Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WŁĄCZCIE TĄ STRONE!!!!!!

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WŁĄCZCIE TĄ STRONE!!!!!!

Działa

Śmieszna ta zmiana z kowalem w dt :)

Czy ja wiem redukuje tylko o 1 poziom, ale i tak można ulepszać tylko normalne przedmioty typu eq stal bronie 65 i bizu 54

Gdzie dropi przepustka na baronke?

Metki 45+

837371446280124127260.png
Opublikowano

Czemu nie moge postawić sklepiku ??? Klikam opcje, jestem na mapie handlowej, a wyskakuje komunikat, że muszę znaleźć na specjalnym terenie przeznaczonym do tego 

;-;?

Musisz iść do strefy, w której możesz wystawić tego shopa czyli tam na kółko, na środek.

Opublikowano

Poleciały komuś SM'y ze szkat eventowych? Broń na 95lv przerabia się dalej?

1. Jest jakiś mały procent na drop.

2. Tak przerabia sie i ostatnia jest na 130 lvl.

Ej do 15.11 to ludzie tyle tych szkat niepodległości i piłek nadropią że nic już nie będzie trzeba robić .... Do 13.11 max powinno być ... 

Z tego dropią tylko ulepki, a gdzie wszystkie szkaty do ulepszania eq ?

Opublikowano

Musisz iść do strefy, w której możesz wystawić tego shopa czyli tam na kółko, na środek.

Obojetnie gdzie stoje, czy na środku, czy obok mostu to wyskakuje ciągle ten sam komunikat................

Opublikowano

Myslistwo 7

Zeby zrespic Olbrzymiego Ducha Drzew musze bic metki z % spowolnienia czy ma jakis resp?

Przejechalem caly red las i spotkalem tylko Władce..

Opublikowano

Myslistwo 7

Zeby zrespic Olbrzymiego Ducha Drzew musze bic metki z % spowolnienia czy ma jakis resp?

Przejechalem caly red las i spotkalem tylko Władce..

Jest w Lesie na końcu

­

Uczeń
Opublikowano

Ktoś coś

cdKzyli.jpg

Dodam tylko, że na komputerze nie mam CheatEngine oraz żadnych cheatów nawet do innych gier.

Po pobraniu servera normalnie grałem. Po wbiciu chyba 25lv surą WP wyłączyłem normalnie metka i zacząłem grać w UrT.

Mniej więcej o 19:30 wyskoczył mi ten właśnie komunikat.

Jak wyskakuje ten komunikat metek wyłącza się po kilku sekundach 

Opublikowano

Ktoś coś

cdKzyli.jpg

Dodam tylko, że na komputerze nie mam CheatEngine oraz żadnych cheatów nawet do innych gier.

Po pobraniu servera normalnie grałem. Po wbiciu chyba 25lv surą WP wyłączyłem normalnie metka i zacząłem grać w UrT.

Mniej więcej o 19:30 wyskoczył mi ten właśnie komunikat.

Jak wyskakuje ten komunikat metek wyłącza się po kilku sekundach 

Musisz mieć na dysku jakiś czit obojętnie jaki nawet mobber hack i nie koniecznie do tego serwera. I dla tego ci wyskakuje ten komunikat musisz szukać i usunąć najpewniej jest to jakiś FB lub mobber może kiedyś używałeś.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Witam.

Gram na serwerze od około tygodnia czasu. Oceniam go prawdę mówiąc dobrze - nie jest zbyt trudny, ani zbyt łatwy. Ciekawe opcje, dużo osób, ciekawe questy. Ogólnie gra się przyjemnie.

Teraz kwestia tego, KIEDY się da grać.

Wracam z pracy i mogę wejść do gry od około 19:00 i siedzieć do ok 2:00-3:00.

Jednak gra od 19:00 do 22:00 ma średni sens, bo pełno osób i mało metków do bicia (mimo wysokiego respawnu, ciężko jest czasem coś zbić, bo na mapie lata po 30-50 osó B).

Dlaczego do k***y nędzy robicie non stop przerwy konserwacyjne w godzinach 00:00 - 03:00? Tym sposobem zostawiacie graczom nocnym bardzo krótki czas na grę. W końcu każdy powinien mieć równe szanse...

Zróbcie kiedyś przerwę rano koło 6:00, albo w dzień koło 10:00 / 14:00. Dlaczego stratni mają być non stop gracze nocni?

Ogólnie serwer lubię, ale za przeproszeniem k***a zmieńcie godziny przerw, bo ciągłe tracenie nocek zaczyna zniechęcać ludzi.

Pozdrawiam i zachęcam do gry na serwerze, bo warto.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Uczeń
Opublikowano

Musisz mieć na dysku jakiś czit obojętnie jaki nawet mobber hack i nie koniecznie do tego serwera. I dla tego ci wyskakuje ten komunikat musisz szukać i usunąć najpewniej jest to jakiś FB lub mobber może kiedyś używałeś.

Gdybym miał to by mi się nie włączył metek po spatchowaniu i bym nie wbił sury 27lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...