Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 godziny temu chwalisz serwer, a teraz polecasz zdecyduj się, bo jesteś zmienny, jak kobieta. Co do buga na yangi niech ktoś pokaze z dzisiejsza datą ile ma yang, bo każdy mówi, a dowodów zero.

Chwale? przytocz post. Teraz polecam? Gdzię to wyczytałeś bo ja nie widze :) Co tu pokazywać? kumaci wiedzą bo widzieli. Chcesz to graj przecież nikt Ci nie broni człowieku :)

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze duzo tego wszystkiego w prezce az tego nie doczytalem do konca.

Serwer ogarniety?

Liczba online okolo?

Serwer nie ogarnięty a Administracja to już totalnie jak wypuścili serwer z Yang bugiem :) ok 400 ale będzie coraz mniej ;)

Opublikowano

a co Ci tak zalezy aby ludzie przestali grac czyzbys dostał banika za bugowanie yangow i płaczesz teraz ;)

:P 

Przecież nikt bana za to nie dostał :) po prostu tylko uświadamiam ludzi jak jest :)

Opublikowano

uświadamianie jak jest to napisanie posta ewentualnie dwoch jak Ci sie nie spodobało zamknąć temat wywalić do kosza i tyle a Ty co 3 post piszesz to samo 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

UP serwer Ogar nie ma nudy i wgl :D + 600 osób gra :D

Dark zrób aby dungi można robić solo i popraw dmg mobow na mapce 90 bo za duzo biją 

Zrób EQ to nie będą bić , dmg jest OK.

Dark byś naprawił te błędy i bugi i będzie elegancko :D Bo to jedyne do czego można sie przyczepić.

­

Opublikowano

Zrób EQ to nie będą bić , dmg jest OK.

Dark byś naprawił te błędy i bugi i będzie elegancko :D Bo to jedyne do czego można sie przyczepić.

­

mam all eq z kdekami trutke aura p eq do expa mam i nie  daje rade spota utrzymać .. To jakie bony mam zrobić ? dam like ,

Opublikowano

mam all eq z kdekami trutke aura p eq do expa mam i nie  daje rade spota utrzymać .. To jakie bony mam zrobić ? dam like ,

Miałem to samo z CruZerem, full is, eq, truta, odpały i nie wiem co jeszcze. Dark stwierdził, że nie mamy butów.  ^^

To w ogóle jest beka, człowiek z dopompowanym is nie ogarnia spota, a co ma powiedzieć osoba, która nie załaduje ani złotówki? Na golemach do 140? Śmiech.

Nie mam zamiaru na tej mapce brać po 3 grupki, dlatego nie kontynuuję tu przygody. ;)

A miało być tak pięknie.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Małżeństwo oraz czytanie tych dodatkowych ksiąg są już naprawione?

Btw, po przeczytaniu instrukcji konnej dodało niby pkt, ale gdzie skoro nie ma zakładki dla konia? :v

Opublikowano

Nie polecam! Serwer niedługo padnie, jest robiony pod hajs, administracja niema szacunku do graczy, i wyłącza serwer oraz robi cofki bez poiformowania graczy w dodatku bez IS Sobie nie pograsz bo od 45 lvl'a do 60 niema gdzie expić, mapy niedorobione jak chyba cała wizja tego serwera. Nie polecam serdeczne dziękuje za uwagę. 

Opublikowano

Nie polecam! Serwer niedługo padnie, jest robiony pod hajs, administracja niema szacunku do graczy, i wyłącza serwer oraz robi cofki bez poiformowania graczy w dodatku bez IS Sobie nie pograsz bo od 45 lvl'a do 60 niema gdzie expić, mapy niedorobione jak chyba cała wizja tego serwera. Nie polecam serdeczne dziękuje za uwagę. 

Przecież jest v2.. więc jest gdzie expić.. 

Opublikowano

Z ciekawości zapytam, dropnął ktoś głowe tych bossów? (9ogn, zjawa, ogn. król)

Nie dropią wogóle i przez to z misjami jak i z eq jesteś w dupie :D

Ogólnie mam wrażenie że beta była mniej zbugowana niż oficjal ;)

­

Opublikowano

JEST TU JAKIS TS????

Macie jakiegos buga zbieralem punkty PO mialem 955 i juz prawie mialem na peta teraz wchodze na konto 540PO  mozesz sprawdzic ze niczego nie kupowalem chyba zaczynam sie negatywnie nastawiac do serwera dark olewa starych graczy byle nowi przyszli i zostawili hajc w is... 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Nie polecam, było by 2 razy więcej luda gdyby administracja potrafiła robić clienta. Tak to trzeba samemu jakieś obejscia robic które i tak c***a dają tak jak pobieranie od nowa klienta. Nie pozdrawiam i nie polecam.

Opublikowano

Klient jakiś pojebany, bo nie idzie go odpalić. Patchowałem, pobieram i ni c***a...

X0QP0ha.jpg

Sysser.txt

1014 15:04:00048 :: LZObject: not a valid data
1014 15:04:00048 :: Failed to decompress : locale/pl/locale_game.txt

Opublikowano

co ty pierdoli...sz ja się dorobiłem 2 dwa dni na peta kostium fryza I 2 WIERZCHOWCE !! da się >>> ?? DA !

z yang bugiem pewnie

Mialem tutaj zagrać, ale jak każdy ma w c**j hajsów, a ja mam zapierdalać jak dziki od 0, to p******e taką robotę

Opublikowano

z yang bugiem pewnie

Mialem tutaj zagrać, ale jak każdy ma w c**j hajsów, a ja mam zapierdalać jak dziki od 0, to p******e taką robotę

Zdradze ci tajemnice -- 80 + i kasa sama leci :)

­

Opublikowano

Klient jakiś pojebany, bo nie idzie go odpalić. Patchowałem, pobieram i ni c***a...

X0QP0ha.jpg

Sysser.txt

1014 15:04:00048 :: LZObject: not a valid data
1014 15:04:00048 :: Failed to decompress : locale/pl/locale_game.txt

Podpinam się, może dzisiaj administrator odpisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...