Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

zrobcie tak zeby bylo mozna  zapisac pozycje na mapie handlowej.  kurde  jak sie tam przenosze to  2 minuty mam laga  i musze wylaczac metka bo mi sie zawiesza. przez to nie moge nic kupic!!!   a nie bede ciagle pisal na swiat bo to bezsens...   zrobcie  zapisanie pozycji za mapie handlowej!!!!

wylacz nazwy!!!!!!!! sklepów!!!!!!! .!!!!!!!!

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to k***a znaczy "serwer nie został jeszcze otwarty" XDDDDDDDDDDDD?

Na noc go zamykacie, zeby nie mozna bylo sobie o 3 pograc czy jak????

Zamykacie by wam go nie ukradli czy k***a co XDD

Opublikowano

Co to k***a znaczy "serwer nie został jeszcze otwarty" XDDDDDDDDDDDD?

Na noc go zamykacie, zeby nie mozna bylo sobie o 3 pograc czy jak????

Zamykacie by wam go nie ukradli czy k***a co XDD

Przerwa Techniczna - Info jest na forum

Opublikowano

A jakieś info co wprowadziła ta przerwa techniczna?

Pewnie znów jakiegoś yang buga zablokowali jak z dungiem gdzie po 250kk za 1 przejście się robiło :D Dlatego zero informacji co zrobili ^^

banner5.gif

Opublikowano

Postacie bugują się na mapie handlowej, eventy to pośmiewisko, serwer ogólnie niedopracowany i nudny.

Opublikowano

Masa postaci stoi zbugowana na mapie handlowej. Napisałem to jakieś 3 godziny temu i ani widu ani słychu ze strony administracji.

Opublikowano

a jaj mam pytanko kiedy poprawicie  lwi miecz ?? a dokladnie lw miecz na poziomie v ma dmg  do 260 a jego nastepca na poziomiie ! ma dmg do 200  mała pomylka czy  co ?? 

Opublikowano

Nie da rady wbić na serwer mając sklepik na PL'u ;d

Nijimidasu kondaku no monshō.

Fusonnaru kyōki no utsuwa! Wakiagari hiteishi! Shibire matataki!

Nemuri wo samatageru! Hakōsuru tetsu no ōjō!

Taezu jikaisuru doro no ningyō! Ketsugōseyo!Hanpatsuseyo!

Chi ni michi onore no muryoku wo shire!

Opublikowano

Koncze gre na tym servie.  Takie lagi na mapie handlowej ze nie moge sie poruszac. i nie piszcie mi ze mam nazwe wylaczyc^^  sklepow jest w h..  a od 2 do 10 osob sie po mapie kreci.  Nie moze ta mapa miec limitu sklepow?  Zreszta to mnie juz nie obchodzi. narazie all ,  bylo milo ale sie skonczylo.

Opublikowano

Koncze gre na tym servie.  Takie lagi na mapie handlowej ze nie moge sie poruszac. i nie piszcie mi ze mam nazwe wylaczyc^^  sklepow jest w h..  a od 2 do 10 osob sie po mapie kreci.  Nie moze ta mapa miec limitu sklepow?  Zreszta to mnie juz nie obchodzi. narazie all ,  bylo milo ale sie skonczylo.

Masz gówno a nie internet / komputer bo u mnie wszystko działa i brak jakichkolwiek laggów. 

Wracając do tematu, z których szkat leci częściej broń na 75? Ripera czy Śmierci?

maybenow.png

Opublikowano

Masz gówno a nie internet / komputer bo u mnie wszystko działa i brak jakichkolwiek laggów. 

Wracając do tematu, z których szkat leci częściej broń na 75? Ripera czy Śmierci?

I mi i koledze, jak boga kocham z 2 szkaty ripa poleciała truta. Więc....

Opublikowano

Fajnie ze postac na handlowej mi sie zbugowala i nie da rady nic z tym zrobic

odbugowywanie na stronie głównej nic mi nie daje

Dzisiaj w nocy będzie chwilowy reset, który poprawi bugowanie się postaci oraz Wasze postacie będą przeniesione na inną mape.

18215084743525848748.jpg

Takie tam 10 Godzin czekania na Admina 

Link do Tematu:

http://forum.enaris.pl/index.php?/topic/1516-archiwumznikly-yangi-po-przerwie-technicznej/&page=3#comment-9319

Administracja nie wyjaśniła Tylko po prostu temat do kosza leci  

Zostały wstawione logi tak jak chcieliścię, więc nie pisz że nie było żadnych wyjaśnień ze strony administracji.

Nie ma limitu sklepów?

Możesz otworzyć 1/1 (1 sklep na postać) + dodatkowo musisz posiadać 30+ lvl....

16sPyTP.png

Opublikowano

Dzisiaj w nocy będzie chwilowy reset, który poprawi bugowanie się postaci oraz Wasze postacie będą przeniesione na inną mape.

Zostały wstawione logi tak jak chcieliścię, więc nie pisz że nie było żadnych wyjaśnień ze strony administracji.

Nie ma limitu sklepów?

Możesz otworzyć 1/1 (1 sklep na postać) + dodatkowo musisz posiadać 30+ lvl....

Masz racje były kto ile razy był dobre wyjaśnienie druga sprawa 140lvl Moby 99lvl Jakim cudem mozliwe jest ze Yangi dropiły? No wlasnie nie mozliwe

Dlaczego administracja nie chce wejsc na ts? cos do ukrycia jest?

Proszę logi: 

http://wklej.to/FhnJD 

I tak pewnie nikt nie będzie wiedział na czym polegają więc: 

http://wklej.to/yIfC5

Przykład zachowania 'GM Sayl' dał Loga Oczywiście  99% graczy to Technicy

Opublikowano

o co znowu chodzi   zamykam sklep poczym chce otworzyc nowy wszystko fajnie ale jak chche juz postawic to mam info mamsz jzu sklep ??? stary zamkniety a tu info ze mam jzu sklep 

Opublikowano

o co znowu chodzi zamykam sklep poczym chce otworzyc nowy wszystko fajnie ale jak chche juz postawic to mam info mamsz jzu sklep ??? stary zamkniety a tu info ze mam jzu sklep

Też tak często mam. Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że ktoś używa już takiej nazwy sklepu.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...