Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Zwiększenie zdobywania doświadczenia z wszystkich potworów o 70% -- Gotowe
-Dodano drop z Generała Huashina - Zwiększony drop Kamieni Dusz -- Gotowe
-Zwiększone szanse awansowania umiejętności od m7 na G1 -- Gotowe
-Skrócienie Respu Metinów, Bossów oraz Powiększenie ich respu
1.Góry Karijang - Gotowe
2.Mokradła Pancerniaków - Dodanie Respu Bossa Gammarusa,Taumasa
3.Pustkowie Oprawców - Dodanie Nowego Bossa
-Dodano Możliwość zapisywania lokalizacji w Krainie Wygnańców, Górach Karijang, Mokradłach Pancerniaków oraz Pustkowiu Oprawców -- Gotowe
-Zwiększono szkolenie Smoczych Umiejętności z 10 pkt do M1 -- Gotowe
-Skrócono czas robienia Wymiaru Metinów z 7 dni do 2 dni -- Gotowe
-Poprawiono nauke Dowodzenia -- Gotowe
-Zmienienie Konkretych Bonusów Petów na EXP/PVP dorobienie mocniejszych oraz słabszych -- Gotowe
-Poprawione Bonowanie Pasów oraz Kostiumów -- Gotowe
-Dodano Możliwość wyciągania Kamieni Dusz z Hełmu i Tarczy -- Gotowe

Zwiększanie expa teraz .... Dark za przeproszeniem nie pojebało was ? Zamiast tego moglibyście dodać coś innego / poprawić.

­

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A quest na 50lvl konia? Ile można czekać?

Poprawiony

Zwiększanie expa teraz .... Dark za przeproszeniem nie pojebało was ? Zamiast tego moglibyście dodać coś innego / poprawić.

­

Gracze osiągnęli maksymalny poziom wygrali nagrody rzeczowe niedługo będzie zwiększany poziom i dojdzie sporo nowości zwiększyliśmy doświadczenie aby gracze z mniejszymi poziomami nadgonili i wszyscy mogli cieszyć się update który niedługo wejdzie.

Opublikowano

Poprawiony

Gracze osiągnęli maksymalny poziom wygrali nagrody rzeczowe niedługo będzie zwiększany poziom i dojdzie sporo nowości zwiększyliśmy doświadczenie aby gracze z mniejszymi poziomami nadgonili i wszyscy mogli cieszyć się update który niedługo wejdzie.

Ale co ma to do tego ? Wbili to wbili czemu inni mają mieć łatwiej ? Mogłeś zwiększyć expa na 130 jak będzie update lvl a nie exp z all mobów. Teraz lv wbijam 10min a nie 30-40 na full isie i odpale gz.

I tak nic z tym nie zrobisz bo małe lv będą to propsować, a topka jest w dupie że musiała expić kilkanaście razy dłużej. I jaka tu sprawiedliwość :)

­

Opublikowano

Poprawiony

Nadal nie mam questa ani w zakładce misji ani u stajennego tylko info o koniach.

A dobra 50lvl robi sie też medalem;/

Opublikowano

O co biega ?? Co chwila serwer off... Nie da się pograć... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

O co biega ?? Co chwila serwer off... Nie da się pograć... 

Gram cały dzień i max 3 razy był serwer wyłączony bo admin coś naprawia/poprawia.

Co innego jakby sam z siebie padał.

Opublikowano

Gram cały dzień i max 3 razy był serwer wyłączony bo admin coś naprawia/poprawia.

Co innego jakby sam z siebie padał.

Ale o co ci chodzi bo nie wiem ?? Do czego pijesz ?? Ja pytam dlaczego serwer jest wyłączany co chwila, a nie że piszesz mi jakieś pierdoły że grasz cały dzień - tyle mnie to obchodzi co poranne gówno ... 

Gram i nagle serwer off, gram i serwer off, ile jeszcze tych przerw dzisiaj będzie bo nie wiem czy opyla się jakieś dungi robić etc... Już za dużo razy zrypane wejścia dzisiaj... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Gram praktycznie od początku, ale nie wiem kto z administracji wpada na takie pomysły. Pierwszy pomysł, dodanie do szkat lepszych kostiumów niż w isie. Zakupiłem sobie taki w isie pare dni przed, a teraz okazuje się, że jest to syfiaste i za 150kk nikt tego nie chce, bo z szkat eventowych mamy dużo lepszy kostium. Druga sprawa, że teraz exp powiększyli, bo ktoś wbił maxa. Oczekiwałem dobrego serwera, ale jak narazie administracja go tylko pogarsza. Jest masa takich zjebanych pomysłów, że na wszystkich serwerach, których grałem razem nie było tylu co tutaj. 

Jeszcze jedna taka mała sprawa. Na eq 100 do przerobienia potrzeba nam głowy 9ogonow, ognistego i zjawy, ale kto będzie dropił to na tym 100 lvl? Nie wiem, jak dalej, bo troche mnie zniechęciło to wszystko, ale na dung chyba nie ma żadnych ulepek do dropniecia, a latać po jakieś marne kd i eq, które jest gówno warte, bo leci to z bossów mase.

Po co był taki drop dodany tych itemów do expa pvp? Teraz te itemy są gówno warte, a za 1-2 tydzień nikt tego nie będzie podnosił i tak samo z kd. Z wrózki leci tego w c**j, a respi się co 25 minut. Ci co mają yang niech trzymają, bo niedlugo na niczym się nie zarobi, bo będzie wszystkiego za dużo. 

Sam posiadam 3 strony kd doskonałych w depo, ale nawet mi się tego nie chce wystawiać po 10-20kk.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, wbiłem top1 i jeżeli ta nagroda za 1 miejsce jest faktycznie realna, to jak dla mnie jest to serwer roku razem z Vesteris.

a co jeszcze jej nie otrzymales? dark pisał, że już otrzymali nagrody
Opublikowano

Moje doświadczenie przez ostatnie 3h:

Biję sobie Szponiaste Jajo.

Normalne bicie -> lag na 5sek -> lag się kończy -> A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED A HACK WAS DETECTED -> wywala mi grę.

No, najs. Ktoś ma taki problem, czy tylko mnie tak cholernie laguje?

Opublikowano

wywal dmg hacka xD

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Teraz ciezko cokolwiek stwierdzić :D każdy dropi expi :D wpraowadzą bsa więc zacznie sięrobienie eq

Nie wiem po c**j Wam wszystkim ten BS.

Aktualnie jak ktos ma perf itemka to mozna na nim ladnie zarobić a jak każdy sandał bedzie miał BS'a to juz na niczym nie bedzie mozna zarobić totalnie na niczym ..

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...