Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche beka z tego serwera, czytam prezke, sie zajaralem a tu juz serwer sam sobie strzelil w kolano-'' przy rejestracji. Nawet konta zlozyc nie mozna  :v

Nie czaruj.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche beka z tego serwera, czytam prezke, sie zajaralem a tu juz serwer sam sobie strzelil w kolano-'' przy rejestracji. Nawet konta zlozyc nie mozna  :v

Przed chwilą konto zrobiłem dla testu ;d

M78Lnzc.png

Opublikowano

Czy odpowie mi administrator na moje pytanie????????????????????????????

Okradli mnie i chciałem się dowiedzieć czy da radę sprawdzić kto to zrobił / odzyskać eq?

mnie tez okradmi na niektorych serwerach pytanie zaczyna sie wtedy gdy nie z mojej winy.tyle powiem na ten temt wiecej nie czeba.

Opublikowano

chuba za duze limitery za lozyli co z graczmi co biara caly spot na berku albo z buta sztyletami o tym nie pomyslal pan pan od anty.

masa hitow nie wchodzi co jest bledem naturalnym i dziwnym .

Opublikowano

chuba za duze limitery za lozyli co z graczmi co biara caly spot na berku albo z buta sztyletami o tym nie pomyslal pan pan od anty.

masa hitow nie wchodzi co jest bledem naturalnym i dziwnym .

Kompletnie nie zrozumiałem co napisałeś... Naucz się pisać po Polsku.

A jeżeli chodzi o branie całych spotów jak ktoś zrobi EQ na 30 full to bez IS na lajcie 30 poziomem da rade w v2 bez tego Eq ciężko jest oraz questy muszą być zrobione.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ogarnijcie te hity :O 

Pizgam metka, ma 2% hp,a macham tym k***a mieczem i macham ;---; 

Resp mnie zdarzy ubić, zanim ten metek czasem padnie.

Opublikowano

prosze mnie rowniez zbanowac w grze poniewz to ten sam nic i konto czyz nie jesli moglb by prosic bo byrdzo by mi bulo bardz milo nie rozumie czemu na forum nie moge zerktavc a na grze tak .

Opublikowano

Powie mi ktoś jak expić na tych jebanych zinach ? mam 75 lvl bodziaka, troche isa, all dopały i padam jak pizda..

aura p ;0

Opublikowano

Osoby, które piszą że mają 'miliardy' SM tutaj ss ile kto ma SM:

http://scr.hu/8qj/3n5ze

Następnym razem postarajcie się bardziej wymyśleć bajkę, ponieważ takie rzeczy da się łatwo sprawdzić :)

No i pięknie nawet im posegregowałes aby wiedzieli ile jest najwięcej na serwerze...

Forum nie działa a widzę ze jakis event na jutro ma być możek tos napisać co to ma być i jak to ma działac itp?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Dobra, może mi ktoś napisać co drobić do 30lv żeby zarobić i po ile chodzą ku i te wszystkie ulepy typu amulet orka, piórko itp ?

do 30lvl'a polecam ci najpierw pobic troche metków w m1/m2 nadropić kawałek zbroi cos tam :) taki jak kzz

Z tą przepustka (kzz) idziesz na dunga 1-35lvl z którego dropisz Podręcznik Dzikusów (8-10kk). Jak na ten lvl najlepszy zarobek moim zdaniem

Polecam tak samo dropić ulepki typu: zab orka, pajecze oko, pajecza siec, amulet orka (kazdy ulepszacz 1kk/sz)

Osobiście polecam zęby orka oraz amulety orka jak dla mnie najlepiej schodza

Tak samo warto dropić medale konne w 1h można jakies 50 medali wydropić (1medal-1kk)

Na łowieniu idzie również zarobić taki metal jakies 8kk, dropią tez medale+ przywolania bossow/metków wierzchowce itp...

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

@Rebii
Który idiota kupi Ci teraz medale konne po 1kk? Nie zawyżaj cen, jeżeli się nie znasz na aktualnych cenach. W godzinę można spokojnie wydropić ponad 90 medali konnych + zarobione kk za pomocą medalu szczęścia. Podręczniki dzikusów stoją po 6/7kk a nie 10.  -.-

- Dodano wymianę bodzi na zwoje boga smoków (15->1)

Jaki NPC ma możliwość zamiany bodzi na zwoje smoków? Szukałem po M1, ale jakoś bez skutków.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...