Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Harnaś co ty gadasz jakie bany poleciały sam mam 4 konta gdzie rozłożyłem yangi na nastene 15 kont i dam sobie ręke uciąć, że bana nie wyłapie na wszystkich kontach z czego powiem wam tyle, że jak ktoś mysli to już te yangi zamienia w itemy i w is :)

Opublikowano

Na czym polegal ten bug ze skilami z ku? :O

i co ztego że go dopiero terz usuneli? Jak każdy ma juz po 5kkk w ekwipunku. Ja sam amm dwie postacie po 2kkk więc jak nie zresetują serwera nawet nie opłaca się zaczynać bo jakie sa rowne szanse? 

Nie polecam ;) Jeszcze ten bug ze skillami z ku smiech na sali ;)

Opublikowano

Na czym polegal ten bug ze skilami z ku? :O

Jedyny bug jaki jest, to literówka w wbijaniu skili...

Serwer jest świetny, ale Dark pomysl o wzieciu kogos do pomocy przy supporcie i kontakcie z graczami bo ciezko to wyglada

Opublikowano

nie wiem co myslec bug na yangi pewnie bug na czytanie ku tez jest bo ludzie maja juz skille g10  i chyba malo ludzi cos gra 

chyba jednak sie wstrzymam 

dodatkowo ten bonus dla nowych kont... a co dla osob co graja od poczatku maja byc kopani w dupe 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

GÓWNOBURZAOCZERNIANIEBEZDOWODÓWNIEMACZASUNASPACJE. Serwer jest na tyle łatwy że 1kkk wbić to nie problem, a skille g10, p to można było po 4h mieć. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Po problemach startowych wysztko jest teraz OK! Exp szybki o ile ciągnie się spota w v2, w 2h leci 200+ szkat malygosa więc wszystkiego jest pod dostatek. Bez grama isu na prawdę idzie grać, zobaczymy jak w pvp. zaprasZam i polecam, w razie pytań piszecie w grze Mercy chętnie coś pomogę.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Polecam serwer fajnie sie gra plynie jest co robić polecam ! 

Dark napraw czytanie tych smoczych umiejetnosci przypisanych bo czytam pomyslnie to nawet na 1 nie jest.. tylko na ludzi dziala  (wartosc itp nie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...