Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie żenujące czekanie na łaskawy start serwera, przyprawia mnie o mdłości, żeby przy aktualizacji wywalało błąd? Totalnaaa żenadaaa. 

No to nie czekaj i wypad, widać, że gówno wiesz na czym to wszystko polega. 

Polecam poczekać na serwer, warto. Dark na pewno niedługo ogarnie sprawę i będziecie mogli śmigać po serwie. Jak nie dziś to jutro, a uzależnione napinacze, japa. 

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trochę śmieszne że ludzie muszą robić odejścia żeby wejść na serwer bo administrator nie potrafi dodać na zewnętrzny hosting plików z patcha... No, ale ok poczekamy może zrobi się ciekawiej 

Opublikowano

Pomoże ktoś?^^ Patcher dochodzi do 100% a jak chce włączyć metina to nic mi nie wyskakuje po wciśnieciu startu gry , żadnego okienka do odpalenia

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Pobrałem nowego klienta potem pobrało łatke patcherem wchodzę do gry mam błąd podczas łączenia z serwerem zamykam klienta ­odpalam patcher pobierze 5% i w********a patchera i nic nie działa o chuj tu chodzi?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

M2 jest ślepi chyba jesteście...Da sie odpalić menu teleportacji bez problemu...Co do dodan to sie nie wypowiem bo jeszcze tego nei robiłem...

Opublikowano

Serw off xD

Dodania nie działają

Nie da sie wyłączyc menu teleportacji bez teleporta.

Brak m2 wiosek w menu teleportacji.

To tyle z bugów.

Dodania naprawiają, masz krzyżyk prawy górny róg, "wioska dzikusów".

Tyle bugów  :lenny:

Opublikowano

Poprawiamy już autopatchera przepraszamy za problemy z nim, nie przyłożyliśmy się do niego tak jak trzeba przyznaje bez bicia i przepraszam za niego, zmontujemy jeszcze dzisiaj nowy działający w 100% poprawnie patcher.

Pomocnik
Opublikowano

Zostaniesz połączony z serwerem i tak już od ładnych pięciu minut... Prawie jak obietnice obecnego rządu RP... 

Wpisz drugi raz hasełko, mnie tam wywala jak wybiore postać.

Pomocnik
Opublikowano

­Sami chcieliście start w niedziele. Było poczekać do piątku :v.

Patrząc na to że start miałbyć w piątek to w te 2 dni mogli zrobić paczera

Pomocnik
Opublikowano

Mi patcher pobral pliki w 20 sekund, nie wiem co wy tam pobieraliście.

Teraz pobiera normalnie panie wspaniały

@ wywalo mi ekran logowania to od nowa zainstalowalem bete i teraz sie raz wylaczyl odrazu an starcie i sie k***a nie wlacza w ogole ani patcher ani nic żenua

Opublikowano

bugow masa, nie mozna nawet zejsc z konia bo Ci hp zajebie i jak tu pozniej expic na trudniejszych lokacjach gdzie kazdy punkt hp bedzie sie liczyc?

wlasnie po rozwaleniu 1/5 metina juz polecial mi z niego drop xD

haha, DarkSince wlasnie zbanowal goscia za WH, a po tym on sobie wrocil na serwer i dalej pisal na czacie. Nie wiem, poki to sie nie ogarnie to nawet tu nie zagladam.

Pomocnik
Opublikowano

bugow masa, nie mozna nawet zejsc z konia bo Ci hp zajebie i jak tu pozniej expic na trudniejszych lokacjach gdzie kazdy punkt hp bedzie sie liczyc?

Spokojnie beta przesunieta 2 dni i start o 2 dni żeby bugi naprawić ^_^_^

@Edit niby tak naprawiliscie te bugi a te z bety np. ten z koniem jest dalej -.-

Opublikowano

Pograłem chwilę i jak na ten czas mogę powiedzieć tylko, że nie odpowiadają mi nowe wyglądy okien i itemów, są bardzo nieczytelne, nic ze sobą nie współgra, masa nowych nie potrzebnych itemów które latają na czacie godzinę po stracie typu bronie 25 z śr, 50 z śr itp itd. Ja osobiście odpuszczam ale życzę powodzenia, pozdrawiam 

Opublikowano

Serwer już zajął swoje miejsce w jakże miejscu do tego przeznaczonym: Koszu.

Dark, ośmieszyłeś się tym startem, ilością osób na serwerze, ciągłymi błędami i jakimiś podstawowymi

bugami, które w dzisiejszych czasach NIE POWINNY mieć miejsca. 

Ja spadam. Nie dla mnie serwer. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...