Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już tłumaczę: Dropi specjalna księga z metinów albo ze skrzynki pod różne postacie i profesje. Jeżeli masz skilla na m1 to do g1 potrzebna jest jedna księga otwierasz ją i wskakuje ci na G1, potem kamyczkami na P. Łapiesz?

ta już all ogarniam dz ;)

Te skrzynie serwerowe to rly trzeba je zbierać? No dajcie spokój..

­

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajrzałam tu dopiero teraz i jestem pod wrażeniem. Bardzo fajne sety oraz mapy. Prezentacja mocno mnie zachęciła, zagram. :)

Nie będę przeglądała kilku stron, więc zapytam. Start jutro, czy jednak póżniej?

c:

Opublikowano

Już tłumaczę: Dropi specjalna księga z metinów albo ze skrzynki pod różne postacie i profesje. Jeżeli masz skilla na m1 to do g1 potrzebna jest jedna księga otwierasz ją i wskakuje ci na G1, potem kamyczkami na P. Łapiesz?

Jak to, ja wbijalem normalnie m1-m2-m3-m4-m5-m6-m7 i z m7 wskoczylo g1. To był bug tak? wchodzi m1-g1?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jak to, ja wbijalem normalnie m1-m2-m3-m4-m5-m6-m7 i z m7 wskoczylo g1. To był bug tak? wchodzi m1-g1?

od m7 juz moze wbic na G1 czaisz?

Opublikowano

Od m7 masz dodatkową szanse na wskoczenie umiejętności na G1

Zajrzałam tu dopiero teraz i jestem pod wrażeniem. Bardzo fajne sety oraz mapy. Prezentacja mocno mnie zachęciła, zagram.  :)

Nie będę przeglądała kilku stron, więc zapytam. Start jutro, czy jednak póżniej?

Do piątku raczej się nie wyrobimy z oficjalnym startem, chcemy wszystkie propozycje graczy rozważyć i wprowadzić najlepsze.
Opublikowano

@DarkSince.

Jacy youtuberzy będą nagrywać?

W ile dni około będzie się wbijać maksymalny lvl?

Postacie w pvp są zbalansowane? Nie będzie czegoś takiego, że bodziak, wp będzie ciorał wszystkich?

Opublikowano

Widzę, że dość dużo tych błędów zostało znalezionych w ciągu jednego dnia.

Nie ma co jutro startować. Jak się uda, naprawiać na bieżąco, to powinniście wystartować w niedzielę albo następnym tygodniu. 

Opublikowano

Widzę, że dość dużo tych błędów zostało znalezionych w ciągu jednego dnia.

Nie ma co jutro startować. Jak się uda, naprawiać na bieżąco, to powinniście wystartować w niedzielę albo następnym tygodniu. 

Większość nam się udało już poprawić zostało jeszcze troche drobiazgów postaramy się to naprawić jak najszybciej i przybliżyć mniej więcej start serwera.

Opublikowano

Fajny serwer, no ale nie mówmy hop - zobaczymy na starcie.

Zawitam

ps. jeszcze raz mi ktoś gdzieś nick podpierdoli

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Aha, czyli startu jutro nie będzie? To ja z całą gildią dziękuje za ten serwer, idziemy na nevarie, nie będziemy czekać na pewno do przyszłego tygodnia. Pozdro.

Opublikowano

Przekombinowany ten server, co za dużo to niezdrowo. Słyszałem, że jest baaardzo dużo bugów, więc nie zagram, wszystkich nie wyeliminujecie. Może coś się zmieni w co wątpie. Jutro startuje lepszy server, który przypomina starego metina bez tego całego pierdolnika. Osobiście nie zagram.

Opublikowano

­

Aha, czyli startu jutro nie będzie? To ja z całą gildią dziękuje za ten serwer, idziemy na nevarie, nie będziemy czekać na pewno do przyszłego tygodnia. Pozdro.

dzięki, cieszymy się niezwykle, że na serwerze nie będzie bandy idiotów, którzy rezygnują z serwera, bo ktoś napisał, że jutro nie będzie startu, a sam start był jedynie planowany na 9 października. uff, i IQ graczy na serwerze podniosło się o 30.

Te serwery już nawet nie są podobne do metina. Gdzie się podziała klasyczność i stary balans. PS. Te skille zjebią wam cały serwer. Elo

gdzie się podziała? na old-schoolowych serwerach, na których było po 150 online

tenor.gif

Opublikowano

Przekombinowany ten server, co za dużo to niezdrowo. Słyszałem, że jest baaardzo dużo bugów, więc nie zagram, wszystkich nie wyeliminujecie. Może coś się zmieni w co wątpie. Jutro startuje lepszy server, który przypomina starego metina bez tego całego pierdolnika. Osobiście nie zagram.

Wypie**laj na swoją n**rie, ten serwer jest zrobiony w 100% lepiej od N**arii, po wyeliminowaniu  kilku bugów będzie idealny.

Pomocnik
Opublikowano

Wypie**laj na swoją n**rie, ten serwer jest zrobiony w 100% lepiej od N**arii, po wyeliminowaniu  kilku bugów będzie idealny.

nie rozumiem cie czlowieku nie rozumiem cie po prostu

Pomocnik
Opublikowano

Przydało by się dodać 2-3 respy metinów na kazdej mapie bo na becie to niby łatwo ale jak po 100 osób bedzie na kazdej mapie na początek to metina w 5 bić nikt chyba nie chce, no i te metiny w m1 porażka jak narazie nic nie droplo fajnego

Opublikowano

A ta gildia to tylko ty? Bo coś mi się zdaje że - albo pisanie o twojej gildi zaspokajasz twoje kompleksy albo dobrała się ze sobą grupka [...]( nie napiszę kogo, bo limit wkur*** na dzisiejszy dzień wyczerpany, ale to co mogę na was powiedzieć to to że inteligencją nie grzeszycie).

Opublikowano

Te serwery już nawet nie są podobne do metina. Gdzie się podziała klasyczność i stary balans. PS. Te skille zjebią wam cały serwer. Elo

Przecież masz pierdyliard serwerów, na których nie ma żadnych nowości, bo to modne ostatnio. Jak już startuje porządnie odświeżony serwer, to zostaw go tym znudzonym tymi samymi zbrojami/mapami/misjami, bo jest ich o wiele więcej, niż koneserów starego syfu.

­

c:

Opublikowano

Powiedział ktoś, kogo wyjebali tam z teamu. Ogarnij się człowieku, żeby wyeliminować wszystkie bugi, trzeba pracy przy serwerze. Tutaj skupili się na nowościach, które zazwyczaj niszczą balans i dają przewagę postaciom które nie powinny jej mieć. Chciałeś postać pvp to miałeś ciężko w expie, tutaj postacie pvp są znerfione przez skille które niby mają urozmaicić grę. Osobiście wole grać gdzieś gdzie jest 300 osób i wiedzieć że wszystko jest OKEJ, niż grać poświęcać czas i ładować pieniądze, żeby zamknęli serwer z powodu bugu yang/exp etc. Osobiście zajmuję się profesjonalnie testowaniem serwerów, wszedłem na betę i jest tam masa bugów które po czasie znalezione mogą nieźle namieszać. Sami je znajdźcie, może się wzbogacicie. Administracji polecam przetestowanie serwera od deski do deski, a później wprowadzanie prezentacji. Pozdrawiam

Opublikowano

Wszędzie przekręty, kłótnie, problemy... Jak dzieci wiecznie.. Ja osobiście przeczekam miesiąc do startu Lesth*. To będzie dobry, stary old-school, bez śmietników ściągniętych na publicznych forach..
Dziś niektóre osoby nie powinny brać się za tworzenie serwerów..

Pomocnik
Opublikowano

Wszędzie przekręty, kłótnie, problemy... Jak dzieci wiecznie.. Ja osobiście przeczekam miesiąc do startu Lesth*. To będzie dobry, stary old-school, bez śmietników ściągniętych na publicznych forach..

Dziś niektóre osoby nie powinny brać się za tworzenie serwerów..

I na serwerze będzie grało 100 osób i go zamkną standardowy dobry old-school

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...