Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na dłużej czy jak YouTuberzy zakończą to i Administracja ? :)

Coraz więcej powstaje negatywnych opini na temat servera poprzez to ze administracja ma wszystkich w dupie nie ma z nimi żadnego kontaku, sam się na tym przekonałem   ts3 i forum 0 kontaktu 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałbyć OX dziś i co ? - Nie ma   xD Tak samo blaski w sobote, mamy poniedziałek i co ? - Dalej lecą  xD 

Jak pisaliście patchnoty to teraz nic nie piszecie co zrobicie, macie już wyjebane na serwer czy może się weźmiecie za niego ?

­

Opublikowano

Macie zamiar wyłączyć te blaski?? I tak już z*********e zje.... rynek.

Widocznie ich nie ma. :D

Ja tam serwera nie polecam, zerowy kontakt z administracją.

Kupony na SM za chwilę będą uja warte, bo nawet dropu blasków im się nie chce wyłączyć.. 

­

Opublikowano

Cóż, czas na pożegnanie się z serwerem, bo szkoda na niego czasu.

Sam w sobie był super, ale administracja mająca graczy gdzieś po prostu doprowadza do jego końca.

Daję serwerowi max miesiąc.

NIE POLECAM gry na serwerze, bo nie ma on zwyczajnie przyszłości. Miałby, ale z inną administracją.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Przecież ten serwer robił ten sam zjeb, który miał teriosa w wakacje, tylko wy gimbuski jesteście naiwni i lecicie za tymi pizdeczkami z youtuba, którzy dostają gruby hajs za nakręcenie 15 min odcinka żeby debili przyciągnąć na serwer. Pis joł i nie polecam.

Opublikowano

No widzę że co raz to gorzej się dzieje...

Na tygodniu wszystko ładnie fajnie śmiga itp ale w weekend gdy graczy przybywa to serwer przestaje być stabilny i co chwile wywala kicka itp :/

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

i co, gdize ci obroncy ucisnionych? od samego poczatku pisalem ze administracja dno a kazdy mowil jacy to oni nie sa dobrzy. hajsu zarobili i zwijaja serwer a za 2/3 miesiace zrobia nowy pod innymi nickami. 

Opublikowano

tak samo nie polecam   administracja pratycznie nie istnieje w grze niema ich wcale  forum tak samo a na ts to lepiej nie wspominac. Olali praktycznie  serwer a błedow ciagle masa  dziekuje i zegnam. Tym co zostali zycze  jak najlepiej moze administracja do was wroci. 

Opublikowano

Serwer sam w sobie jeden z lepszych w tym roku, ogólnie jak dla mnie miazga. Grało się super, nie było momentu w którym można byłoby się nudzić. Serwer bardzo rozbudowany, śmiało powiem, że jeden z lepszych na którym grałem. Szkoda, że musiała nim dowodzić taka głupia, nachalna na szybki zysk gotówki administracja. Spierdolili na własne życzenie naprawdę porządny serwer.

Opublikowano

A mówiłem panowie ,że to kolejny serwer Lourta i Sh4ke i nie ma racji bytu w dobrym stanie dłużej niż miesiąc bo znów go pozostawią samemu sobie ponieważ już na horyzoncie jest Antaris :D Powinna być na tym forum weryfikacja danych osobowych osób które tworzą serwery :D a po 3 padnietych serwerach zakaz ich tworzenia ;) Ludzie jeszcze raz powtórzę .Jesteście bardzo naiwni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...