Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiliśmy update stronki chwilowo nie było dostępna cała.

Podczas beta testów buty wiatru dodają +500% potwory oraz 700 energi zyciowej abyscie mogli wszystko testować

Opublikowano

U mnie brakuje jakiejś dll'ki w cliencie

Możliwe że antywirus Ci zablokowal wstrzymaj go na chwilke i rozpakuj clienta na nowo jesli uruchomi Ci sie poprawnie zrób wyjątek dla dllki

Pomocnik
Opublikowano

Gdzie się te besty na dolinie respią bo ktoś tam pisał o ile dobrze pamiętam że 5 na początku w grupce więc łatwo o bronie 30 lv

a ja jak narazie pierwszy drop broni 30 lvl to z metinów i to same riby no i ku nie leci w ogole

@Edit ok znalazlem te besty

Opublikowano

Serwer byłby ok, ale:

-Mapy są strasznie małe, na 100 graczy na serwerze może wystarczą, ale jak zejdzie się 1000 to to będzie tragedia. Powinniście je przywrócić do rozmiarów jak na pl, albo nawet powiększyć. No i zlikwidować wspólne m2.

-Drop yang nie jest odpowiednio dopasowany

-Jeżeli aktualnie jest podniesiony drop i exp to po starcie będzie straszny hard

-Jak zleci się tutaj więcej graczy to metale, bodzie i zmianki będą praktycznie niedostępne. Na pewno na początku serwera dużo osób odejdzie z tego powodu.

Bugów jako takich nie widać, ale serwer trzeba dopracować pod względem rozgrywki.

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Chyba wam Panowie zdjęcia z zapowiedzi padły bądź wina leży po mojej stronie. Proszę o napisanie kogoś, czy mu chodzi :P 
Serwer bardzo fajnie się zapowiada na pewno wejdę ze znajomymi na oficjalny start, niestety na betę nie mamy czasu ;c

Opublikowano

­

Chyba wam Panowie zdjęcia z zapowiedzi padły bądź wina leży po mojej stronie. Proszę o napisanie kogoś, czy mu chodzi :P 
Serwer bardzo fajnie się zapowiada na pewno wejdę ze znajomymi na oficjalny start, niestety na betę nie mamy czasu ;c

Mi też nie działa, nie jesteś sam :v

tenor.gif

Pomocnik
Opublikowano

Skasujcie wymagany lvl na podstawowe mapy, bo teraz jest z 20 osób na oko i jest te 200% expa a i tak jest trudno a gdy bedzie po 20 osób na tych orkach i zadnego bonusu nie bedzie na expa, to wbicie 45 lvla bedzie niemozliwe ;)

Opublikowano

Gram sobie właśnie na becie i prawie nie ma się do czego przyj......... , ale ilość mobów jest baaardzo duża na mapach, a exp bardzo słaby jak na tyle mobów, moją propozycją jest zmniejszenie ilości mobów, ale powiększenie dropu oraz expa.

ps. dodajcie zmianę mobków na pieski oraz waszych tobołów na normalne, bo będą lagować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...