Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mi kur pomoże wszyscy zajmuja się pytaniami o eq itd a ja mam tu problem pytaniem skad clienta i czemu mi pokazuje off strona i forum error 503 serv niedostepny help me ? -.-

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktoś mi kur pomoże wszyscy zajmuja się pytaniami o eq itd a ja mam tu problem pytaniem skad clienta i czemu mi pokazuje off strona i forum error 503 serv niedostepny help me ? -.-

Odpal na innej przeglądarce. Na chrome mam http error, a na operze mi dziala.

Opublikowano

Szlif mutantów, gangarozii, lisć klonu, pąk seneverii i oczep żabi. Potrzeba to na ulepszanie mroźnego eq, ale jedno pytanie skąd te ulepszacze. Biłem bossy i metki na mapie 80 i 90 i mam tego po 10 tylko...

Jest mapa gdzie jest pełno takich dużych żab itp.

Najlepiej bić tam metki w kształcie grzyba.

Albo mroczna puszcza albo mistyczny las.

Pomocnik
Opublikowano

Szlif mutantów, gangarozii, lisć klonu, pąk seneverii i oczep żabi. Potrzeba to na ulepszanie mroźnego eq, ale jedno pytanie skąd te ulepszacze. Biłem bossy i metki na mapie 80 i 90 i mam tego po 10 tylko...

z tego co pamietam z  bety to las duchów czy jak to sie tam zwie

Opublikowano

I jak Ile osób online? jak serwer czy robili reset od nowa serwa i pozbyli sie yang buga i innych>?

Opłaca sie grać?

W dzień czasem ciężko o spota w v2 :D 

Pozbyli sie yang buga ale nie usuneli kasy bo co chwila widzę na czacie ze jakiś koleś wymieni 6kkk yang za skiny do csa.

Ja gram 5 dni i nawet 1kkk nie zdobylem ;/

Opublikowano

Żadnego yang buga nie było xD To ja podrobiłem ss-a dla jaj.

A na mapce 80 ze spota potrafi 4kk dropnąć :) Stąd jest kasa, a nie z żadnego buga :) Na mapce od 90 po 6kk nawet, także wiecie... Za to utrzymać tam więcej niż 2 grupki to jakaś masakra xD

Ale serwer na 90 zaczyna się nudzić.

Serw jest jakby przygotowany na zbyt wiele graczy. Za dużo bossów, za dużo dropu, za dużo metków. Wszystko bez problemu dropi, itemów jest tyle, że ciężko na czymkolwiek zarobić, bo dzień później ceny lecą na ryj, bo jest tego tyle na serwie, że nie opłaca się dropić... 

Opublikowano

podobno bardzo niska graczy 300 osob i bugi nadal sa?

C*****e info 700 +

W dzień czasem ciężko o spota w v2 :D

Pozbyli sie yang buga ale nie usuneli kasy bo co chwila widzę na czacie ze jakiś koleś wymieni 6kkk yang za skiny do csa.

Ja gram 5 dni i nawet 1kkk nie zdobylem ;/

grasz 5 dni i 1kkk nie zarobiles? to co ty w M1 cala gre stoisz?

od 80 lvl na wrozki a z niej doskonale KD , potem na smoka truty +7 i masz 1kkk w 1 dzien lol

sam dzis zarobilem 3,5kkk

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ktoś może wyjaśnić czemu nie mogę się zalogować do konta na stronie?

Kiedy to zostanie naprawione?

Opublikowano

podobno bardzo niska graczy 300 osob i bugi nadal sa?

Bugi są i to kilka.

Strona nie działa od 2 dni, nie da sie nic kupić w is... wrrrrrrrrrr

Strona ciągle działa zmień przeglądarkę.

C*****e info 700 +

grasz 5 dni i 1kkk nie zarobiles? to co ty w M1 cala gre stoisz?

od 80 lvl na wrozki a z niej doskonale KD , potem na smoka truty +7 i masz 1kkk w 1 dzien lol

sam dzis zarobilem 3,5kkk

Bo dropię głupie deski dla biologa od 3 dni! Już 8 wydropiłem i aż 3 przyjął biolog -.-

Ktoś może wyjaśnić czemu nie mogę się zalogować do konta na stronie?

Kiedy to zostanie naprawione?

Opublikowano

Bugi są i to kilka.

Bo dropię głupie deski dla biologa od 3 dni! Już 8 wydropiłem i aż 3 przyjął biolog -.-

Zmieniałem z firefoxa na chrome, opere a nawet na IE, wszędzie ten sam komunikat.

Opublikowano

Od trzech dni codziennie zarabiam 600-1,2kkk na eq epickim, więc zarobić się da. A tak jak ktoś wcześniej pisał, tutaj nie potrzebujemy dużo kasy, to medium więc spokojnie sami możemy wszystko wydropić.

Co do yang Buga... Osoby z tym zwiazane mają bany, na pewno ktoś sobie wcześniej za to coś kupił, ale raczej mało osób o tyym wiedziała i osobiście wgl nie odczuwam żeby ceny były jakoś zawyżone...

Co do osób online, to było kiepsko ale teraz jest ich coraz więcej. Skąd to wiem ? Choćby dlatego że epickie eq sprzedaje każdy, dużo osób nawet tego już nie zbiera a mimo wszystko shopy schodza coraz szybciej.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Dark naprawisz kiedyś te logowanie na stronie ? I kiedy jakaś przerwa z poprawkami :P

Serwer polecam, ludzi gra sporo i przybywa, widać to po spotach czy po tym jak mi eq ze sklepów schodzi ;)

Opublikowano

serwer się rozkręca, widać że reklama działa :)

polecam, gra się bardzo przyjemnie 

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Gdzie wydropię kamień do zrobienia skilla z g10 na P?

Podobno na mapach 80+, dodatkowo można wymieniać za 10 tych szmaragdowych ksiąg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...