Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na czacie pusto, ale inne channele nie widzą co piszę. Nie wiem czy to tak powinno być czy zrobione nieumyślnie.

Właśnie jakiś bug jest, lub celowo zrobione ze wołacz działa chyba tylko na daną mapę.

Co jest z tym yangbugiem, skoro jest to czemu dalej nie naprawiony?

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Lista Poprawek:

-Zmniejszenie DMG potworów powyżej 90 poziomu

-Poprawienie Wyświetlania Informacji po kliknięciu na klucz Wymiaru

-Poprawienie Respów metków w skałach na Dolinie Orków

-Poprawa Misji u Yang Shina

-Poprawa Dropu przedmiotów do misji Biologa III

-Zwiększenie dropu Ksiąg Umiejętności

-Zmniejszenie Limitu Poziomu Wejścia do V2 od 25 poziomu

Opublikowano
Już dziś zakładając konto na Malygos.pl otrzymamy

-2 Dniowy Bonus Doświadczenia

-2 Dniowy Bonus Podwójnego Dropu

Wydarzenie Trwa do 2015-10-14 , Zarejestruj się ,zagraj i wygraj cenne przedmioty za Top1 Top2 oraz Top3 jakimi są:

-Notebook

-Xperia Z

-PowerBank

Opublikowano

Nie ma sensu zaczynac ludzie maja tyle kkk w eq że nie mają co z pieniędzmi robic.. Potem bedzie calkowity reset zapewne wiec szkoda tylko czasu na wbijanie levela. A jak nie zrobia resetu to jeden będzie miał wszystko przez tego yang buga a drugi nic.

Sam mam 1kkk już :)

Opublikowano

Jeśli to prawda to niech ktoś nagra jak buguje. W sumie jeśli to prawda to już koniec tego serwera. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Jest bug czy nie ma, aczkolwiek administracja powinna zdementowac plotki na ten temat ;) A jezeli jest bug to cos z tym zrobic wyczuwam GOWNOBURZE xD

Opublikowano

nie wiem czy jest bug czy nie ale wlasnie skonczylem gre w lola loguje sie na konto i na stronei glownej  pisze ze konto zablokowane za bugowanie monet xD chociaz kupilem 3 monetki po 50kk ;) zeby za duzo kasy w eq nie bylo xD nie ogarniam :) 150kk i ban za bugowanie monet

BrudnaSwinia_eune_121_0_logo.png

Opublikowano

Już dziś zakładając konto na Malygos.pl otrzymamy
-2 Dniowy Bonus Doświadczenia
-2 Dniowy Bonus Podwójnego Dropu
Wydarzenie Trwa do 2015-10-14 , Zarejestruj się ,zagraj i wygraj cenne przedmioty za Top1 Top2 oraz Top3 jakimi są:
-Notebook
-Xperia Z
-PowerBank

zalozylem konto i nie mam bonusow 

­

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Jak roski stworzyć i skąd lecą bronie na 50 lvl do expa?

Nie wiem jak stworzyc, wiem ze jest skrzynka za PO do kupienia z rosami. Bronie na 50 z metinów, bossów.

Opublikowano

Nie wiem co jest grane, ale po spatchowaniu clienta widzę każdą osobę jakby na wh jechała.. tzn biją chociaż nie machają bronią.. dziwne..

Opublikowano

Miałbyć serwer roku a jest porażka roku no cóż dark nie podołałeś serwerowi ludzi mało,yang bug i reszta bugów NIE POLECAM!

Nie ma już yangbuga, ludzi jest ok 400-500 a reklama dopiero rusza i ludzi przybyw, reszta bugów? Napisz to naprawi.

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma już yangbuga, ludzi jest ok 400-500 a reklama dopiero rusza i ludzi przybyw, reszta bugów? Napisz to naprawi.

A pieniądze z yang buga co z nimi?

Opublikowano

Harnas wlasnie "chyba polecialo" takie spekulacje mozemy snuc na forum ale lepiej dla serwera jezeli administracja napisze cos oficjalnego na ten temat ;) 

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

i co ztego że go dopiero terz usuneli? Jak każdy ma juz po 5kkk w ekwipunku. Ja sam amm dwie postacie po 2kkk więc jak nie zresetują serwera nawet nie opłaca się zaczynać bo jakie sa rowne szanse? 

Nie polecam ;) Jeszcze ten bug ze skillami z ku smiech na sali ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...