Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy poprawiony klient dla osób którym nie chciał on działać poprawnie, dostępny pod linkiem do pobrania:

http://malygos.pl/download

To teraz popraw bugi i rozważ propozycje nasze na forum :D

1. Popraw dunga 80 bo zbugowany juz każdy otym pisze. 

2. usuń limity czasowe z dungów i zrób możłiwość solo ich ,

3.Zrób drop biologa itp 100^ na kazdym lvl .\

Ty nadal nie rozumiesz , że client z tego linku nie działa? Żadne patchowanie też nie.

tutaj masz : XYZ

Opublikowano

Wszyscy którzy się zarejestrują do jutra dostaną dodatkowo Pierścień Doświadczenia i Rekąwcie Złodzieja z Item Shopu na 1 dzień.

I po co kłamiesz?

Nic nie dostałem!

Oszustwo i tyle...

Opublikowano

gra na tym serwerze ze 100 osób bo zauważyłem ze dark kompletnie sie nie interesuje już nim czasem walnie 50 rat dropu tak o a w grze prawie wogole nie aktywny mialem problem ze znikajacymi PO to pol dnia spamowalem na wolaj bo TS nie dziala...

chyba jednak nie polecam 3majta sie

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

A więc tak. Gram tutaj od startu, serwer ogolnie zrobiony jest z*********e. Dawno się tak dobrze nie bawiłem grając w metina... no ale niestety, nie ma idealnych serwerów. Dark sobie wali olewke mocno, od startu nie dodał dropu ulepszaczy na przerobienie stalki (głów bossów), oraz dziś chyba zostały dodane dopiero ulepszanie na bronie 65 +9. Dziś rano też była cofka, było jakieś zamieszanie ze skillami itp, cofka jakieś 30min mniejsza o to zdarza się. Niedawno była przerwa która miała naprawić chyba złączone PD... faktycznie, nie laczą się i te co były zestakowane (miałem w jednym stacku 6 i 5)  po prostu znikły. Dalej...  dungeon na 80 poziom, nie działa tak samo od początku, wchodzić tam można jedynie expić nic więcej chociaż i spoty są marne. Gildie miałybyć naprawione i nie działają, ale nie wiem może jakiś większy błąd z tym nie wnikam. No i oczywiście exp... mapa od 90lvla dla ludzi, którzy grają bez IS to istna katorga. Mam full ekwipunek pod expa na tą mape a ledwo pół średniego spota potrafie uciągnąć (NIE MAM IS). A gdy podjedzie jakiś full napakowany w IS to ogarnia sobie całego spota na luzie. Już mniejsza o to bo wiadomo, że IS jakoś ułatwia gre, no ale chociaż dodać handel tymi itemami z IS bo dziś chciałem kupić i maske i kostium za yangi to się handlować nie dało. Zwoii SM też w IS nie ma. Ubiłem jednego Bossa na mapie od 90 i 0 dropu i 0 PO za ubicie, nic, może mi się coś zbugowało bo nikt chyba na to nie narzekał wcześniej, nie wiem. Ilość mobów na mapie z małpami to też tragedia, laguje strasznie polecam to zmniejszyć bo jeżdząc po tej mapie prędzej zlaguje Ci się metin niż znajdziesz kamień metin. Ogarnij Dark serwer bo jest bardzo fajny, ale z takim podejściem i wyjebaniem w niego to długo nie postoii, robisz kolejny raz ten sam bład.

Opublikowano

A więc tak. Gram tutaj od startu, serwer ogolnie zrobiony jest z*********e. Dawno się tak dobrze nie bawiłem grając w metina... no ale niestety, nie ma idealnych serwerów. Dark sobie wali olewke mocno, od startu nie dodał dropu ulepszaczy na przerobienie stalki (głów bossów), oraz dziś chyba zostały dodane dopiero ulepszanie na bronie 65 +9. Dziś rano też była cofka, było jakieś zamieszanie ze skillami itp, cofka jakieś 30min mniejsza o to zdarza się. Niedawno była przerwa która miała naprawić chyba złączone PD... faktycznie, nie laczą się i te co były zestakowane (miałem w jednym stacku 6 i 5)  po prostu znikły. Dalej...  dungeon na 80 poziom, nie działa tak samo od początku, wchodzić tam można jedynie expić nic więcej chociaż i spoty są marne. Gildie miałybyć naprawione i nie działają, ale nie wiem może jakiś większy błąd z tym nie wnikam. No i oczywiście exp... mapa od 90lvla dla ludzi, którzy grają bez IS to istna katorga. Mam full ekwipunek pod expa na tą mape a ledwo pół średniego spota potrafie uciągnąć (NIE MAM IS). A gdy podjedzie jakiś full napakowany w IS to ogarnia sobie całego spota na luzie. Już mniejsza o to bo wiadomo, że IS jakoś ułatwia gre, no ale chociaż dodać handel tymi itemami z IS bo dziś chciałem kupić i maske i kostium za yangi to się handlować nie dało. Zwoii SM też w IS nie ma. Ubiłem jednego Bossa na mapie od 90 i 0 dropu i 0 PO za ubicie, nic, może mi się coś zbugowało bo nikt chyba na to nie narzekał wcześniej, nie wiem. Ilość mobów na mapie z małpami to też tragedia, laguje strasznie polecam to zmniejszyć bo jeżdząc po tej mapie prędzej zlaguje Ci się metin niż znajdziesz kamień metin. Ogarnij Dark serwer bo jest bardzo fajny, ale z takim podejściem i wyjebaniem w niego to długo nie postoii, robisz kolejny raz ten sam bład.

niby ma dzis wejsc jakas mega latka naprawiajaca caly syf na serwerze.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

gra na tym serwerze ze 100 osób bo zauważyłem ze dark kompletnie sie nie interesuje już nim czasem walnie 50 rat dropu tak o a w grze prawie wogole nie aktywny mialem problem ze znikajacymi PO to pol dnia spamowalem na wolaj bo TS nie dziala...

chyba jednak nie polecam 3majta sie

100 osob? Czlowieku, tu gra 600+ lajtem. :)))))))

201dzc.png

Opublikowano

100 osob? Czlowieku, tu gra 600+ lajtem. :)))))))

Nie gra tu 600 luda, nie wyolbrzymiaj. Wczoraj siedziałem po południu i pod wieczór , biłem w kółko na all spotach bossy i metki - ani żywego ducha. Sklepów 5-10 na miasto to max. Więc może pod 200 będzie podchodziło, bo niestety tych twoich 600 , przy 3 działających kanałach nie widać nigdzie przez cały dzień. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie gra tu 600 luda, nie wyolbrzymiaj. Wczoraj siedziałem po południu i pod wieczór , biłem w kółko na all spotach bossy i metki - ani żywego ducha. Sklepów 5-10 na miasto to max. Więc może pod 200 będzie podchodziło, bo niestety tych twoich 600 , przy 3 działających kanałach nie widać nigdzie przez cały dzień. 

Kanały dzialają 4 ale nie działa szybka zmiana na ch4, ale zalogować można się z okna logowania.

5-10 sklepów? To chyba nad ranem jak wszystkie znikną bo są na CZAS. Max 12h mogą stać sklepy. Masz te 5-10 w Jinno o godzinie 12:00 gdzie większośc sklepów wygasła bo ludzie co je mieli są w szkole.

http://i.imgur.com/zjd4Qvs.jpg

Osób gra sporo, ostatnio 700 pyklo online więc jest elegancko, byle dark się bujnął i poprawił co ma poprawić bo tak to długo nie pociągnie ;p

Opublikowano

Kanały dzialają 4 ale nie działa szybka zmiana na ch4, ale zalogować można się z okna logowania.

5-10 sklepów? To chyba nad ranem jak wszystkie znikną bo są na CZAS. Max 12h mogą stać sklepy. Masz te 5-10 w Jinno o godzinie 12:00 gdzie większośc sklepów wygasła bo ludzie co je mieli są w szkole.

http://i.imgur.com/zjd4Qvs.jpg

Osób gra sporo, ostatnio 700 pyklo online więc jest elegancko, byle dark się bujnął i poprawił co ma poprawić bo tak to długo nie pociągnie ;p

Gdzie ty te 700 osób widzisz? :) Chyba że wliczasz sklepy. Jak gra tutaj 400 to i tak dobrze an taki zbugowany serwer. A podobno jest tu " Najlepszy Technik " :) A prawda jest taka że tego nie naprawili bo on nie ogarnia sprawy, to powinno być zrobione jeden.dwa dni po stracie. A będzie to robił jeszcze przez dwa tygodnie kolejne dopóki mu ktoś nie pomoże. Tyle ode mnie ;)

Opublikowano

W Jinno najwiecej:3 Mam pytanie do admin/uzytkownikow jaki dmg ma lwi po przerobieniu? Taki sam jak truta?

Opublikowano

Ja tam miałem problem żeby znaleźć jakiegoś bossa w v2, albo krainie wygnańców. Na prawdę gra tu dużo ludzi. Wczoraj w v2 były zajęte praktycznie wszystkie spoty. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

witam mam problem z odpaleniem gry wlanczam patchera i jak daje rozpocznij gre to mi wywala blad z klientem metin2.bin 

da sie cos z tym zrobic?

Juz git poradzilem sobie z tym bledem

Opublikowano
-Naprawiony Skakanie HP i odejmowanie po teleporcie - Gotowe

-Wszystkim graczą którzy mieli poniżej 21 lvl konia zwiększyć do 21 - Gotowe

-Na start każdy dostaje 21 Poziom Konia - Gotowe

-Poprawiony Wymiana Bonusów u Uriela oraz crafting Kowal  - Gotowe

-Zmniejszenie Wymaganych osób w Grupie w Dungeonach z 3 osób do 2 - Gotowe

-Zmniejszenie Limitów Czasowych w Dungeonach - Gotowe

-Poprawiona nauka księgami polimorfii od g1 - Gotowe

-Szybka Zmiana Channela na CH4 - Gotowe

-Dodanie Kuponów Smoczych Monet do Item Shopu - Gotowe

-Poprawione Zapisywanie Lokalizacji na Większości map poniżej 80 poziomu - Gotowe

-Poprawienie Wejśćia do V3 pająków z bezpośrednio z Lochu Pająków oraz w teleporcie - Gotowe

-Zmniejsze DMG Zatrutych Pająków wychodzących z Jajek - Gotowe

-Wpadanie Szkatułek Serwerowych prosto do Ekwipunku - Gotowe

-Wyłączenie Dropu Zwoi Powrotu i Zwoi Powrotu do Miasta - Gotowe

-Możliwość zdobycia przedmiotów do biologa bez konieczności aktywnej misji - Gotowe

-Zmniejszony Drop Ulepszaczy w V2 pająków ale za to wypada ich więcej na raz - Gotowe

-Zmniejszony Drop Marmurów Polimorfii - Gotowe

-Skrócony Czas Respu Bossów w Krainie Wygnańców - Gotowe

-Zwiększenie Dropu Pudełek Smoczych Ksiąg - Gotowe

-Zwiększone Wypadanie Ściętych Głów z Królowej Pająków, 9 Ogonów, Zjawy oraz Ognistego Króla

-Skrócenie czasu respienia się bossów w światyni oraz dodanie dodatkowego respu Zjawy - Gotowe

-Zwiększenie wypadania ilościowo ulepszaczy w DT - Gotowe

-Zwiększenie Szansy Wypadania Kryształu Wygnańców - Gotowe

-Poprawione respienie potworków z metina Wieży Demonów - Gotowe

-Zdobywanie Doświadczenia na Setoau powiększone - Gotowe

-Skrócenie czasu respawnu Bossów w Krainie Wygnańców od 20 do 30 minut - Gotowe

Opublikowano

Po przeczekaniu chwili czasu na naprawę wszystkiego itp. postanowiłem wbić, jak jest jeśli chodzi o exp? Czy przez te wszystkie buffy skilli dobrze expi się np. smokiem? Jak lecą bronie na 30, a może z jakichś misji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...