Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'Wielu graczy zraziło się do serwera przez to że był Medium,'

Zart? na serwerze grało +800 graczy gracze uciekli dlaczego ? 0 aktywność na forum 0 aktywność na Supporcie 0 aktywność na TS 

Nie polecam grania na nowej odsłonie  

Tępić Złodziejstwo 

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielu graczy zraziło się do serwera przez to że był Medium, dobry medium potrzebuje sporej liczby graczy aby biznesy rynkowe kręciły się w odpowiedni sposób. Będzię Rework w wersji easy 220lvl z bardzo szybkim expem i zmieniona całkowicie rozgrywką, pracujemy już 2 tydzień nad projektem, więcej informacji pojawi się na kolejnym etapie prac.

Zamiast zajmować się serwerem to Ty już od 2 tygodni robisz rework. Rynek by był dobry, ale sami to zjebaliscie dodajać do all bossów ten sam drop, który był w dodatku za duży. Nie polecam serwera i kolejnych odsłon tego goscia. 

Co do @kolomp 1 dobrze o określił jesteś zlodziejem. Bo jeśli od 2 tygodni robisz rework to taka informacja powinna być 2 tygodnie temu, a nie dziś. Jeśli ktoś wczoraj doładował sm to go po prostu okradleś.

Opublikowano

Ten serwer będzie stał cały czas, wgramy na niego jedynie nakładke podnoszącą poziom z 140 na 220 jeśli ją już dokończymy, na razie skończyłem wszystkie sety biżu broni itp poprawiać, jutro biorę się za mapki zwiększanie respów bossów, metków, wprowadzenie nowego expowiska wraz dungeonem, to wszystko zostanie wgrane również na ten serwer,a rework będzie w wersji s2, tutaj możecie śmiało grać serwer nie zostaje wyłączony tylko potrzebujemy większej ilości czasu na przygotowanie update bo zmieni on całkowicie rozgrywke ale o tym wkrótce, ps. myślę że do tygodnia pracy powinnem uwinąć się z cały updateme, Axl już większość rzeczy od BS'a do innych pierdółek już dodał i podesłał mi, teraz tylko moja robota została, pracuje codziennie od rana więc efekty powinny być zauważalne w najbliższym tygodniu, góra dwa.

Opublikowano

@  DarkSince : (29 października 2015 - 16:49 )

Nie pisałem nigdzie o resecie tego serwera, pisałem że ten serwer będzie stał cały czas tylko z opóźnieniem zostanie wgrana na niego update bo jest dużo pracy przy nim, przygotowuje ten update cały czas jesteśmy już blisko końca, Ci co będą chcieli zostać tu bo coś osiągneli będą tu grać po zmianach i wprowadzeniu 220lvl, a Ci co będą chcieli na nowo zmierzyć się na Easy będą mieli taką okazje .

DarkSince: Wielu graczy zraziło się do serwera przez to że był Medium, dobry medium potrzebuje sporej liczby graczy aby biznesy rynkowe kręciły się w odpowiedni sposób. Będzię Rework w wersji easy 220lvl z bardzo szybkim expem i zmieniona całkowicie rozgrywką, pracujemy już 2 tydzień nad projektem, więcej informacji pojawi się na kolejnym etapie prac.

Kłam dalej dobrze ci to wychodzi :D Rework=Reset? Chyba tak ? To pisales czy nie 

Jak widać ten człowiek sam nw co juz pisze wciska wam Bajki Jak to bedzie na nowej odsłonie Pokazałeś juz na Glador 1 Glador 2 Malygos Jak wyglada twoje podejście co do serwera Start serwera drobne poprawki po przecież Twoje serwer zawsze maja Bugi czy to bug na yangi czy to Zbugowane sklepy offline A potem Olewanie graczy Zniknęło wam cos z is? Trzeba kupić od nowa w Item Shop Zapraszamy Przykłady ;

http://forum.malygos.pl/index.php?/topic/556-znikajace-eq/

http://forum.malygos.pl/index.php?/topic/537-brakuj%C4%84ce-itemy-z-is-a/

http://forum.malygos.pl/index.php?/topic/517-nie-zwrocono-wszysdtkich-itemow/

Moge tak dalej i dalej 0 Odpowiedzi od Administracji Dodam ze DarkSince Uwielbia robić ludzi w Ch... Czy to kasowanie Supporta Bo jemu sie nie chce czytać 

Ps: Zdradziłem chyba buga które mialem zostawić 'sklep offline' na serwerze Malygos Nie działaja do końca poprawnie Jest możliwość Klonowania Itemów 

Opublikowano

O ile mi wiadomo na GladoR s1 nie było nic zbugowane i grało tam koło 1k osób +/-

1k chyba na starcie po drugie chodziło mi raczej o Zachowanie Administracji wchodził raz na tydzien odpalał Zuo i pa pa pa 

Czy tak powinna sie zachowywać administracja ?

PS: Przypomniałem sobie był bug taki sam jak na  Malygos itemy z IS znikały Widze ze dalej ten problem jest 

Opublikowano

Jak sie trzyma server ? Warto pobrac ? 

Nie warto z tego syfu już nic nie bedzie. Graczy prawie w ogóle. A administracja to dzieciaki który patrzą tylko na hajs. Tyle w temacie ;)

Opublikowano

O ile mi wiadomo na GladoR s1 nie było nic zbugowane i grało tam koło 1k osób +/-

A o bugu na kd i wywalaniu dzięki niemu channeli to nawet pewnie nie wiedziałeś?

Opublikowano

po pierwsze dlaczego serwer nazwaliście Najlepszym serwerem medium? skad to wiecie ze jest najlepszym?

bylo glosowanie między wszystkimi serwerami medium? nie

po drugie zagralbym jakby admin nie sprzedawał itemow na lewo po niskiej cenie

po trzecie mogliscie dać nazwe malyglod

bardziej by pasowała też się zastanawiam ile ten serwer pobędzie bo z tego co widzę z dnia na dzień coraż większe dno sie robi z tego priva i jak większość zniknie 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...