Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, tylko nigdzie nie znalazłem wzmianki o questach. Jest jakiś rozbudowany system questów czy nie za bardzo ?? 

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Arsenic

U nas bronie z 30 lvl są na 25 dropią z bestów (respią się na początku doliny orków jest ich 5 w 1 grupie), z wszystkich metków na dolinie,pustyni oraz świątyni, również z bossów , zdobycie broni z średnimi nie jest żadnym wyczynem tylko jednak chcieliśmy aby jednak je się zdobywało,a nie dostawało od ręki u npc, wprowadziliśmy również dodatkowy set na expa z średnimi na 50 lvl jest to set Wakizashi, również dostępny z dropu tylko ciężej niż set na 25lvl

Opublikowano

Dark myślę że powinieneś trzymać się terminów, jesteś doświadczonym adminem a gracze to raczej nie lubią jak się im nie dotrzymuje słowa.

Sam z chęcią bym wbił na tą betę.

Nie kłam, Ty nie grasz w metina  xD

Wydał mnie, idę po łyżkę się pociąć  :(  :(  :(  :(

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dark myślę że powinieneś trzymać się terminów, jesteś doświadczonym adminem a gracze to raczej nie lubią jak się im nie dotrzymuje słowa.

Nie kłam, Ty nie grasz w metina xD

Opublikowano

Serwer mamy gotowy od dłuższego czasu mieliśmy problemy z autopatcherem dlatego są opóźnienia, pisaliśmy że planowana beta jak się wyrobimy, nie daliśmy 100% że będzie beta wtedy i wtedy, tak samo start nie jest pewny w piątek bo to zależy od tego jak przebiegnie, beta , gówna na rynek na pewno nie wypuścimy, zadbamy o wszystkie błędy i udoskonalenia jakie gracze zgłoszą i podsuną .

Opublikowano

Serwer mamy gotowy od dłuższego czasu mieliśmy problemy z autopatcherem dlatego są opóźnienia, pisaliśmy że planowana beta jak się wyrobimy, nie daliśmy 100% że będzie beta wtedy i wtedy, tak samo start nie jest pewny w piątek bo to zależy od tego jak przebiegnie, beta , gówna na rynek na pewno nie wypuścimy, zadbamy o wszystkie błędy i udoskonalenia jakie gracze zgłoszą i podsuną .

Jak jest z biciem metinów szamanem z konia? Bo zawsze wchodził co 2 hit, więc trzeba było wejść w metka, żeby móc go normalnie bić. Może polepszylibyście szamana, jakoś wydłużając zasięg hitów, skoro sami chcieliście, żeby nie służył tylko jako buff?

­

tenor.gif

Pomocnik
Opublikowano

W ogóle jest możliwe skasowanie maxymalnej ilosci szybkosci ataku zeby zawsze kazdy hit wchodził?

I czy archer ma taki sam dmg z bliska i daleka jak na invo*i

Opublikowano

Serwer wyglada naprawde nieźle jak tylko znajde czas zawitam.

Mam tylko kilka pytań może mało ważnych ale mogących jednak coś zmienić

1. Czy dobrze jest napisane "eq +8" na start? niby mala roznica ale jednak zawsze cos zmienia

2. Czy jest możliwość wprowadzenia jakiegokolwiek pożytku z łowienia ryb i kopania rud? Naprzykład jakieś misje, eventy czy chociażby jako ulepki do czegoś.

3. Czy pierścień doświadczenia będzie w ekwipunku do założenia czy bedzie to jako aktywowany na start bonus do doświadczenia?

4. Czy występują pelerynki, jak tak to skąd można zdobyć

5. Czy jest możliwość żeby dać każdemu na start buty wiatru? Z tego co widze nie ma ich w prezentacji.

Życze powodzenia, mam nadzieję że wypali.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer wyglada naprawde nieźle jak tylko znajde czas zawitam.

Mam tylko kilka pytań może mało ważnych ale mogących jednak coś zmienić

1. Czy dobrze jest napisane "eq +8" na start? niby mala roznica ale jednak zawsze cos zmienia

2. Czy jest możliwość wprowadzenia jakiegokolwiek pożytku z łowienia ryb i kopania rud? Naprzykład jakieś misje, eventy czy chociażby jako ulepki do czegoś.

3. Czy pierścień doświadczenia będzie w ekwipunku do założenia czy bedzie to jako aktywowany na start bonus do doświadczenia?

4. Czy występują pelerynki, jak tak to skąd można zdobyć

5. Czy jest możliwość żeby dać każdemu na start buty wiatru? Z tego co widze nie ma ich w prezentacji.

1. Tak eq na start jest +8

2.Kopanie rud jest u nas rozbudowane w następujący sposób ; kopiąc rude możemy zdobyć od razu gotowy przetop zamiast rudy w zależności od + kilofa (wszystkie nowe biżu mają swoją rude i przetop)

3.Bonus expa i dropu  będzie przez weekend w który wystartuje serwer dla wszystkich graczy na czas 8h aby start mogli wszyscy zacząć równo

4.Pelerynka jest 1 nie kończąca się

5.Buty wiatru są na start na screenie o nich jeszcze zapomniałem.

Opublikowano

Kiedy będzie beta? Tak trudno odpowiedzieć. Już widzę wasz start. Może w ciągu najbliższego miesiąca (dalej niż bliżej ) wystartujecie. Chociaż i tak wątpie żebyście w ogóle wystartowali -_-.

Opublikowano

@xThrow

Co za płaczek, co się zaczyna ? Rozwiń swoją wypowiedź bo trochę marnie uargumentowałeś ją. Czy Ty jako gracz nie potrafisz pojąć słowa że musimy coś dokończyć , nie masz pojęcia chyba ile to jest pracy aby wszystko dopiąć na ostatni guzik, ostatni cały tydzień wstaje 8-9 rano pije kawke i przez cały dzień do północy nie odchodzę od kompa praktycznie tylko po jedzenie które również jem przed kompem i wc, a Ty dalej będziesz hejtował i nie doceniał czyjejś pracy !

Jeśli nie możesz wytrzymać i przyszedłeś tylko hejtować to polecam Ci wybrać inny serwer jest ich na tyle inni admini może Cię zadowolą :) Powodzenia 

Opublikowano

@xThrow

Co za płaczek, co się zaczyna ? Rozwiń swoją wypowiedź bo trochę marnie uargumentowałeś ją. Czy Ty jako gracz nie potrafisz pojąć słowa że musimy coś dokończyć , nie masz pojęcia chyba ile to jest pracy aby wszystko dopiąć na ostatni guzik, ostatni cały tydzień wstaje 8-9 rano pije kawke i przez cały dzień do północy nie odchodzę od kompa praktycznie tylko po jedzenie które również jem przed kompem i wc, a Ty dalej będziesz hejtował i nie doceniał czyjejś pracy !

Jeśli nie możesz wytrzymać i przyszedłeś tylko hejtować to polecam Ci wybrać inny serwer jest ich na tyle inni admini może Cię zadowolą :) Powodzenia

Miło się odnosisz do potencjalnych graczy. Chyba nawet nie czytałeś tego co pisałem bo nie widzę nigdzie bym coś argumentował, tylko napisałem czystą prawdę której nie trzeba argumentować, bo każdy kto gra w metina dosyć długo wie jaki jesteś. Chcę wejśc do gry i wyśmiać twój server. Twoje servery zawsze miały dopięte wszystko na ostatni guzik - ale tylko w twoich oczach. Były strasznie pobugowane, exp nie dopasowany, dotego ta twoja totalna wyjebka na server gdy powoli kończyły sie zyski z is. Wiątpie żeby teraz było inaczej, bo po tylu serverach jakie robiłeś i tylu obietnicach w nic już tobie wierzyć nie można. Przekładanie bety także pokazuje to o czym pisałem. Ponoc client zrobiony już dawno, wszystko sprawdzone ale autopatcher dopiero wczoraj zacząłeś robić.

Opublikowano
Miło się odnosisz do potencjalnych graczy. Chyba nawet nie czytałeś tego co pisałem bo nie widzę nigdzie bym coś argumentował, tylko napisałem czystą prawdę której nie trzeba argumentować, bo każdy kto gra w metina dosyć długo wie jaki jesteś. Chcę wejśc do gry i wyśmiać twój server. Twoje servery zawsze miały dopięte wszystko na ostatni guzik - ale tylko w twoich oczach. Były strasznie pobugowane, exp nie dopasowany, dotego ta twoja totalna wyjebka na server gdy powoli kończyły sie zyski z is. Wiątpie żeby teraz było inaczej, bo po tylu serverach jakie robiłeś i tylu obietnicach w nic już tobie wierzyć nie można. Przekładanie bety także pokazuje to o czym pisałem. Ponoc client zrobiony już dawno, wszystko sprawdzone ale autopatcher dopiero wczoraj zacząłeś robić.

Mieliśmy na tyle pracy aby autopatcher zostawić na sam koniec, nie napisaliśmy konkretnej daty otwarcia bety ani startu serwera ponieważ spodziewaliśmy dodatkowej pracy w wyniku testów, zależy mi na graczach normalnych nie tych co przyjdą i w żaden sposób nie potrafią docenić masy pracy którą wykonaliśmy przez ostatni rok.

Opublikowano

Od kilku dni przekładasz bete, to nic dziwnego że ludzie odnoszą wrażenie, że są robieni w c***a.  :yay:

To beta, więc mają pełne prawo ją przekładać kiedy chcą i o ile chcą - mogą jej w ogóle nawet nie robić, jeśli nie chcą. Gdyby to była data startu, to już by było inaczej. W tym wypadku, wszystko jest ok.

Czekam na betę. Będziecie patrzeć na MPC, czy trzeba zrobić konto na forum, żeby wypisywać bugi? :P

@Edit

Literka.

Opublikowano
To beta, więc mają pełne prawo ją przekładać kiedy chcą i o ile chcą - mogą jej w ogóle nawet nie robić, jeśli nie chcą. Gdyby to była data startu, to już by było inaczej. W tym wypadku, wszystko jest ok.

Czekam na betę. Będziecie patrzeć na MPC, czy trzeba zrobić konto na forum, żeby wypisywać bugi? :P

Stworzymy dział na forum do zgłaszania błędów ponieważ dopiero na jutro BombWork ma wykonać dla nas support wbudowany w stronę gdzie w późniejszym czasie to tam będą obsługiwane wszystkie zgłoszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...