Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta, nie działają bo administracja tak napisała żeby mieć spokój

oj mialem tego Peta i Testowałem czy owe bony działają  

No Niestety nie dzialaja 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sranie w banie a nie bug na smy.

Jedyna osoba ktora sprzedaje smy na enaris jestem ja i sprzedaje max 1k sm na 2 dni ktore ciezko zarabiam z handlu/dropu.. gdyby ktos mial kilka K sm to na allegro staly by aukcje, a cena sm by spadla w c**j, a nie tak jak jest teraz ze z dnia na dzien rosnie.

Caly ten niby wasz bug na SM to jedna wielka propaganda zeby zniechecic nowych graczy. I moze mialbym na to wyjebane ale ja SMy ciezko zarobione sprzedaje  za skiny etc i w*****a mnie takie cos jak ktos robi z igly widly a nawet nie wie o co chodzilo. Moja rada, jak juz robisz z igly widly to wez te widly i idz gnoj ciepac

Opublikowano

to jest jedna wielka zenada     lwi miecz na poziomie V ma dmg do 260   a kolejna bron po nim na poziomie v ma dmg do 240  czy wy se jaj robicie  ??? 

potraficie tylko gadac ze dmg naprawione a tak naprawde  nic nie zrobiliscie 

Opublikowano

Przed chwilą zauważyłem kolejnego buga na tym serwerze - Księga Smoczej Siły nie działa tak jak powinna. Pomyślne przeczytanie wcale nie dodaje nam punktów w standardowych umiejętnościach. Przeczytałem ją poprawnie parę razy, ale dopiero teraz się zorientowałem, że coś jest nie tak.  :v 

mtna0p.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Admini maja w dupie juz serwer bo zrobili pare bledow. Najwiekszym byl bug ze sm gdzie dalo sie w loteri wyciagnac po kilka tysiecy sm na dzien, dlatego nikt nie kupuje is z topki i nie maja dochodow wiec serwer upadnie. Po drugie to administracjia nie wiedziala nie raz co robi naprawiala bugi, ktore powodowaly dwuktotnie gorsze. Po trzecie gospodarka serwera lezy i juz nic jej nie uratuje. Bledem bylo dodanie mozliwosci dropu ulepek na kazdym lvl. Taki 140 lvl nie musi nic kupowac( oprocz 2 dungeonow z dzikusami  i wo ale na cale eq moze ze 100kk na 30 lvl starczy gdzie ma tyle zarobku z 5 metkow), bo awet w m2 mu leca ulepki. Dungi mialy kiedys grnice lvl ale po placzu topki administracja postamowila zdjac te ograniczenia. Po czwarte porazka jest wprowadzenie nowych m1 oraz mapa handlowa. To zabilo ducha metina. Nie ma juz bijatyk,nie ma sie gdze eq pochwalic itp itd. mapa handlowa zbugowana, do tego mialabyc poprawiona 3 tyg temu i nadal nic 

Podsumowujac serwer wytrzyma dotad az nie wyjdzie jakis nowy swiezy serwer. Juz zauwazalny jest spadek graczy. Poprostu nuda i tyle. Nie polecam

Nie mamy serwera w 'dupie' to po pierwsze.

Daj mi ss'y, że ktoś miał tysiące SM na koncie bo takich osób nie było, a osoby które korzystały z buga zostały zbanowane.

knock to ze ty wiedziales nie znaczy ze nikt inny :) administracja ma w dupie graczy to raz po drugie wszystkie zmiany pod placz topki( tak naprawde rufuz i reszta to jestescie pizdy :) ) spowodowaly spadek graczy, zaraz topce nie poleca ulepki z 1 bossa to zrobia 100% na 3x dany ulepek :D

edit: nie napisalem ze nie da sie zarobic na IS, poprzez taki IS sa pizdy w topce ktora placza a administracja ulega i rozpierdala serwer :)

edit2: nie wiem czy adminsitracja pamieta ze ksiegi dowodzenia mozna czytac co 1s, topka pewnie ma juz na P a reszta graczy zaraz pewnie bedzie musiala wbijac od nowa. haha lol

Zmienimy coś - źle, robimy jak chcą gracze (większa ilość) - źle. No tak niedogodzi się każdemu..

Nie wiem ile serwer dokładnie stoi, ale bugi pozostały nawet z początku serwera, a gracze ciągle z nich korzystają. Oczywiście specjalnie zakryłem nick osoby, z którą rozmawiałem.  

44vlth.jpg

Te bony są wizualne

ta, nie działają bo administracja tak napisała żeby mieć spokój

Daj mi jakikolwiek dowód, że bonusy działają - czyżbyś dostał bana i nagle zaczynasz hejtować? Bony są wizualne i nie działają.

Przed chwilą zauważyłem kolejnego buga na tym serwerze - Księga Smoczej Siły nie działa tak jak powinna. Pomyślne przeczytanie wcale nie dodaje nam punktów w standardowych umiejętnościach. Przeczytałem ją poprawnie parę razy, ale dopiero teraz się zorientowałem, że coś jest nie tak.  :v 

mtna0p.jpg

Nie pokazuje na jakim masz poziomie, lecz bonusy Ci dodaje (możesz nawet sprawdzić) :)

16sPyTP.png

Opublikowano

@Enaris.pl
Istnieje możliwość byście przywrócili stary system łączenie przedmiotów ze skrzyń enaris takich jak pierścienie doświadczenia czy też rękawic złodzieja? Już samo otwieranie ponad 3k skrzyń zabiera sporo czasu, nie wspominając już o łączeniu tych wszystkich itemów. 

maybenow.png

Opublikowano

@Enaris.pl

Istnieje możliwość byście przywrócili stary system łączenie przedmiotów ze skrzyń enaris takich jak pierścienie doświadczenia czy też rękawic złodzieja? Już samo otwieranie ponad 3k skrzyń zabiera sporo czasu, nie wspominając już o łączeniu tych wszystkich itemów. 

O też jestem za tym w ogóle nie wiem po co to zmieniali

Prezentacja ciekawa,ile osób online?

~~~1k

administracja kiedy naprawicie dmg z szmaragdowego szpona  on ma mniejsze dmg na pzoiomie V n iz lwi na pzoiomie V 

Ktoś pisał, ale nie wiem czy to prawda, że ponoć tak ma być, ale nie jestem pewien na 100%

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ktoś podpowie jaki is na szamana smoka wykupić, tylko to co potrzebne, bo wiem że jakieś medale czy pierscienie można zdobyć w grze. Co się przyda najbardziej żeby spokojnie sobie grać?

Opublikowano

Podpowie ktos, jakiego isa najbardziej oplaca sie kupic? tak do 50 zł  ,pewnie przelewem

lepiej nie kupować wcale. Wydawanie na gre to największa głupota. A dwa chyba is jest dostepny w grze 

Opublikowano

lepiej nie kupować wcale. Wydawanie na gre to największa głupota. A dwa chyba is jest dostepny w grze 

sa zwoje do kupieia od innych graczy cena za 50 sm  to 200kk, a cena aury 2kk. Gospodarka serwera lezy, nowi graczye musza albo kupowac yangi na alegro badz pakowac w is

Nie mamy serwera w 'dupie' to po pierwsze.

Daj mi ss'y, że ktoś miał tysiące SM na koncie bo takich osób nie było, a osoby które korzystały z buga zostały zbanowane.

Zmienimy coś - źle, robimy jak chcą gracze (większa ilość) - źle. No tak niedogodzi się każdemu..

Te bony są wizualne

Daj mi jakikolwiek dowód, że bonusy działają - czyżbyś dostał bana i nagle zaczynasz hejtować? Bony są wizualne i nie działają.

Nie pokazuje na jakim masz poziomie, lecz bonusy Ci dodaje (możesz nawet sprawdzić) :)

to czemu tak drobych bugow nie poprawicie? A czekaj znam odpowiedz, masz calkowicie wyje bane na serwer....

Opublikowano

jak ktos pisal ze bro nna 75 na poziomie V ma miec wieksze dmg niz jego nastepca na poziomie 95 ?   jak tak to jest smieszny serwer   bo niema to zadnego sensu 

Opublikowano

jak ktos pisal ze bro nna 75 na poziomie V ma miec wieksze dmg niz jego nastepca na poziomie 95 ?   jak tak to jest smieszny serwer   bo niema to zadnego sensu 

Bo tu jest wysztko niedopracowane... Tak jest, przerowbka lwiego jest zlabsza niz sam lwi. Tak samo skille. Sfera u bma nie bije tyle ile powinna. Zwekszenie atak przy full incie daje szmanowi wieksze obrazenia niz aura czy czarowane. Do tego przez "zabezpieczenie" przed wh hity nie wchodza wszystie z konia

Opublikowano

up \ masz racje   heler ma   o wiele wiekszy buf do ataku niz wojo cz sura na aurze albo czarowanym dodatkowo pobugowane misje  oraz bronie  sma przyklad lwiego ale administracja ma wyj***** na serwer 

tak samo przycisk biologa w eq jak i loteria 

ogniste ziolo tez nie dropi dropkiem 55 lvl na piekle przez 30 min i nic  

Opublikowano

Naprawcie w końcu dźwięki podczas zadawania hitów i używania skilli, bo nie działają w ogóle na niektórych postaciach. Druga sprawa to usuwanie przedmiotów za pomocą kosza gdy mamy aktywną blokadę ekwipunku, można w ten sposób wyczyścić ekwipunek podczas założonej blokady na postać.

Opublikowano

Naprawcie w końcu dźwięki podczas zadawania hitów i używania skilli, bo nie działają w ogóle na niektórych postaciach. Druga sprawa to usuwanie przedmiotów za pomocą kosza gdy mamy aktywną blokadę ekwipunku, można w ten sposób wyczyścić ekwipunek podczas założonej blokady na postać.

Rzeczywiście te Twoje bugi są tak straszne i tak bardzo przeszkadzają w rozgrywce, że zdecydowanie zwrócą na nie uwagę. 90% ludzi gra bez dźwięków, a żeby nikt Ci nie wyczyścił eq wystarczy nie dawać nikomu passów albo w 1 zdaniu nie dać się ojebać.

Opublikowano

Rzeczywiście te Twoje bugi są tak straszne i tak bardzo przeszkadzają w rozgrywce, że zdecydowanie zwrócą na nie uwagę. 90% ludzi gra bez dźwięków, a żeby nikt Ci nie wyczyścił eq wystarczy nie dawać nikomu passów albo w 1 zdaniu nie dać się ojebać.

Błąd to błąd, każdy trzeba zgłosić tak aby w przyszłości mogli dopracować własny serwer w jakimś stopniu grywalności, bez błędów. Jeszcze na żadnym serwerze mnie nie okradli, bo mam skomplikowane hasła, które wpisując na stronie działa poprawnie a w cliencie już nie, jedynie zmiana kodowania hasła w pliku zapisanym w cliencie umożliwia mi wejście na serwer, nikomu też nie podaje loginu i haseł do swoich kont, więc bez takich mi tu hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...