Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Czemu nie moge wypotowac hp do 3k bo mi spada do 1500 i tak ciagle ?

@NO K***A CO TO ZA ZBUGOWANY SERWER ZABIERA MI CIAGLE HP TA JAK WCHODZENIE NA KONIA AJ EST ODWOLANY WYPOTOWAC SIE NIE DA NIC BO SCIAGA ODRAZU DO 1K HP

Opublikowano

Ile mam czekac na smocze monety? Zawsze smocze monety dochodzily w minute tutaj czekam druga godzine i nic? Dark wypowiesz sie?

Pomocnik
Opublikowano

Beta a ten to dwa inne serwery, zróbcie ten serwer taka jaka była beta pod wzgledem expa dropu i wszystkiego, fajnie ze dalej mi hp znika bedac w m1 ;)

Opublikowano

No masakra jakaś, też uważam, że beta była całkiem innym serwerem niż ten. Exp jest masakryczny i nudny, jak na serwer medium, więc ja osobiście wypadam z tego serwera. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

No masakra jakaś, też uważam, że beta była całkiem innym serwerem niż ten. Exp jest masakryczny i nudny, jak na serwer medium, więc ja osobiście wypadam z tego serwera.

Masakryczny i nudny? Kolejny który maksa chce w 2 dni wbijac -_-
Pomocnik
Opublikowano

Masakryczny i nudny? Kolejny który maksa chce w 2 dni wbijac -_-

Na vesteri* tez jest medium a expi sie zajebiscie i nie ma zadnych max lvli w 2 dni tu jest po prostu monotonnie 

Opublikowano

Na vesteri* tez jest medium a expi sie zajebiscie i nie ma zadnych max lvli w 2 dni tu jest po prostu monotonnie

Ta właśnie na vesterisie jest nuda i monotonia. Grałem tam, dobiłem 105,zrobilem eq ale exp tam był katorgą. Tutaj nie jest tak źle. I tak najlepsza dla mnie pod względem braku nudy była balmora s1,a jeżeli obniżą czas respów tutaj to raczej nie będzie nudy
Opublikowano

Po przejrzeniu prezentacji widzę coraz mniej Metina w Metinie po tych setach ekwipunku, wierzchowcach i petach. Czy to dobrze? To odpowiedź każdy ma swoją, ale serwer wydaje się być ciekawy. Powodzenia i zobaczymy za jakiś czas czy warto go sprawdzić, a może to kolejny serwer na dwa miesiące? 

+ Podoba mi się pomysł z Systemem Tytułów.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czesć,

czy ktoś może mi udzielić informacji jak sie serwer trzyma? W nocy miał być jakiś patch z poprawkami, pomogło? Bo czytałem komentarze wczoraj i sporo negatywnych opinii było. Warto grać waszym zdaniem? A jak z lagami i bugami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...