was wkręca tym, że ma tyle yang to już Wasz problem - tylko potem proszę nie pisać do nas, że ktoś został okradziony przez własną głupotę.

Nikt na serwerze nie ma tyle yang. Czyżbyś był osobą, która dostała bana bądź została okradziona i teraz próbujesz zniszczyć opinie serwerowi?

Co będzie wprowadzone w nocy podczas przerwy technicznej?

Opublikowano

Jestes idiota. 

Co do serwa, gram ok tydzien i serwer ma mi sie bardzo spodobal, wciagnal mnie jak zaden inny. Niestety ostatnio da sie zauwazyc negatywna opinie ludzi nt. administracji, co mi sie bardzo nie spodobalo.

Nie czaruj.

Opublikowano

Serwer zaskoczył mnie pozytywnie, ponieważ dbają o jak najmniejszą liczbę haków. Nie mogłem zrobić ani poszukać działajacego WH. Jestem naprawdę zaskoczony. Oczywiście na +. ­

Opublikowano

nie dostalem bana :) mam +80lvl is itd 

rozmowa z osoba i zaproponowanie kupna 400+ kompletow yang i odpowiedz ze w kilka min bedzie to chyba wystarczajacy dowok kazdy zreszta sobie moze to sprawdzic :)

gralem na serwerze i bylo widac ze z dnia na dzien wyszlo bardzo duzo yangow w tym magiczne osoby z 999+ kompletami ;] 

nie dzialaja hacki??? bo sielu lub ex nie zrobil??? 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

nie dostalem bana :) mam +80lvl is itd 

rozmowa z osoba i zaproponowanie kupna 400+ kompletow yang i odpowiedz ze w kilka min bedzie to chyba wystarczajacy dowok kazdy zreszta sobie moze to sprawdzic :)

gralem na serwerze i bylo widac ze z dnia na dzien wyszlo bardzo duzo yangow w tym magiczne osoby z 999+ kompletami ;] 

nie dzialaja hacki??? bo sielu lub ex nie zrobil??? 

Sielu wziol w łapke i juz nie robi :)

Opublikowano

Sielu wziol w łapke i juz nie robi :)

Zapłać i ty mu to zrobi prosta logika człowiek od zawsze goni za hajsem ;)

banner5.gif

Opublikowano

:lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

XYZ

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

- Zwiększono szansę na drop Skrzyń Boga Smoków
- Zwiększono szansę na drop Skrzyń Zielarza
- Dodano drop Krętych Kluczy do Bossów z Mapy 110
- Poprawion DMG Lwiego Miecza oraz jego przeróbek
- Poprawiono Wartość Ataku Magicznego w Szponie Duchów
- Poprawiono opis Dłoni Krytyka oraz Przebicia
- Poprawiono bonusy w Żółtej Szarfie (IV)
- Poprawiono drop ze Skrzyni Hae-Tae
- Poprawiono bonusy w Naszyjniku z Niebiańskich Łez
- Dodano u Kowala opcję wymiany: 5x Magiczny Metal = 1x Magiczny Metal+
- Dodano u Kowala opcję wymiany: 15x Czerwony Eliksir Biologa = 1x Zielony Eliksir Biologa
- Dodano u Kowala opcję wymiany: 15x Eliksir Zin = 1x Eliksir Yang
- Poprawiono drop ulepszaczy na Beranie/Azraelu
- Lekko osłabiono Berana Setaou - wiele osób nie potrafiło zrobić ekwipunku na 75 poziom
- Poprawiono drop Pierścienia Blasku
- Poprawiano przerabianie broni 120+ poziom
- Poprawiono przerabianie zbroi 120+ poziom
- Poprawiono drop ze Skrzyni Polifema/Argesa

Kilka słów odnośnie Aktualizacji. W ten weekend prócz Eventów planujemy dodać dość dużą aktualizację, która doda min. Nowe Misje, 2 Nowe Systemy oraz kilkanaście większych poprawek.
Dziękujemy za tak dużą aktywność na serwerze. W ciągu dnia jest Was ponad 1300 Online, natomiast w Weekend dobijamy ponad 1500 Online.
Ekipa Enaris.pl

16sPyTP.png

Opublikowano

Czemu administracja nie wchodzi na TS? 

Jak dla mnie administracja nie chce sie ujawnić 

Co do sprzedawania yang przez administracje sa to zwykle bajki 

Na serwerze bylo kilka bugów na yang

np z mapy 95 z metina 500kk

z Dunga 200kk 

:D i tak dalej i tak dalej 

Opublikowano

Skoro wiecie jak skonczy ten serwer to po co gracie? Bo nie uwierze w bajeczke ze przegladacie ta prezentacje tylko dlatego że chcecie zobaczyc kiedy upadnie serwer....

Ponawiam pytanie z czego szybciej dropne bron 75 szkata ripa czy szkata smierci?

Oj zdziwiłbys sie,wiele osób tak robi. Jak widze już 5 czy uj wie który serwer od tego samego kolesia w tym roku no to co w tym dziwnego że obserwuje kiedy padnie? Bron na 75 szybciej z ripa.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak dla mnie jako osoby, która nie spieszy się z expieniem to gra się przyjemnie, nowe misje, nowy biolog, nowy sposób łowienia, który czasami doprowadza do szału :D
Jedyne czego brakuje to większej uwagi Administracji na ts'ie/forum oraz większe zaangażowanie w relacji Administracja - Gracz. Nie oznacza to, ze mają pomagać w każdej sprawie, bo wiele osób tworzy sobie swoje "trudne sprawy" i obwinia innych ale by było ich widać. Tego ludzie oczekują i wtedy mniej się czepiają o wszystko.

Zaangażujcie w projekt aktywniejsze osoby ;-)

Powodzenia i mam nadzieję, że będą osoby, które nie stracą weny by dalej się nim zajmować.

Opublikowano

Oj zdziwiłbys sie,wiele osób tak robi. Jak widze już 5 czy uj wie który serwer od tego samego kolesia w tym roku no to co w tym dziwnego że obserwuje kiedy padnie? Bron na 75 szybciej z ripa.

Teraz prywatne serwery trzymaja sie do momentu gdy youtuberzy kreca z serwera serie...

Ja osobiscie gram dla przyjemnosci i nie interesuje mnie to że administracja robi kolejny serwer w tym roku skoro serwery dość dość się od siebie różnią. Moze akurat ten serwer bedzie posiadał wszystkie pozytywne rzeczy z wszystkich serwerów a administracja nabiera doświadczenia. Każdemu trzeba dać szansę....

@Enaris.pl

Czy nie macie ochoty zrobic alchemi na stałe lub zwiekszyc szanse na zrobienie kolejnych etapów alchemi?

Osobiscie jako osoba pracująca mam mało czasu na gre na serwerze i nie jestem w stanie wydropic tyle skrzynek aby mieć co tydzień cała alchemie na 2-3 poziomie

3b2cf76ad4ac5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...