Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xModek 

Prosze cie :D 2k graczy 

Ilość graczy spada na moje oko gra 900 zakończy sie seria u YT wiadomo jak będzie Sam zakończyłem gre przez ilość bugów na serwerze 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ty sie naucz czytać ze zrozumieniem. Zółw jest specyficznym bossem którego najwygodniej bić wojowi ponieważ broń 2reczna zawsze zadaje DMG. Klasy typu sura/ninja/szaman  muszą bić tego bossa na polimorfi i bez założonej broni tak jak pisał @>WhyNot<

no ale to my nie potrafimy czytać ze zrozumieniem i gówno wiemy. Tylko szkoda że ty taki doświadczony gracz nie zna tego przypadku z czasów Globala (na globalu mialem 98lvl za czasów gdy max był 99) a więc wiem co to gra na PL'u

a tutaj dowód dla @TQ93 ze owa umiejętność jest możliwa do pomyślnego przeczytania

http://scr.hu/0jez/847ti

Dobrze, pierwsze przyjmuję do wiadomości (chociaż od tego są privy, żeby takie rzeczy odbugowywać).

Drugie - skill Kluczmistrza - nie mówiłem, że się nie da. Mówiłem, że szansa jest cholernie niska. Masz 5 poziom, gratuluję. Obstawiam, że przeczytałeś ze 100 książek, z czego weszło 5, a 95 poszło w izdu. Wiem, czytałem, to jest tragedia, nie szkolenie skilla.

A co byś powiedział co do reszty "zarzutów"? Dalej sądzisz, że to kłamstwo? ;)

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Jakie bugi? ;o 

Jakie :D

1.Bug z metina 500kk mapa 95 lvl kto mial brylki yangi nie zostały skasowane 

2.Bug las 1 Dung 200kk kto mial brylki nie zostały skasowane 

3.Biolog nie daje bonów jakie powinien 

4.Kolekcjoner nie daje bonów jakie sa opisane w prezentacji 

5.nie da sie ukończyć Kolekcjonera no chyba ze ktos bogaty to w is ma szkaty 

Druga sprawa to TS jaki ma sens skoro od startu serwera nie było tam gm/Technika no chyba ze napisze mu na forum ze chce kupic sm to wejdzie i bedzie tylko pisał 

Zachowanie podobne do Sensuala ale to sa tylko podejrzenia 

Opublikowano

Dobrze, pierwsze przyjmuję do wiadomości (chociaż od tego są privy, żeby takie rzeczy odbugowywać).

Drugie - skill Kluczmistrza - nie mówiłem, że się nie da. Mówiłem, że szansa jest cholernie niska. Masz 5 poziom, gratuluję. Obstawiam, że przeczytałeś ze 100 książek, z czego weszło 5, a 95 poszło w izdu. Wiem, czytałem, to jest tragedia, nie szkolenie skilla.

A co byś powiedział co do reszty "zarzutów"? Dalej sądzisz, że to kłamstwo? ;)

Przestań już p******** gościu bo to co piszesz jest w większości wyssane z palca, a Ty sam gówno wiesz o serwerze jak i o metinie(przykład: żółw, po tym jak napisałeś, że to bug i że "privy są od tego żeby takie rzeczy odbugować" już nie wiedziałem czy mam się z Ciebie śmiać czy k***a płakać, że ktoś taki się tu wypowiada.

Naszyjnik z łez zbugowany? Nie, odpowiedź znalazłbyś w jednej z przerw konserwacyjnych, w której zmienili wartość naszyjnika V, a najwidoczniej zapomnieli o reszcie.

Ulepszanie zbugowane? Nie, masz pecha i tyle, ja jakoś nie mam problemów z ulepszaniem itemów przy tych procentach, a podejrzewam, że twoje "9 prób z 10" to tak na prawdę góra 4 próby spalone.

Księgi? Nie widać tylko punktów, ale jeżeli przeczytasz pomyślnie to bonus działa. I są to 2 księgi, smocze szpony i chyba furia (na ludzi i wartość ataku w każdym razie), reszta jest normalnie zrobiona i normalnie działa, a wchodzi średnio jedna na dwie księgi.(jak nie możesz wydropić to kup za kryształy)

Wieża orków - nigdy tak nie miałem i nie słyszałem żeby komuś się to przydarzyło.

Co do botów się nie wypowiem bo według mnie stawianie ich w m1/m2 to idiotyzm bo nic z tego się nie ma, a sam podczas swojej gry widziałem tylko jednego bota i było to ze 2 tygodnie temu.

Teamspeak to samo co wyżej, nie wiem bo nie potrzebuje pomocy, ale w grze widać od czasu do czasu gm'ów.

Z chęcią poczytam jeszcze co tam masz do powiedzenia, bo z tego co zrozumiałem to możesz jeszcze trochę ciekawych rzeczy tutaj przytoczyć.

Opublikowano

Przestań już p******** gościu bo to co piszesz jest w większości wyssane z palca, a Ty sam gówno wiesz o serwerze jak i o metinie(przykład: żółw, po tym jak napisałeś, że to bug i że "privy są od tego żeby takie rzeczy odbugować" już nie wiedziałem czy mam się z Ciebie śmiać czy k***a płakać, że ktoś taki się tu wypowiada.

Naszyjnik z łez zbugowany? Nie, odpowiedź znalazłbyś w jednej z przerw konserwacyjnych, w której zmienili wartość naszyjnika V, a najwidoczniej zapomnieli o reszcie.

Ulepszanie zbugowane? Nie, masz pecha i tyle, ja jakoś nie mam problemów z ulepszaniem itemów przy tych procentach, a podejrzewam, że twoje "9 prób z 10" to tak na prawdę góra 4 próby spalone.

Księgi? Nie widać tylko punktów, ale jeżeli przeczytasz pomyślnie to bonus działa. I są to 2 księgi, smocze szpony i chyba furia (na ludzi i wartość ataku w każdym razie), reszta jest normalnie zrobiona i normalnie działa, a wchodzi średnio jedna na dwie księgi.(jak nie możesz wydropić to kup za kryształy)

Wieża orków - nigdy tak nie miałem i nie słyszałem żeby komuś się to przydarzyło.

Co do botów się nie wypowiem bo według mnie stawianie ich w m1/m2 to idiotyzm bo nic z tego się nie ma, a sam podczas swojej gry widziałem tylko jednego bota i było to ze 2 tygodnie temu.

Teamspeak to samo co wyżej, nie wiem bo nie potrzebuje pomocy, ale w grze widać od czasu do czasu gm'ów.

Z chęcią poczytam jeszcze co tam masz do powiedzenia, bo z tego co zrozumiałem to możesz jeszcze trochę ciekawych rzeczy tutaj przytoczyć.

Facet, Ty nawet nie masz sensownych argumentów do kłótni.

W moim interesie nie jest stawianie serwera w złym świetle, bo go nawet lubię, ale podałem błędy i przynajmniej WIĘKSZOŚĆ Z NICH jest prawdziwa.

Próbujesz bronić serwer na siłę, ale Ci to nie wychodzi. Jesteś już nudny jak flaki z olejem.

Niczego z palca nie wyssałem, zresztą nie tylko ja publikuję tu listę błędów w grze, czyli jednak nikt nie jest nieomylny, ale błędy się naprawia :)

Pozdrawiam i poćwicz hejting.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Facet, Ty nawet nie masz sensownych argumentów do kłótni.

W moim interesie nie jest stawianie serwera w złym świetle, bo go nawet lubię, ale podałem błędy i przynajmniej WIĘKSZOŚĆ Z NICH jest prawdziwa.

Próbujesz bronić serwer na siłę, ale Ci to nie wychodzi. Jesteś już nudny jak flaki z olejem.

Niczego z palca nie wyssałem, zresztą nie tylko ja publikuję tu listę błędów w grze, czyli jednak nikt nie jest nieomylny, ale błędy się naprawia :)

Pozdrawiam i poćwicz hejting.

Po co miałbym bronić? Po prostu zacznij pisać wszystko zgodnie z prawdą, a nie "coś mi nie wyszło to napiszę hejta".

Tobie proponuję zaczerpnąć trochę wiedzy o serwerze i ogólnie o metinie zanim zaczniesz się wypowiadać jakbyś wiedział wszystko.

Zresztą samo to, że grasz od początku i chodzisz jeszcze na WO już mówi za siebie xD

Opublikowano

Jak zawsze robicie gówno burze bez powodów. Na każdym serwerze znajdzie się pare osób którzy nie mają co robic i szukają zaczepki. Gdyby były jakieś poważne bugi nie było by tyle ludzi, a ciągle te same osoby w tym temacie płaczą i się żalą, gdzie inni spokojnie grają i nie mają takich problemów jak Ci ograniczeni co o wszystko się przypierda***.

Nie podoba się serwer to wypad po chuy tu siedzicie nikt wam nie każe grać...

Opublikowano

Jakie bugi? ;o 

Bugów jest pełno już przestań udawać deb*a ze tak powiem, Ci którzy tam grają wiedzą, że są bugi a na forum "co kuurwa jakie bugi, 0 bugów tutaj jest" to aż krew zalewa od takich niedoje*ów + te z*********e opisane % ulepszeń 93% a zjarało 2 razy pod rząd, wątpie żebym miał takiego pecha.

Tak jak inni mówią, nie wiem po co ten ts jak administracja na nim nie siedzi bo nie chce się UJAWNIĆ, po za tym tak czy tak nikomu praktycznie nie pomaga, skończy się reklama YT to za 2 tygodnie na wołaju będzie "Dam eq tu za eq na... " typowy taki serwerek, a oni będą wam wmawiać że ludzi przybywa a nie ubywa ^^

Podajcie mi chociaż jakiś sensowny zarobek oprócz metków 75+ bo nizej sie nie oplaca, na wo juz się nie opłaca nikt ulepek nie kupuje, update wprowadzają tylko dla tych większych lvl'i np na odcinku u NoPerfect'a powiedział, że mają dodać drop kamieni lasu bo za słaby to dodali a tych nowych graczy mają w pizdzie. TYLE W TEMACIE

Nie polecam!

Opublikowano

chcialem pograc.. bo widze ze fajny ale jak widze ile osob pisze o bugach to juz nie pogram ^^ pzdr

Nie no, ja Cię nie zniechącam. Zagraj sobie, ale zobaczymy na którym etapie powiesz sobie dość.

Po co miałbym bronić? Po prostu zacznij pisać wszystko zgodnie z prawdą, a nie "coś mi nie wyszło to napiszę hejta".

Tobie proponuję zaczerpnąć trochę wiedzy o serwerze i ogólnie o metinie zanim zaczniesz się wypowiadać jakbyś wiedział wszystko.

Zresztą samo to, że grasz od początku i chodzisz jeszcze na WO już mówi za siebie xD

Zdecydowana większość jest napisana zgodnie z prawdą, a to, że jesteś jakiś inny nie potrafisz tego pojąć, to już nie mój problem.

Mogę się przyznać do błędu z żółwiem (bo nawet nie wiedziałem), co nie znaczy, że na privach nie dałoby się tego naprawić.

Gram od początku i nie zajmuję się expem, tylko dropieniem. Poza tym UJ cię to obchodzi co robię w grze? Równie dobrze mógłbym stać z 1 lvlem w mieście i UJ cię to powinno interesować.

Jak zawsze robicie gówno burze bez powodów. Na każdym serwerze znajdzie się pare osób którzy nie mają co robic i szukają zaczepki. Gdyby były jakieś poważne bugi nie było by tyle ludzi, a ciągle te same osoby w tym temacie płaczą i się żalą, gdzie inni spokojnie grają i nie mają takich problemów jak Ci ograniczeni co o wszystko się przypierda***.

Nie podoba się serwer to wypad po chuy tu siedzicie nikt wam nie każe grać...

To nie jest gównoburza, a wyrażenie zdania co sądzę o błędach i sytuacji w grze. Gdybym w 100% znięchęcał ludzi do gry to moglibyście się srać do mojej osoby. Tymczasem ja serwer nie oceniam źle, jednak idealny to on nie jest, a wy taki próbujecie z niego zrobić.

Oczywiście obraza zgłoszona, widać matka szacunku nie nauczyła.

Wracając do moich punktów:

1. TeamSpeak serwerowy, a administracji na nim nie ma. Każdy szanujący się serwer i administracja pomaga graczom poprzez taką formę. Tutaj to nie funkcjonuje, bo adminów po prostu nie ma.

2. Szanse ulepszeń skoro już są podane to powinny mieć jakieś odzwierciedlenie. Może miałem pecha, może nie. Nie zmienia to faktu, że jak na serwer medium palenie itemków z II na III z taką chorą częstotliwością zamienia serwer w HARDa.

3. Naszyjnik, który zamiast 20+ ma 5+ szybkości zaklęcia. No wstyd po całości za takiego buga. Była tu jakaś beta w ogóle? xD

4. Co do botów i wh - sam byłem świadkiem gracza na WH, więc mi nie wciskaj kitu, że ich nie ma. Dobra, może to był jeden przypadek, nawet jeśli jeden. Skoro nikt go nie potrafił zbanować w ciągu kilku godzin to o czym my mówimy? Admini o 21:00 śpią?

5. Żółw to już opisałem wyżej - bug z PLa, ale nic nie stoi na przeszkodzi naprawić tego na privie.

6. Co do Wieży Orków - stało się to tylko raz - przeniosło mnie zamiast do niej to do DT i zabrało przepustkę. Nie jest to straszny bug, ale wystąpił i proszę nie wypisywać bzdur, że sobie to uroiłem, bo nie mam w tym interesu.

7. Skoro administracja wie o tym bugu, że nie wskakują poziomy umiejętności (nie są widoczne, ale działają) to dlaczego tego nie naprawią? To chyba bardzo proste do naprawy, żeby pokazywało jakieś cyferki...

8. Księgi Kluczmistrza mają przesadzony niski % szansy na przeczytanie, a biorąc pod uwagę ich słaby drop rozwijanie tego skilla jest jakimś masochizmem. I nie mówcie mi, że nie umiem szkolić skilli, bo większość skilli mam już na G i P, a ten siedzi na 0 mimo przeczytania wielu ksiąg.

9. To jeszcze jeden błąd - nie działa system ticketów na stronie www :)

10. Konserwy non stop w nocy, przez co tracą gracze nocni.

I lista tych błędów powinna być dla graczy informacją czego się można tutaj spodziewać i zapewne nie tylko tego.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Zdecydowana większość jest napisana zgodnie z prawdą, a to, że jesteś jakiś inny nie potrafisz tego pojąć, to już nie mój problem.

Mogę się przyznać do błędu z żółwiem (bo nawet nie wiedziałem), co nie znaczy, że na privach nie dałoby się tego naprawić.

Gram od początku i nie zajmuję się expem, tylko dropieniem. Poza tym UJ cię to obchodzi co robię w grze? Równie dobrze mógłbym stać z 1 lvlem w mieście i UJ cię to powinno interesować.

Mnie gówno obchodzi co Ty robisz, ale obchodzi mnie, że wbiłeś mniejszy lvl od 55 i już wystawiasz ocenę serwerowi i opowiadasz zmyślone rzeczy. Nie wiem po co to robisz skoro piszesz, że serwer Ci się podoba, ale wygląda to żałośnie i każdy kto gra na tym serwerze i nie stoi na 50 lvlu potwierdzi moje słowa.

Opublikowano

Mnie gówno obchodzi co Ty robisz, ale obchodzi mnie, że wbiłeś mniejszy lvl od 55 i już wystawiasz ocenę serwerowi i opowiadasz zmyślone rzeczy. Nie wiem po co to robisz skoro piszesz, że serwer Ci się podoba, ale wygląda to żałośnie i każdy kto gra na tym serwerze i nie stoi na 50 lvlu potwierdzi moje słowa.

Ty dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Cofnij się do podstawówki, dobrze Ci zrobi. To jaki wbiłem lvl nie powinno Cię interesować. Wystawiam ocenę serwerowi, proszę bardzo: Ciekawy, z Eventami, ale małą aktywnością administracji na TS i bugami do naprawienia.

Czy to nie jest ocena? Jak dla mnie tak. Administracja powinna śpiąć poślady i naprawić to co trzeba naprawić, a przede wszystkim zacząć pojawiać się na TS i udzielać pomocy także za pośrednictwem niego.

Skończ bronić serwer na siłę, bo nawet nie masz sensownych argumentów. Jedyne co potrafisz to płakać, że ktoś ma za niski lvl to nie ma prawa głosu :D Zabawne.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Ty dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Cofnij się do podstawówki, dobrze Ci zrobi. To jaki wbiłem lvl nie powinno Cię interesować. Wystawiam ocenę serwerowi, proszę bardzo: Ciekawy, z Eventami, ale małą aktywnością administracji na TS i bugami do naprawienia.

Czy to nie jest ocena? Jak dla mnie tak. Administracja powinna śpiąć poślady i naprawić to co trzeba naprawić, a przede wszystkim zacząć pojawiać się na TS i udzielać pomocy także za pośrednictwem niego.

Skończ bronić serwer na siłę, bo nawet nie masz sensownych argumentów. Jedyne co potrafisz to płakać, że ktoś ma za niski lvl to nie ma prawa głosu :D Zabawne.

Bronie go tylko dlatego, że opowiadasz jakieś swoje wymysły, gdyby to co piszesz było prawdą to bym Cię poprał, ale tak to masz na co zasłużyłeś.

PS.Tobie też gratuluję czytania ze zrozumieniem, dalej utrzymujesz, że naszyjnik z łez jest zbugowany kiedy napisałem Ci, że administracja zmieniła to jakiś tydzień temu DAJĄC to specjalnie, gratuluję :(

Powtórzę, wbij większy lvl i dopiero się wypowiadaj.

Opublikowano

Bronie go tylko dlatego, że opowiadasz jakieś swoje wymysły, gdyby to co piszesz było prawdą to bym Cię poprał, ale tak to masz na co zasłużyłeś.

PS.Tobie też gratuluję czytania ze zrozumieniem, dalej utrzymujesz, że naszyjnik z łez jest zbugowany kiedy napisałem Ci, że administracja zmieniła to jakiś tydzień temu DAJĄC to specjalnie, gratuluję :(

Powtórzę, wbij większy lvl i dopiero się wypowiadaj.

Ja mam wrażenie, że gadam z jakąś ścianą, która odbija wszystko co się do niej mówi.

Człowieku, nie piszę wymysłów, to wszystko są fakty. To ostatni post na ten temat, nie chcę się kłócić z kimś, kto jest zbyt tępy, by pojąć, że istnieją błędy w grze. Pozdrawiam tych, którzy jeszcze grają. Ja muszę się zastanowić czy warto tracić czas na zbugowany serwer.

59758743052499786036.jpg

A nawet powiem więcej - pogram tu dłużej, bo serwer zwyczajnie lubię. Mam jednak nadzieję, że administracja się weźmie za niego.

#edit godzina 22:32 - ślicznie wypiernicza z servera

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Ja mam wrażenie, że gadam z jakąś ścianą, która odbija wszystko co się do niej mówi.

Człowieku, nie piszę wymysłów, to wszystko są fakty. To ostatni post na ten temat, nie chcę się kłócić z kimś, kto jest zbyt tępy, by pojąć, że istnieją błędy w grze. Pozdrawiam tych, którzy jeszcze grają. Ja muszę się zastanowić czy warto tracić czas na zbugowany serwer.

59758743052499786036.jpg

A nawet powiem więcej - pogram tu dłużej, bo serwer zwyczajnie lubię. Mam jednak nadzieję, że administracja się weźmie za niego.

#edit godzina 22:32 - ślicznie wypiernicza z servera

Masz tu swój z*******y błąd, do którego jesteś tak bardzo przekonany że musi tak być.

Dla twojej wiadomości, wcześniej (czyt. od początku serwera do tamtego tygodnia) bonusy były normalne, lecz teraz szanowna administracja je zmieniła lub poprawiła widok(żeby opłacało się przerabiać ten naszyjnik), wspominając o tym tutaj i na forum: 

bJrwLYC.png

A teraz idź żyj we własnym zbugowanym świecie najmądrzejszy człowieku na tym forum. Jeżeli po tej "próbie" nadal do Ciebie nie dotrze to zastanów się nad tym co napisałeś wyżej i spójrz w lustro.

Opublikowano

W takim razie administracja serwera "buguje" itemy w sposób bezmyślny, aby były bezwartościowe. A może ktoś miał ochotę latać w naszyjniku z nieb łez? Dlaczego administracja narzuca komuś nowe eq? :)_

@down

przez takich jak Ty jestem za aborcją

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

W takim razie administracja serwera "buguje" itemy w sposób bezmyślny, aby były bezwartościowe. A może ktoś miał ochotę latać w naszyjniku z nieb łez? Dlaczego administracja narzuca komuś nowe eq? :)_

Inaczej tego nie określę.

Mogłeś dostosować się do tego co napisałeś w swoim ostatnim poście bo już serio nie wyrabiam.

Wracając do serwera.. kiedy macie zamiar odblokować następne poziomy?

@down

Masz rację, brak mi argumentów na takiego kretyna jak Ty xD

Opublikowano

Twoje wrzucanie idiotycznych memów świadczy o tym, że brak Ci argumentów do dyskusji. Lecz się.

Odnośnie serwera - znów konserwacja w nocy, a dokładniej o 00:00 trwająca nawet do 04:00.

Po raz kolejny administracja odbiera nocnym graczom grę.

DZIĘKUJEMY!

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Twoje wrzucanie idiotycznych memów świadczy o tym, że brak Ci argumentów do dyskusji. Lecz się.

Odnośnie serwera - znów konserwacja w nocy, a dokładniej o 00:00 trwająca nawet do 04:00.

Po raz kolejny administracja odbiera nocnym graczom grę.

DZIĘKUJEMY BEZMÓZGOM!

Gram na serwerze już ponad 2 tygodnie, ale poziom twojego debilizmu mnie przerósł. Kiedy mają robić te przerwy jak nie w nocy, kiedy gra najmniej osób? Ktoś robi te przerwy prawda? Ktoś zarywa nockę prawda?

Faktycznie lepiej jest zrobić przerwę o 15.00 kiedy wszyscy wrócą z pracy/szkoły i gra najwięcej osób.

Opublikowano

A nie mogą zrobić koło 10:00? Chyba nie każdy pracuje :)

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

A nie mogą zrobić koło 10:00? Chyba nie każdy pracuje :)

A skąd wiesz jak pracują, czy pracują jak mają do szkoły? Chyba logiczne, że będą robić przerwy kiedy gra najmniej graczy?

Opublikowano

Czyli zakładają, że większy szacunek należy się tym, którzy grają w dzień niż tym, którzy pracują (a nie opier****ją się w gimbie) i siedzą w nocy... :)

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Czyli zakładają, że większy szacunek należy się tym, którzy grają w dzień niż tym, którzy pracują (a nie opier****ją się w gimbie) i siedzą w nocy... :)

Mam wrażenie, że gadam ze ścianą albo osobą, która nie rozumie chyba podstaw. Jaki szacunek? Przerwy są robione przy najmniejszej ilości graczy i to jest logiczne pod każdym względem, nie ma do tego nic związane z tym czy pracujesz, czy chodzisz do szkoły, czy zbierasz puszki po m1. Nie wiem jak łatwiej mam do Ciebie przemówić, abyś zrozumiał to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...