Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam u kogo mogę wytworzyć pas?

Oraz gdzie sie ulepsza kd?

KD u sury w m1 a pasy u rzemieslnika

Ja pierd*le jaki ten serwer jest wkur*iający, ubicie jakiego kolwiek bossa bez laga lub wywalenia graniczy z cudnem ;x

Opublikowano

was tez wywalilo i macie blad laczenia?

poszedlem 2raz na baronowa i 2 raz wywalilo przy biciu baronki....

Doadtkowo teraz blad laczenia

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Obstawiam, że mają DDosy, bo nie ma na forum, ani na stronie żadnych informacji dot. przerwy itd.

Przy okazji - poda ktoś adres tsa? Bo niestety, ale nigdzie nie znalazłem ._.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Nie ośmieszaj się XDDDDDDDDD

Moge Ci wyslac caly filmik i zobaczysz ;> Ps Wystarczy spojrzec na monete na dole, nie kreci sie jakos szybciej

Opublikowano

Moge Ci wyslac caly filmik i zobaczysz ;> Ps Wystarczy spojrzec na monete na dole, nie kreci sie jakos szybciej

Jak spowolnisz jakoś 2-3x to wtedy będzie normalnie.

Opublikowano

gdzie znajde Kolekcjoner Ginseng ....

Mam misje a nic sie nie swieci na mapie....

Od ktorego lvl'a sa katakumby, jaki bon na nie dziala i gdzie dropi przepustka

Od ktorego lvl'a jest beran gdzie dropi przepustka i jaki bon?

Dam Lajka za prawidlowe odpowiedzi

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

gdzie znajde Kolekcjoner Ginseng ....

Mam misje a nic sie nie swieci na mapie....

Od ktorego lvl'a sa katakumby, jaki bon na nie dziala i gdzie dropi przepustka

Od ktorego lvl'a jest beran gdzie dropi przepustka i jaki bon?

Dam Lajka za prawidlowe odpowiedzi

W dolinie orków, ten trup leżący obok świątyni to on.

Opublikowano

Co wy odejebaliście po tej "natychmiastowej" przerwie?

Rano klucz w Dt leciał z 1/2 spota, teraz siedze ponad 20 minut i nie ma. K***a go mać...

Opublikowano

Co wy odejebaliście po tej "natychmiastowej" przerwie?

Rano klucz w Dt leciał z 1/2 spota, teraz siedze ponad 20 minut i nie ma. K***a go mać...

Zmiany:

- Poprawiony exp na 138lvl'u+

- Dodana możliwość wchodzenia na dungeony: Azrael/Beran/Nemere/Razador/Mistyczny Las do 140lvl'a.

Opublikowano

heh to jest troszke smieszne lwi miecz na poziomie 5 ma dmg do 260  a jego nastepca  na poziomie 1 ma dmg do 200 cz cos sie administracji nie pomylilo ?? 

Opublikowano

pograłem na tym serwerze i powiem tyle że ma mase bugów, administracja coś tam robi, może sie i stara ale moje pytanie brzmi - co robiliście przed startem?

handel na serwie to jakaś masakra, wszystko leci w dół, tylko SM idą w górę. Wystarczy że 2 osoby z topki o coś popłaczą i administracja od razu dla nich to zmienia nie patrząc na rynek i graczy z mniejszym poziomem. Mam wrażenie że nic nie jest przemyślane i administracja wszystko testuje na bieżąco. Wątpię aby był to serwer na dłużej

Opublikowano

pograłem na tym serwerze i powiem tyle że ma mase bugów, administracja coś tam robi, może sie i stara ale moje pytanie brzmi - co robiliście przed startem?

handel na serwie to jakaś masakra, wszystko leci w dół, tylko SM idą w górę. Wystarczy że 2 osoby z topki o coś popłaczą i administracja od razu dla nich to zmienia nie patrząc na rynek i graczy z mniejszym poziomem. Mam wrażenie że nic nie jest przemyślane i administracja wszystko testuje na bieżąco. Wątpię aby był to serwer na dłużej

Co ty za bajki piszesz. Normalnie, że w pewnym etapie gry ulepki idą w dół czy też KU. SM będzie szło w górę ponieważ większość przedmiotów z IS jest czasowa więc zapotrzebowanie ciągle będzie rosnąć.

Ten event metków. Podobno Inwazja 1 resp i tyle :D

TAk, ale poprzednio był płacz, że za dużo tych metinów.

837371446280124127260.png
Opublikowano

zrobcie tak zeby bylo mozna  zapisac pozycje na mapie handlowej.  kurde  jak sie tam przenosze to  2 minuty mam laga  i musze wylaczac metka bo mi sie zawiesza. przez to nie moge nic kupic!!!   a nie bede ciagle pisal na swiat bo to bezsens...   zrobcie  zapisanie pozycji za mapie handlowej!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...