Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg
Weryfikacja:

a.jpgb.jpg

Oficjalny start serwera Malygos.pl odbędzie się 11 Października (Niedziela) o godzinie 15:00

Client Beta:

https://mega.nz/#!Ls9WDaCb!8G89J3MdgR19SgkpsOqWCQ9N9BIfUY0_3BciJqOYOpk

Skan:

http://prntscr.com/8oma7o

Sygnaturki dla graczy:

W pełnej dobrej jakości do pobrania tutaj:

http://91.121.94.43/misc/sygn1.jpg
 http://91.121.94.43/misc/sygn2.jpg

sygn1.jpgsygn2.jpg

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1! Z*******a współpraca, serwer godny polecenia! Zagram sam z przyjemnością!

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Zagram na 100% Polecam epicki projekt.

Super, nawet fajnie się prezentuje. wbić wbiję, ale czy warto?

Twoje projekty stare upadły przez ciebie właśnie.

Myślę, że skoro tyle kasy co jest władowane w ten serwer itp cały projekt epicko zrobiony na 100% się natrudzili i pamięta co się stało z jego serwerami i dlatego uważam, że raczej tutaj będzie zajmował się serwerem.

Opublikowano

Wchodząc w tą prezentacje byłem w sumie przekonany, że kolejny serwer typu Glador, jakaś marna reaktywacja czy coś. Ale szczerze, jestem pod wrażeniem bo serwer prezentuje się świetnie i z chęcią zagram. Powodzenia dark, moze twoje grzechy z poprzednich serwerów zostaną ci odkupione :D

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, pierwsze wrażenie jak najbardziej na plus. Z przyjemnością zagram, jeżeli serwer okaże się taki jak w prezentacji ;) Może wreszcie wyjdzie coś fajnego.

who cares?

Opublikowano

No prezentuje się naprawdę kozacko... Te sety... mniam. Mam nadzieję że tym razem nieskończy się jak na poprzednich Twoich projektach... Bo to naprawdę robi wrażenie... Rozumiem ze to serwer typu medium - bo nie ma nigdzie żadnej wzmianki... 

Kiedy start ?? Tego też brakuje. 

W końcu serwer który po samej prezentacji zachwyca, nie jest taki jak te wszystkie gówna które są / bądź startują  mam nadzieję ze będzie tak również "w środku", bo naprawdę wielkie WOW. 

Mam tylko nadzieję że na prezentacji się nie skończy i będzie tak samo fajny jak prezentuje się na prezce. 

Polecam na chwilę obecną, i zagram tutaj na pewno. Jak wyjdzie w "praniu" zobaczymy po starcie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Dusher

Plany na Beta Testy:
-Zostaną rozważone wszystkie wasze sugestie i propozycje co do modyfikacji i ulepszenia serwera
-Będziecie mieli okazje z Adminem testować wszystkie dungeony w grupie, składać swoje propozycje co do rozbudowania ich i modyfikacji
-Handlarze będą posiadać ulepszacze abyście mogli przetestować wszystkie Sety broni,zbroi,biżuterii
-Dużą Uwagę trzeba przywiązać do Sklepów Offline
-Exp Będzie podkręcony znacznie abyście mogli wszystko sprawdzić

Za zgłoszone błędy do administracji będą wynagrodzenia w postaci Monet podczas oficjalnego startu !
Opublikowano

Wszystko pięknie ale mam jedno zastrzeżenie już widzę jak ten nowy wygląda sklepów przy sklepach offline będzie lagował :D Zmieńcie na zwykłe toboły :)

Opublikowano
Wszystko pięknie ale mam jedno zastrzeżenie już widzę jak ten nowy wygląda sklepów przy sklepach offline będzie lagował :D Zmieńcie na zwykłe toboły  :)

Będzie do wyboru w opcjach gry

Opublikowano
Opublikowano

@Dusher

Plany na Beta Testy:
-Zostaną rozważone wszystkie wasze sugestie i propozycje co do modyfikacji i ulepszenia serwera
-Będziecie mieli okazje z Adminem testować wszystkie dungeony w grupie, składać swoje propozycje co do rozbudowania ich i modyfikacji
-Handlarze będą posiadać ulepszacze abyście mogli przetestować wszystkie Sety broni,zbroi,biżuterii
-Dużą Uwagę trzeba przywiązać do Sklepów Offline
-Exp Będzie podkręcony znacznie abyście mogli wszystko sprawdzić

Za zgłoszone błędy do administracji będą wynagrodzenia w postaci Monet podczas oficjalnego startu !

Powiem ci tak - jedna rzecz , jak dla mnie , dla wielu zapewne również - dungi i wejścia na nie - żeby nie było wymogu robienia ich w PT i można było wszystkie robić solo - to już na starcie mogę ci zasugerować, i zapewne wiele osób się ze mną zgodzi , bo to już razi tutaj - 3 osobowe PT itp itd.. .to odstrasza niestety... . To jedyna rzecz która mnie tutaj razi, bo nie każdy ma ochotę robić 2 konta, 3 konta, czy tez nie każdy gra z bóg wie kim etc etc - spora ilość graczy woli grać samemu - wiesz co mam na myśli. I ta spora ilość graczy szuka później innych serwerów gdzie mogą spokojnie grać sobie samemu. 

CO do reszty - zobaczymy na beta testach. Jak na razie to jest jedna rzecz warta zwrócenia uwagi przed startem serwera. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Powiem ci tak - jedna rzecz , jak dla mnie , dla wielu zapewne również - dungi i wejścia na nie - żeby nie było wymogu robienia ich w PT i można było wszystkie robić solo - to już na starcie mogę ci zasugerować, i zapewne wiele osób się ze mną zgodzi , bo to już razi tutaj - 3 osobowe PT itp itd.. .to odstrasza niestety... . To jedyna rzecz która mnie tutaj razi, bo nie każdy ma ochotę robić 2 konta, 3 konta, czy tez nie każdy gra z bóg wie kim etc etc - spora ilość graczy woli grać samemu - wiesz co mam na myśli. I ta spora ilość graczy szuka później innych serwerów gdzie mogą spokojnie grać sobie samemu. 

CO do reszty - zobaczymy na beta testach. Jak na razie to jest jedna rzecz warta zwrócenia uwagi przed startem serwera. 

Niektórych dungów nie będzie się w stanie zrobić po prostu samemu, ale na beta testach pomyślimy nad tym na pewno będę chciał rozpatrzeć wszystkie propozycje oraz sugestie co do serwera i najlepsze wprowadzić

Opublikowano

Najbardziej mi się podobają pety/wierzchowce co do setów to bym pozmieniał szczególnie zbrojki :D Typ serwera to medium/easy? Truta standardowo z dt czy może z mobów av2? (krainy wygnanców)

Opublikowano
Najbardziej mi się podobają pety/wierzchowce co do setów to bym pozmieniał szczególnie zbrojki  :D Typ serwera to medium/easy? Truta standardowo z dt czy może z mobów av2? (krainy wygnanców)

Moby/Metki/Bossy

Opublikowano

Najbardziej mi się podobają pety/wierzchowce co do setów to bym pozmieniał szczególnie zbrojki :D Typ serwera to medium/easy? Truta standardowo z dt czy może z mobów av2? (krainy wygnanców)

Typ serwa raczej obstawiam medium , pod medium hard z ulepami itp . Lvl dość pokaźny, ale sądząc po respach metków itp ( to tylko moje założenia o ile z metków będą dropić ulepy ) będzie to to właśnie medium, i to dość taki hardowy :);) 

7812818616.png

Opublikowano
Typ serwa raczej obstawiam medium , pod medium hard z ulepami itp . Lvl dość pokaźny, ale sądząc po respach metków itp ( to tylko moje założenia o ile z metków będą dropić ulepy ) będzie to to właśnie medium, i to dość taki hardowy  :) 

Z najlepszego metina można zdobyć aż do 140 przedmiotów.

Mamy jakieś 1500 nowych icon ulepszaczy i ogólnie przedmiotów, drop jest mega rozbudowany z bossów i kamieni na pewno nie będzie zastoju na żadnym poziomie

Opublikowano

Nie no super ;d. nie to co As... gdzie tylko popcorn wystarcza xD

Beta otwarta ? 

Jaki wkoncu to typ serwera (Easy/medium/hard?)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie no super ;d. nie to co As... gdzie tylko popcorn wystarcza  xD

Beta otwarta ? 

Jaki wkoncu to typ serwera (Easy/medium/hard?)

Nie jestem w stanie określić, zobaczycie sami podczas bety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...