Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile można ten klucz zin w dt dropić porażka... piętra co się robi do kluczy sie robi z 5 min a sam glupi klucz z 10 min +

mi dropią za pierwszym/drugim spotem xD xD

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

byłem 3 razy i za kazdym razem dropło mi dokładnie po 8/9 minucie :D przesada troche

może zależy od szczęścia xD ja byłem 6 razy :D

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

chuuujnia z serwera zmieniają wszystko w trakcie gry w tym czasie gdzie inni już to zdążyli zrobić chodzi o kd i inne rzeczy.. rynek taki zjeebany ze to poezja w cenie są tylko bronie 75 i IS/SMY

Opublikowano

chuuujnia z serwera zmieniają wszystko w trakcie gry w tym czasie gdzie inni już to zdążyli zrobić chodzi o kd i inne rzeczy.. rynek taki zjeebany ze to poezja w cenie są tylko bronie 75 i IS/SMY

Dlatego kto mądrzejszy sprzedał po tygodniu wszystko za dobre hajsy ;)

banner5.gif

Opublikowano

Dlatego kto mądrzejszy sprzedał po tygodniu wszystko za dobre hajsy ;)

ja tutaj tylko gram po to żeby zrobić jakieś tam eq 30+5 i wymienic za eq inny serwer :P póki serwer jeszcze jest na takim że tak powiem "topie" ale widząc po czacie sporo ludzi chce się już pozbyć eq/sprzedać i wymienić :D

Szkoda czasu na ten serwer i tyle.

Opublikowano

ja tutaj tylko gram po to żeby zrobić jakieś tam eq 30+5 i wymienic za eq inny serwer :P póki serwer jeszcze jest na takim że tak powiem "topie" ale widząc po czacie sporo ludzi chce się już pozbyć eq/sprzedać i wymienić :D

Szkoda czasu na ten serwer i tyle.

Ja tracąc tylko tu swój czas jak się później okazało jakimś cudem zarobiłem 100zł teraz już może być lipa bo wielu próbuje sprzedać a popyt zapewne jest mały.

banner5.gif

Opublikowano

Ulepy cały czas trzymają się w cenie i nie tylko. ;)

Opublikowano

@xModek powiedz mi jakie ulepy :) bo nie sadze ze te na maly lvl nawet ku juz nikt nie kupuje praktycznie. jedyne co sie trzyma i ciagle rosnie w cenie to is i kupony sm tylko to, kd+5/6 egzo i inne a mozliwosci dropu mniejszy lvl tego nie ma bo zawsze jakis "kozaczek" przyjdzie, a na wiekszych mapach to juz nic nie mowie, ubicie metka na jakies mapie 75+ graniczy z cudem. GG POZDRO...

Opublikowano

@xModek powiedz mi jakie ulepy :) bo nie sadze ze te na maly lvl nawet ku juz nikt nie kupuje praktycznie. jedyne co sie trzyma i ciagle rosnie w cenie to is i kupony sm tylko to, kd+5/6 egzo i inne a mozliwosci dropu mniejszy lvl tego nie ma bo zawsze jakis "kozaczek" przyjdzie, a na wiekszych mapach to juz nic nie mowie, ubicie metka na jakies mapie 75+ graniczy z cudem. GG POZDRO...

WO/lub ten z podręcznikiem w dzikusów jest nadal w cenie.

Opublikowano

Poczytałem forum i upewniam się w tym, że to co tutaj pisałem jest prawdą.

Gracze nie mają jak skontaktować się z adminami, by zgłaszać problemy.

Aktualizacje są robione z dupy.

Lagi co chwilę, wywalenia co chwilę.

Mam propozycję do administracji - albo weźcie się kuźwa za serwer, albo go zamknijcie i nie marnujcie naszego czasu. Łudzimy się, że będzie lepiej, a chyba jednak nie będzie. Szkoda, bo serwer ma świetny klimat, ale "do tanga trzeba dwojga". Oprócz serwera ma być też ktoś, kto się nim interesuje...

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Już raczej nie polecę... Zbyt małe zainteresowanie administracji.. skończyło się na zarobku.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Gdy chcę się zalogować na server wyskakuje mi błąd podczas łaczenia z serverem    / wyłączyłem antywirusa i inne blokady  nie pomogło. Oczywiście standardowo kontakt z administracją jest zerowy czy to na forum czy ts3 . Wie ktoś może jak  to naprawić?? 

Opublikowano

Gram na serwerze od wczoraj i wydaję się być spoko.

Podoba się latanie za metkami i tymi boosami w zadaniach, a także łowienie.

Czytając poprzednie komentarze o administracji to jest nie prawda da się napisać do GM w grze, dzisiaj było zuo na razie nie mam na co narzekać.

Opublikowano

Gram na serwerze od wczoraj i wydaję się być spoko.

Podoba się latanie za metkami i tymi boosami w zadaniach, a także łowienie.

Czytając poprzednie komentarze o administracji to jest nie prawda da się napisać do GM w grze, dzisiaj było zuo na razie nie mam na co narzekać.

Po pierwsze   to jest prawda co piszą znaczy większość . Po drugie siedzę od  12:00/13:00 na forum i ts (do 20) ani razu nie przyszedl do mnie nikt na kanal na ts ze potrzebuje pomóc , na forum pisałem  także nie odpisuje nikt   wiele graczy   pisze różne tematy na forum w których zwracają się o pomoc i jedynie jest pomoc od jednego gracza do drugiego . I po trzecie co jest kur*wa najśmieszniejsze  zuo sobie zrobili bo im się tak podobało   nikt na serverze nie wiedzial o tym że ono będzie , jedynie ox miał być o 20:00 , a o przedziałach levelowych nie ma co wspominać bo 130 levele latały i zabijały 90 na hita    . NIE POLECAM  KOLEJNY SERVER  GDZIE ADMINISTRACJA  MA CHYBA WSZYSTKO W DUPIE LICZY SIĘ HAJS HAJS HAJS HAJS  

Opublikowano

Zajrzycie sobie w kliencie plik syserr zobaczcie ile tam się błędów wysypuje :D

Ten serwer to jakaś masakra, z ciekawości pobrałem i teraz żałuję .

Administracja zleweczka totalna, również siedziałem na tsie z prośbą o pomoc i przez dobre 2/3h  nikt nie pofatygował się do mnie .

Popieram wypowiedź kolegi wyżej tylko HAJS HAJS HAJS . Paru youtuberów przyszło graczy im ściągneli hasj zgarneli i wyrąbka totalna .

Serwera nie polecam stworzony pod HAJS :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...