Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dużo osób, ale bugi gonią kolejne bugi

Podaj te bugi :)

Zapraszam osoby niezdecydowane na serwer, wiele się zmieniło od początku, trochę na +, trochę na -.

Duża rotacja graczy, wielu nowych z niskimi lvlami ale też wielu z wysokimi.

Serdecznie polecam.

­

Opublikowano

Tylko mi nie działa dźwięk ninji dagger kobiety w cliencie podczas normalnego expa, z buta, wierzchowca a nawet podczas używania umiejętności? Prosiłbym o naprawienie tego jeżeli jest taka możliwość, bo nie lubię grać bez dźwięku zadawanych obrażeń (hitów).

Opublikowano

Ile ludzi oonline podczas godziny szczytu ?

Co ile są jakieś eventy że można sobie zarobić łatwo ?

Jaka jest dobra postać do expa i pvp oprócz woja bodego i mentala wpka ?

Opublikowano

Ile ludzi online? w którym królestwie jest więcej luda? Czy klasy są wyrównane w pvp, może jest jakaś  OP? Łatwo zacząć? Serwer pod IS? Wszystko można zdobyć w grze?

Opublikowano

W IS masz wzystko wiec ten co wyda hajs od razu ma topke, za dużo zmian było które ulatwily topce wbijanie, chociażby kowal w dt itd skończyłem po tym gdy mnie okradli a administracja nie może zajrzeć w logi i pomoc :)

Opublikowano

W IS masz wzystko wiec ten co wyda hajs od razu ma topke, za dużo zmian było które ulatwily topce wbijanie, chociażby kowal w dt itd skończyłem po tym gdy mnie okradli a administracja nie może zajrzeć w logi i pomoc :)

Ja na cały is zarobiłem w grze, dropiąc yangi itd. Nie musisz nic wydawać żeby być w topce i mieć is.

Opublikowano

Koncze gre na tym servie.  Takie lagi na mapie handlowej ze nie moge sie poruszac. i nie piszcie mi ze mam nazwe wylaczyc^^  sklepow jest w h..  a od 2 do 10 osob sie po mapie kreci.  Nie moze ta mapa miec limitu sklepow?  Zreszta to mnie juz nie obchodzi. narazie all ,  bylo milo ale sie skonczylo.

To Ty chyba masz komputer z epoki kamienia łupanego. Bez nazwy nie ma lagów.

dużo osób, ale bugi gonią kolejne bugi

W końcu je naprawią. I jakoś takich ważnych bugów teraz nie ma, tylko z Kowalem był przypał.

51 szkaty ripera 1 kruk 1 zal 1 bambus pozdrawiam smiech na sali.

To sprzedawaj szkaty i kup sobię tę trutę. Wy to byście chcieli te truty w sklepie xp

­

tenor.gif

Opublikowano

Ale wy macie ból dupy z tymi trutami...

Mi osobiście żal poleciał z 5 szkat smierci które się dostaje za misje z znakami, a truta moze 15 szkat wydropilem ? i  w tym mialem jeszcze jednego żala :)

Poprostu raz ma się szczęście i wydropi ci z pierwszej szkaty a raz ci nigdy nie dropnie :)

Opublikowano

z kamienia lupanego to Ty pochodzisz.   NIE PISZ MI TAKICH BREDNI KOLES OK?  tlumaczysz takie rzeczy jak bym mial 6 lat.    3tys. w tamtym roku dalem za laptop wiec znajdz jakis inny konkretny powod.  

Opublikowano

Admini maja w dupie juz serwer bo zrobili pare bledow. Najwiekszym byl bug ze sm gdzie dalo sie w loteri wyciagnac po kilka tysiecy sm na dzien, dlatego nikt nie kupuje is z topki i nie maja dochodow wiec serwer upadnie. Po drugie to administracjia nie wiedziala nie raz co robi naprawiala bugi, ktore powodowaly dwuktotnie gorsze. Po trzecie gospodarka serwera lezy i juz nic jej nie uratuje. Bledem bylo dodanie mozliwosci dropu ulepek na kazdym lvl. Taki 140 lvl nie musi nic kupowac( oprocz 2 dungeonow z dzikusami  i wo ale na cale eq moze ze 100kk na 30 lvl starczy gdzie ma tyle zarobku z 5 metkow), bo awet w m2 mu leca ulepki. Dungi mialy kiedys grnice lvl ale po placzu topki administracja postamowila zdjac te ograniczenia. Po czwarte porazka jest wprowadzenie nowych m1 oraz mapa handlowa. To zabilo ducha metina. Nie ma juz bijatyk,nie ma sie gdze eq pochwalic itp itd. mapa handlowa zbugowana, do tego mialabyc poprawiona 3 tyg temu i nadal nic 
Podsumowujac serwer wytrzyma dotad az nie wyjdzie jakis nowy swiezy serwer. Juz zauwazalny jest spadek graczy. Poprostu nuda i tyle. Nie polecam

Opublikowano

Admini maja w dupie juz serwer bo zrobili pare bledow. Najwiekszym byl bug ze sm gdzie dalo sie w loteri wyciagnac po kilka tysiecy sm na dzien, dlatego nikt nie kupuje is z topki i nie maja dochodow wiec serwer upadnie. Po drugie to administracjia nie wiedziala nie raz co robi naprawiala bugi, ktore powodowaly dwuktotnie gorsze. Po trzecie gospodarka serwera lezy i juz nic jej nie uratuje. Bledem bylo dodanie mozliwosci dropu ulepek na kazdym lvl. Taki 140 lvl nie musi nic kupowac( oprocz 2 dungeonow z dzikusami  i wo ale na cale eq moze ze 100kk na 30 lvl starczy gdzie ma tyle zarobku z 5 metkow), bo awet w m2 mu leca ulepki. Dungi mialy kiedys grnice lvl ale po placzu topki administracja postamowila zdjac te ograniczenia. Po czwarte porazka jest wprowadzenie nowych m1 oraz mapa handlowa. To zabilo ducha metina. Nie ma juz bijatyk,nie ma sie gdze eq pochwalic itp itd. mapa handlowa zbugowana, do tego mialabyc poprawiona 3 tyg temu i nadal nic 

Podsumowujac serwer wytrzyma dotad az nie wyjdzie jakis nowy swiezy serwer. Juz zauwazalny jest spadek graczy. Poprostu nuda i tyle. Nie polecam

Po co topka ma kupować sm za PLN skoro może kupić je od graczy? Gdzie się podziali Ci ludzie co mieli po kilka k sm?

Opublikowano

Serwer ok, lecz nie wiem kiedy zepną dupę i w końcu zrobią coś, aby Tajemnicze Losy były do jakiegokolwiek użytku...

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Jesteś idiotą bo wypowiadasz się na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.Taki bug z smami owszem był ale to nie było takie proste jak sobie myślisz pajacu.Z bugu korzystało maksymalnie 10 osób i żaden z nich nie wyciągnął więcej niż 1.5ksm.Było to po pierwsze ciężkie do wyczucia i czasem losy się traciło a po drugie trwało to może z 2 dni więc nikt się na tym nie dorobił.To co mówię jest prawdą ponieważ sam z niego korzystałem i wiem kto jeszcze o tym bugu wiedział

Opublikowano

knock to ze ty wiedziales nie znaczy ze nikt inny :) administracja ma w dupie graczy to raz po drugie wszystkie zmiany pod placz topki( tak naprawde rufuz i reszta to jestescie pizdy :) ) spowodowaly spadek graczy, zaraz topce nie poleca ulepki z 1 bossa to zrobia 100% na 3x dany ulepek :D

edit: nie napisalem ze nie da sie zarobic na IS, poprzez taki IS sa pizdy w topce ktora placza a administracja ulega i rozpierdala serwer :)

edit2: nie wiem czy adminsitracja pamieta ze ksiegi dowodzenia mozna czytac co 1s, topka pewnie ma juz na P a reszta graczy zaraz pewnie bedzie musiala wbijac od nowa. haha lol

Opublikowano

Nie wiem ile serwer dokładnie stoi, ale bugi pozostały nawet z początku serwera, a gracze ciągle z nich korzystają. Oczywiście specjalnie zakryłem nick osoby, z którą rozmawiałem.  

44vlth.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Jebłem i nie wstane ' sm gdzie dalo sie w loteri wyciagnac po kilka tysiecy sm na dzien,'

Loteria trzeba było jeszcze wygrać te sm jak wiesz nie jest to takie proste 50-1 Moze ci sie uda wygrac sm Bug byl przez całe 30min Dla ciebie 30min to cały dzien ? nic nie wiesz A sie wypowiadasz Tyle na ten temat 

a Pragnę przypomnieć ze z loterii mozna otrzymać całe 50 SM :D 

Opublikowano

Jebłem i nie wstane ' sm gdzie dalo sie w loteri wyciagnac po kilka tysiecy sm na dzien,'

Loteria trzeba było jeszcze wygrać te sm jak wiesz nie jest to takie proste 50-1 Moze ci sie uda wygrac sm Bug byl przez całe 30min Dla ciebie 30min to cały dzien ? nic nie wiesz A sie wypowiadasz Tyle na ten temat 

a Pragnę przypomnieć ze z loterii mozna otrzymać całe 50 SM :D

Akurat oientuje sie jak dzialal bug bo sam korzystalem z niego ;) 30 min>?? Ten bug byl znaleziony przez jednego z uczestnikow bety i pare osob po starcie o tym wiedzialy ;)

Opublikowano

Akurat oientuje sie jak dzialal bug bo sam korzystalem z niego ;) 30 min>?? Ten bug byl znaleziony przez jednego z uczestnikow bety i pare osob po starcie o tym wiedzialy ;)

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Idz czlowieku pier dolo nij sie w głowe ten bug pojawił sie po przerwie technicznej która sie odbyła o 0:00 i wlasnie na tej przerwie byla naprawiana loteria 

Beta Tester za 3 grosze :D idz idz wymysl nowa bajeczke bo ta cos ci nie pykła Jak cos Loteria była off na starcie

Nie wiem ile serwer dokładnie stoi, ale bugi pozostały nawet z początku serwera, a gracze ciągle z nich korzystają. Oczywiście specjalnie zakryłem nick osoby, z którą rozmawiałem.  

44vlth.jpg

Te bony nie działaja sa 

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Idz czlowieku pier dolo nij sie w głowe ten bug pojawił sie po przerwie technicznej która sie odbyła o 0:00 i wlasnie na tej przerwie byla naprawiana loteria 

Beta Tester za 3 grosze :D idz idz wymysl nowa bajeczke bo ta cos ci nie pykła Jak cos Loteria była off na starcie

Te bony nie działaja sa 

ta, nie działają bo administracja tak napisała żeby mieć spokój

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...