Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do tej weryfikacji to swietny pomysl, trzeba by jakos naglosnic sprawe by administracja mpc sie tym zajela

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mówiłem panowie ,że to kolejny serwer Lourta i Sh4ke i nie ma racji bytu w dobrym stanie dłużej niż miesiąc bo znów go pozostawią samemu sobie ponieważ już na horyzoncie jest Antaris :D Powinna być na tym forum weryfikacja danych osobowych osób które tworzą serwery :D a po 3 padnietych serwerach zakaz ich tworzenia ;) Ludzie jeszcze raz powtórzę .Jesteście bardzo naiwni :)

Jak Przemek wypuści na początku roku następne serwery, które sponsoruje, też tak będziecie pisać, więc już Wam podam nazwy, abyście łatwiej mieli: Someya, Prestia, Sherdia.

Opublikowano

Jak Przemek wypuści na początku roku następne serwery, które sponsoruje, też tak będziecie pisać, więc już Wam podam nazwy, abyście łatwiej mieli: Someya, Prestia, Sherdia.

Czyli po 2 miesiącach te serwery będą już przeszłością :D Tak jestem jasnowidzem i nie powiem ci szóstki w totka :D 

Opublikowano

Sory Shake lubie cie jako youtubera ale tutaj kolega up ma racje

Kazdy serwer Lourta jest spoko jezeli chodzi o gre ale jego chęc zajmowania sie serwerem poraza kazdego...

Niech sobie znajdzie grupe adminow ktrzy beda chetnie zajmowali sie serwerem jezel chodzi o kontakt z graczami to serwery beda staly latami i ludzie beda caly czas przychodzili

nie inwestujac ani 1zl w serwer i postac obecnie na koncie mam 1k SM'ow i z 5kkk yang :) Jak by to ktos chcial odebrac to zapraszam gg 1348108

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Sory Shake lubie cie jako youtubera ale tutaj kolega up ma racje

Kazdy serwer Lourta jest spoko jezeli chodzi o gre ale jego chęc zajmowania sie serwerem poraza kazdego...

Niech sobie znajdzie grupe adminow ktrzy beda chetnie zajmowali sie serwerem jezel chodzi o kontakt z graczami to serwery beda staly latami i ludzie beda caly czas przychodzili

nie inwestujac ani 1zl w serwer i postac obecnie na koncie mam 1k SM'ow i z 5kkk yang :) Jak by to ktos chcial odebrac to zapraszam gg 1348108

Zrozum to, że Przemek jest tylko i wyłącznie sponsorem tutaj i nie ma on wpływu na rozgrywkę, lecz na finanse, zakupywanie czego trzeba na serwer. Więc dobór administracji nie zależy od niego, skończ.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Ja tam hejty kocham <3

Czyli po 2 miesiącach te serwery będą już przeszłością :D Tak jestem jasnowidzem i nie powiem ci szóstki w totka :D

Nie.

@Vitron ratuj ten serwer, weź coś powiedz administracji :v Taki potencjał się marnuje.

tenor.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam. Jeśli ktoś jeszcze nie usunął serwera z kompa to radzę to zrobić, bo u mnie wykryło nagle trojana ;P

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bez honoru się poddaliście projekt przekozacki ale to nie wina projektu tylko jak zwykle bywa CHUYOWEJ administracji :)

Dostałeś jedną szansę na wrzucenie swojej prezentacji na mpc nie licz na drugą :)­

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...