Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Zmiana kanału na ch4 nie działa

- Bonus "Wartość Ataku" nie działa. Mam go w zbroii i w tarczy i nie dodaje go do statystyk. Różnicy w DMG też nie ma.

Poprawcie to, bo ogólnie serwer elegancki fajnie się gra. ;)

Opublikowano

- Bonus "Wartość Ataku" nie działa. Mam go w zbroii i w tarczy i nie dodaje go do statystyk. Różnicy w DMG też nie ma.

Poprawcie to, bo ogólnie serwer elegancki fajnie się gra. ;)

A Ty co powiesz harnaś, duzo ludzi gra czy jednak nie bardzo?

Opublikowano

bo jest postawiony pod IS, wszystko tam jest. A dwa malo ludzi

Nikt Ci w IS kupować nie każe, dodatkowo zwoje Sm dropią w grze ze szkatułek malygos.

up

z 300-400

Opublikowano

Bonus wartość ataku działa. Efekt zdejmowania i zakladania zbroi 80 wartość ataku. 

tktUJX0.jpg?1

hZY1E59.jpg?1

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Bonus wartość ataku działa. Efekt zdejmowania i zakladania zbroi 80 wartość ataku. 

tktUJX0.jpg?1

hZY1E59.jpg?1

Sorry, faktycznie sprawdziłem i działa. Patrzyłem wcześniej na defa nie na atak gdy sprawdzałem różnice :P

Opublikowano

Serwer jest nawet fajny. Nawet ciekawie się gra, jedyne co to jest strasznie monotonny jak na serwer medium.

Mogli by zmniejszyć czasy respów, i zmienić to 3 osobowe pt na dungi, bo sry ale jest to coś co od serwera odpycha. A nie jest to aż tak trudne i nie zyebie to gry że zmniejszy się dmg / hp bossów i zmieni wymagane PT na 2 osoby, czy nawet jedną - nie każdy bedzie robił po 3 konta, czy na siłę szukał ludzi do gry - to jest najbardziej nieprzemyślana rzecz na tym serwerze, a robienie takich dużych wymagań na dungi jest najbardziej durną rzeczą jaką można zrobić - chyba ze chodzi o "sztuczny tłum". A obecnie żyjemy w takich czasach ze jeśli serwer umożliwia grę samemu - jest jeszcze więcej luda. 

Osobiście polecam, serwer ma potencjał, i do tego jest naprawdę "przyjemny" dla oka - w końcu coś nowego , i przyjemnie się patrzy na samo gui chociaż czy sety. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wywala z jednego ch już nei pamiętam którego...Ceny są trochę przejebane, co z tego że na 25 mam 10kk i po 30 dodań/zmianek jak i tak 25 poszło na samo nno a jedna zmianka po 300k...A gdzie jeszcze fms wykuć..A propo fms...Nie wiem czy to ja poprostu miałem pecha czy jest coś żle napisane, ale dokładnie 9 razy paliłem fmsy na +5/6 u kowala...Nie raz nawet paliło na +2...Jakieś magiczne to 80%...JA rozumiem, że yangi ma początku będą małe bo w póżniejszych etapach będzie ich wiecej, ale jak tak dalej pójdzie to ja nie wyjde z tego początkowego etapu gry...

Opublikowano

3osobowe pt troche odstrasza, ale mimo wszystko chyba zagram.

Będzie do pobrania z jakiegoś innego hosta? bo z mega mam jakieśproblemy

Opublikowano

Wywala z jednego ch już nei pamiętam którego...Ceny są trochę przejebane, co z tego że na 25 mam 10kk i po 30 dodań/zmianek jak i tak 25 poszło na samo nno a jedna zmianka po 300k...A gdzie jeszcze fms wykuć..A propo fms...Nie wiem czy to ja poprostu miałem pecha czy jest coś żle napisane, ale dokładnie 9 razy paliłem fmsy na +5/6 u kowala...Nie raz nawet paliło na +2...Jakieś magiczne to 80%...JA rozumiem, że yangi ma początku będą małe bo w póżniejszych etapach będzie ich wiecej, ale jak tak dalej pójdzie to ja nie wyjde z tego początkowego etapu gry...

Masz 1/5 szans na spalenie, więc to nie jest tak mało. Do +5 wbijaj fmsy u kowala, a potem rób bodziami. Nno nie przyda ci się teraz więc rób blok. Bij metki, mini bossy i wyjdziesz z tego :D 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

3osobowe pt troche odstrasza, ale mimo wszystko chyba zagram.

Będzie do pobrania z jakiegoś innego hosta? bo z mega mam jakieśproblemy

Mega to najlepszy i najszybszy host więc nie opłaca się wrzucać klienta gdzie indziej. Twój problem, napraw to ;)

Dalej zabiera HP schodzac z konia :(

z czego i gdzie fmsy dropicie?

Opublikowano

DARK DO KUR WY LUDZIE SIE PYTAJA CO Z TYMI SMAMI W TYM TEMACIE I NA FORUM MOZE BYS RUSZYL DUPE I COS Z TYM ZROBIL?

Opublikowano

Mega to najlepszy i najszybszy host więc nie opłaca się wrzucać klienta gdzie indziej. Twój problem, napraw to ;)

Dalej zabiera HP schodzac z konia :(

z czego i gdzie fmsy dropicie?

Metiny w m2, najlepiej zazdrości. 

Opublikowano

Ten serwer to jakieś jaja :D

Opiszę o krótce:

Usuneli v1 pajakow, nie mam pojecia dlaczego.

Expienie buffa do 40 zeby moc wejsc do v2 to meczarnia.

Slub caly czas sie usuwa, juz 2 razy mi go usunelo.

Ze zjawy jest taki sam drop jak z wodza orkow - 70 lvl-e kampia na wodza.

Jest bug na yangi na serwie z monetami u dozorcy. SS z paru minut bugowania:

Nie polecam ogólnie.

Kumaci starzy gracze metina odrazu się zorientują jak zbugować monety :)

WM12sjj.jpg

PS: to nie jest jedyny yangbug.

Opublikowano

To wy chcieliście start w niedzielę, dark pisał że mogą sie pojawić problemy :) A mogliście poczekać do piątku.

Zmiany skili nie ma?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ten serwer to jakieś jaja :D

Opiszę o krótce:

Usuneli v1 pajakow, nie mam pojecia dlaczego.

Expienie buffa do 40 zeby moc wejsc do v2 to meczarnia.

Slub caly czas sie usuwa, juz 2 razy mi go usunelo.

Ze zjawy jest taki sam drop jak z wodza orkow - 70 lvl-e kampia na wodza.

Jest bug na yangi na serwie z monetami u dozorcy. SS z paru minut bugowania:

Nie polecam ogólnie.

Kumaci starzy gracze metina odrazu się zorientują jak zbugować monety :)

WM12sjj.jpg

PS: to nie jest jedyny yangbug.

Dark wypowiesz sie?

Opublikowano

Tak to jest jak chcieliście star wcześniej, trzeba było zrobić w piątek a poza tym ludzie nie ujawniają bugów i zachowują je dla siebie więc takie bety są bezsensowne. :v

Opublikowano

na czacie pusto, ale inne channele nie widzą co piszę. Nie wiem czy to tak powinno być czy zrobione nieumyślnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...