Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Wolelibyście start w niedziele późną godziną między 17-21 czy w następny piatek o godzince 17:00  i dali nam więcej czasu na dopracowanie wszystkich szczegółów ?

Dobre zarty dobre

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolelibyście start w niedziele późną godziną między 17-21 czy w następny piatek o godzince 17:00  i dali nam więcej czasu na dopracowanie wszystkich szczegółów ?

Piątek.

Opublikowano

UogEGzN.jpg

Opublikowano

Piątek. :) Lepiej wszystko dobrze zrobić i dopiero startować. Zresztą w piątek wbije więcej osób. 

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SKISŁEM MAX

zamknij go od razu moze co? xD

201dzc.png

Opublikowano

Dziwne pytanie :D

Oczywiście, że niedziela. Im szybciej tym lepiej. Osobiscie za tydzien rozpoczynam szkolenia do pracy wiec szansę na to że tu zawitam jeśli teraz nie wyjdzie maleją.

Rozumiem że najwięcej statystyk bije gimba, ale równo szybko odchodzi. Myślę że spokojnie nawet jutro można rozpocząć serwer, przecież zanim się wbije większy lvl trochę czasu minie, a do 80lvl jak grałem większych błędów nie znalazłem.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Swiat bylby duzo lepszy gdybys Ty sie zamknal.

Lepiej chyba wszystko dopracowac niz startowac z bugami i za tydzien robic rework.

Mi osobiscie start nie robi roznicy bo i tak raczej na nim nie bede, wazne zeby wszystko bylo dopięte na ostatni guzik.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dobre zarty dobre

UogEGzN.jpg

Siema nikt was tu nie potrzebuje :) Teraz tak piszecie, a na starcie każdy z was będzie :)

Wole start w piątek bez bugów.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

­K***a okres macie że tak marudzicie? Wiadomo i tak że osoby które teraz marudzą wbiją ledwie 20 lvl i napiszą ze serwer to dno, więc lepiej wypierdalajcie teraz :v. Lepiej poczekać do piątku niż zagrać w niedziele na niedopracowanym serwerze. Zresztą nie dawaj głosu ludowi to najgorsze co może być, Ty wykładasz kasę czy tam sponsor, sam zadecyduj.

­

Opublikowano

Wystarczy nawet start z samymi podstawowymi mapami jak m1, m2, dolina, pustynia, las.... na nich nie ma błędów w moiom skromnym odczuciu oczywiście.

To jest hard i każdy mógłby  sobie robić powoli EQ, dropił księgi, ulepki, porobił misje itp.... zajęło by to tyle czasu że na spokoju dopracujecie serwerek tam gdzie są błędy:)

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Wystarczy nawet start z samymi podstawowymi mapami jak m1, m2, dolina, pustynia, las.... na nich nie ma błędów w moiom skromnym odczuciu oczywiście.

To jest hard i każdy mógłby  sobie robić powoli EQ, dropił księgi, ulepki, porobił misje itp.... zajęło by to tyle czasu że na spokoju dopracujecie serwerek tam gdzie są błędy:)

Popieram 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...