Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ile ludzi na serwerze mniej więcej gra? Można prosić ss z m1 jinno albo mapy handlowej?

O ilość osób nie musisz się obawiać. Gra mnóstwo ludzi, serwer ma zapewnioną bardzo mocną reklamę u wszystkich topowych jutuberów. Na każdym chanelu mnóstwo ludzi.

Opublikowano

@Enaris.pl
Ciekawie dbacie też o ranking graczy. Oby tak dalej!  ^^

clp0ve.jpg

@Dying Fetus
Nie wiem jak Ty to zrobiłeś, ale u mnie jest cały czas ten sam ranking.

maybenow.png

Opublikowano

Czy odpowie mi administrator na moje pytanie????????????????????????????
Okradli mnie i chciałem się dowiedzieć czy da radę sprawdzić kto to zrobił / odzyskać eq?

Opublikowano

jakis admin pisal na czacie w grze ze dzis je naprawia;p

Łe to baja  :lenny:

Skąd wziąc itemki legendarne na 30 lvl ;O?

Opublikowano

Dzisiejsza lista zmian/poprawek.

Witajcie! Przerwa zakończyła się pomyślnie. Serwer zostanie uruchomiony w ciągu 15 minut, oto lista zmian oraz informacje:

- Poprawiono Skile Konne

- Dodano graficzne nazwy Miast/Dungeonów

- Dodano ilość (%) Zdrowia Potworów

- Zwiększono limit Yang na handlu 999.999.999.999 oraz dodano kropki między nimi

- Poprawiono zakładanie PT

- Dodano poziom postaci, z którą się handluje

- Dodano Księgę Lidera do Skrzni Enaris.pl

- Poprawiono ulepszanie Kryształów Mocy

- Poprawiono atakowanie z Kuraka

- Dodano możliwość handlowania niektórymi przedmiotami

- Poprawiono Generała Kappę

- Poprawiono Czapkę Majów

- Poprawiono niewidzialne potwory na Razadorze

- Poprawiono drop Kamieni Lasu

- Zwiększono szansę na zdobycie Klucza Zin/Mapy Zin

- Dodano szansę na zdoybcie drugiego Podręcznika Dzikusów z dungeona 1-35 poziom

- Dodano wymianę bodzi na zwoje boga smoków (15->1)

- Poprawiono Zwiększenie Ataku

- Poprawiono HP/DMG Berana-Setaou

- Zwiększono HP Bossów na Mapach 75+

- Poprawiono widoczność Metinów na Dungeonie Pustynna Kraina

- Zwiększono zdobywanie doświadczenia na poziomie 125+

Postanowiliśmy przenieść Koło Losu na stronę - opcja ta będzie dostępna w ciągu kilku dni.

Dostępny jest również dla wszystkich chętnych TeamSpeak pod adresem: ts.enaris.pl

W ciągu kilku następnych dni uruchomimy Support, aby kontakt z nami był jeszcze łatwiejszy.

Możemy również przekazać informację o drobnej niespodziance z okazji święta niepodległości.

Opublikowano

Skile konne w końcu zrobili.. Co nie zmienia faktu że powinno być to od początku.

Poza tym kiedy ogarniecie te hity? Przecież jak ja bije metka to albo zbije metka w kilka sekund albo w 2 minuty bo hity nie wchodzą.

Już widzę co muszą przeżywać ludzie grający WP.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Skile konne w końcu zrobili.. Co nie zmienia faktu że powinno być to od początku.

Poza tym kiedy ogarniecie te hity? Przecież jak ja bije metka to albo zbije metka w kilka sekund albo w 2 minuty bo hity nie wchodzą.

Już widzę co muszą przeżywać ludzie grający WP.

Ja nie mam żadnego problemu z wchodzeniem w hity gram bodziekaiem i jeszcze nic takiego mi się nie przytrafiło.

837371446280124127260.png
Opublikowano

rikitikita2, 10 Lis 2015 - 01:08, napisał:snapback.png

server syf administracja do dupy banuje za freee

Zapewne banik za Bota  Tutaj administracja nie banuje na 1 konto tylko na wszystkie Taka mała Lekcja dla tych co stawiaja boty 

Opublikowano

hity za bardzo zlimitowane osobno sie robi pod sztylety u niji osobno po uzyciu berka przypomina mi to pierwszy limitajszon z pl a potem dostawili berka i sztylety i zlagodzili bo gdy uczciwie grasz a ci hity nie wchodza chociaz powinny to moze skozystac z standardow ktore

juz dawno zostaly opracowane.nie chce tu nikogo krytykowac i cenie prace ale to juz dawno zostalo wykonane wystarzy pliki z pl.

a nie tak jak wczesniej mieczem na 1 lvl ubijesz smoka. bo tak moglem robic wczesniej.serwer byl super bo hacki dzialaly teraz juz

mi sie tak az bardzo nie podoba wiecej wycisne z pl.pamietajcie tymi swoimi limiterami ingerujecie w uczciwych ludzi ktorym z

niewiadomych przyczyn hity nie wchodza chociaz powinny. serwer poleca jeden z najlepszych ktorych gralem.

Opublikowano

hity za bardzo zlimitowane osobno sie robi pod sztylety u niji osobno po uzyciu berka przypomina mi to pierwszy limitajszon z pl a potem dostawili berka i sztylety i zlagodzili bo gdy uczciwie grasz a ci hity nie wchodza chociaz powinny to moze skozystac z standardow ktore juz dawno zostaly opracowane.nie chce tu nikogo krytykowac i cenie prace ale to juz dawno zostalo wykonane wystarzy pliki z pl. a nie tak jak wczesniej mieczem na 1 lvl ubijesz smoka. bo tak moglem robic wczesniej.serwer byl super bo hacki dzialaly teraz juz mi sie tak az bardzo nie podoba wiecej wycisne z pl.pamietajcie tymi swoimi limiterami ingerujecie w uczciwych ludzi ktorym z niewiadomych przyczyn hity nie wchodza chociaz powinny. serwer poleca jeden z najlepszych ktorych gralem.

ZE co ? Tak to napisales chaotycznie, ze az sie za glowe zlapalem.

Strona glowna wam cos panowie szwankuje, ogarnijcie to, bo chce zagrac :D

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...