Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny bug jaki jest, to literówka w wbijaniu skili...

Serwer jest świetny, ale Dark pomysl o wzieciu kogos do pomocy przy supporcie i kontakcie z graczami bo ciezko to wyglada

Literówka>? To chyba nawet na serwerze nie byłeś że jedną księgą wchodzi na M10.

Pozdro dla ' Kumatych " :)

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie wspomnę, że na szponach raz obrywasz tak, że leżysz po pierwszym spocie, a następny nie zadaje Ci wgl dmg..

Opublikowano
Lista Poprawek kolejna.

-Powiększenie spotów dzikusów w m2

-Poprawiona nauka polimorfii

-Powiększone spoty na Orkach

-Zmniejszenie dropu kluczy wymiaru

-Zwiększeni ilości wypadania Bonusów z Szkatułki Malygos

-Zwiększenie szans na ulepszenia

-Dodanie możliwości handlowania Pierścieniami expa, Rękawicami, Księgami Lidera

-Zmniejszenie dropu śmieci w v2 pająków

-Zwiększenie Dropu Ściętych Głów Bossów 

Opublikowano

Powiem tak ,czekałem z wypowiedzią ,aż trochę pogram , maniaczę drugi dzień jestem w topce , jest kilka prawie niezauważalnych bugów. Ludzi na oko jest z 600+,a z tego co wiem będzie reklama u youtuberów więc expię póki mogę . Co do serwera jest mega  dopracowany , Nowa dolina nowa pustynia nowy loch pająków nowe miecze na 50 lvl itd po prostu MEGA ! . Skil na G idzie wbić bez IS w 1-2 dni ,atmosfera na serwerze również kozacka . ZAPRASZAM !!!!!!

Opublikowano
Raty Serwera Zostały Aktywowane 

50% Doświadczenia

50% Podwójnego Dropu

Na czas 6 godzin,

Wszyscy którzy się zarejestrują do jutra dostaną dodatkowo Pierścień Doświadczenia i Rekąwcie Złodzieja z Item Shopu na 1 dzień.

Opublikowano

Istnieje pewien bug na kopiowanie sobie peta wystarczy wejsc na serwer z klienta od bety i zabić psa bez nazwy. Wywala cie i po zalogowaniu na normalnym kliencie otrzymujesz startowe ity z petem startowym gz nieskończony pet.

9796214447429751097606.png

Opublikowano

Powiem tak ,czekałem z wypowiedzią ,aż trochę pogram , maniaczę drugi dzień jestem w topce , jest kilka prawie niezauważalnych bugów. Ludzi na oko jest z 600+,a z tego co wiem będzie reklama u youtuberów więc expię póki mogę . Co do serwera jest mega  dopracowany , Nowa dolina nowa pustynia nowy loch pająków nowe miecze na 50 lvl itd po prostu MEGA ! . Skil na G idzie wbić bez IS w 1-2 dni ,atmosfera na serwerze również kozacka . ZAPRASZAM !!!!!!

Skile na G w 2 dni? ja bilem w 15 minut :) 600+ ? chyba ok 400 ;) A ludzie maja po XX kkk na kontach przez bug yang więc jaka to sprawiedliwość dla tych co teraz zaczynają ?

Opublikowano

Zagrał bym,ale odstrasza mnie DarkSince grałem na kilku serwerach tego człowieka,więc z góry podziękuje i nie zagram,kolejnego błędu nie popełnię,z pewnością pochodzi trochę czasu i tyle znowu zostanie zaniedbany kolejny serwer owego Darka. Pozdrawiam.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Sellam śmieci u npc - byle na start trochę yang uciułać - wywala mnie po każdym selniętym itemie - porażka. Serwer zapowiadał się fajnie, naprawdę i miałem co do niego nadzieje - okazuje się - im dłużej gram - że jest zupełnie inaczej..... 

Edit - to nie od sellania, wywala mnie po momencie z serwera po prostu... Porażka. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

­Była cofka czy będzie cofka związana z tym bugiem yang? Bo jak nie to się nie opłaca zaczynać :v. Mogliście wystartować w piątek zamiast słuchać jakiś tłuków.

­

Opublikowano

jakby odbył się ponowny start z większą reklamą to serwer bym polecił no ale...

Jak można grać na serwerze, na którym był yang-bug :P a administracja go tylko usunęła, nie usuwając nabitego $ 

ludzi na mpc wskazują bugi, chwalą się, żalą, a w sumie @DarkSince. ma wyjebane xD nie polecam, błędem było wypuszczenie serwera z takimi bugami :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Czy jest jaki kolwiek sens zaczynać grać? Strona nie działa, tu z koleii słyszy się o jakimś yang bugu? Wtf? Kto w tych czasach wypuszcza serwer z yang bugiem :)

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Wszyscy którzy się zarejestrują do jutra dostaną dodatkowo Pierścień Doświadczenia i Rekąwcie Złodzieja z Item Shopu na 1 dzień.

Gdzie mam odebrać itemy?

Opublikowano

do 600 :D

Teraz to chyba ok 400 przez ten bug. Z tego nikt już praktycznie nie zaczyna bo jakiś jest sens zaczęcia gry od ZERA jak ktoś ma po 3kkk w ekwipunku na X postaciach? I będzie miał już do końca bo co z tego że buga nie ma jak wszystko zostało? A dwa ten bug ze skilami w 15 min M10.. 

Więc sami sobie odpowiadacie an pytanie, Czy jest sens gry tutaj? :)

Opublikowano

Teraz to chyba ok 400 przez ten bug. Z tego nikt już praktycznie nie zaczyna bo jakiś jest sens zaczęcia gry od ZERA jak ktoś ma po 3kkk w ekwipunku na X postaciach? I będzie miał już do końca bo co z tego że buga nie ma jak wszystko zostało? A dwa ten bug ze skilami w 15 min M10.. 

Więc sami sobie odpowiadacie an pytanie, Czy jest sens gry tutaj? :)

4 godziny temu chwalisz serwer, a teraz polecasz zdecyduj się, bo jesteś zmienny, jak kobieta. Co do buga na yangi niech ktoś pokaze z dzisiejsza datą ile ma yang, bo każdy mówi, a dowodów zero.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...