Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh nie rozumiecie ile jest pracy przy serwerach chyba ... dajcie im robić spokojnie macie trylion serwerow oni chca zrobic dobrze, gowna nie chca wypuszczac i tyle.

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Po co ustaliliście datę startu skoro nawet nie skonczyliście serwa? Startujcie kiedy chcecie byle by był dopracowany.

Kolejny idiota. Było wyraźnie napisane, że start jest planowany na 9 października, a nie, że na 100% wtedy będzie. Jak dla mnie to możecie startować i w listopadzie, byleby serwer był dopracowany.

tenor.gif

Opublikowano

Troszkę mieszane mam uczucie do Ciebie Dark, ponieważ wiadomo jak to było na poprzednich serwerach, no ale spoko się zapowiada i mam nadzieje że tym razem będziesz się bardziej angażował w serwerem i co ważniejsze się nim interesował. Dlatego życzę Ci powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Kurcze tak patrze na niektóre komentarze i zaczynam zwątpiewać w miłą gre na serwie.

Nie jest to twoja wina Dark, jestem na serio zadowolony z waszej pracy i to że nie chcecie ciągle poprawiać czegoś a puścić raz a dobrze.

Chodzi mi o graczy, już widze że bedzie n do sześcianu gimbusów która zniesmaczy tę przyjemność z gry.

Mam nadzieje że tak nie będzie, Dark co prawda tworzy server, ale to od nas też w dużym stopniu zależy czy będzie sie przyjemnie grało czy nie.

Wiec panie i panowie, spokojnie poczekajmy na start, który mam nadzieje będzie udany.

A co do daty, może być i za 2 tygodnie, byle było wszystko dopięte na ostatni guzik.

Powodzenia:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i super, dobra robota!:)

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Oczom nie wierze, że powstał tak zacny serwer. Prezentacja bardzo miła dla oka, wszystko co potrzebne zostało zamieszczone w niej. Na pewno zagram, z niecierpliwością czekam na start. Polecam! Powodzenia w rozwoju. :)

sds.jpg

Opublikowano

Pytanie z innej beczki, czy mozna juz pobierac klienta i bedzie on aktualny podczas startu czy jutro podacie nowego klienta a tego bedzie trzeba usunac bo nie bedzie mozna na nim wejsc na serwer?

Pewnie pytanie juz padlo ale nie chce mi sie czytac 17 stron.

Opublikowano

2 lata nie gralem w metina bo mnie znudzil. Wczoraj wszedlem na jakiegos nowego harda ale zawiodl iloscia osob. Ale to co tu widze powala na kolana ;) nie moge sie doczekac ale Prosilbym o zauwazenie jak duzym bledem jest start z niedopietym na ostatni guzik serwerem ;) jak dla mnie start moze byc i za miesiac byle wszystko bylo jak w prezentacji i bylo Zdatne do uzytku. Wiecie kto sie cieszy gdy czlowiek sie spieszy ;) byly dluzsze testy ? powodzenia. Zrobcie tak zeby bylo cacy bez zbednego pospiechu.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Fajnie by było jakbyście  podpieli  najlepsza wypowiedz w sensie :

Kiedy start o ktorej godzinuie link do pobrania i ts serwera bo nie każdemu się chce wałkować te 18 stron w szukaniu odpowiedzi...

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Witajcie przedstawie większość zauważalnych poprawek które wprowadziłem podczas beta testów:

-Poprawa potworów w polowaniach

-Zwiększenie zdobywania doświadczenia oraz yang o 40% Doswiadczenie i 2x więcej yang

-Możliwość przenikania przez peta, nieodwoływanie przed padnięciu oraz przywołanie podczas teleportu

-Wprowadzenie Szybkiej Zmiany Channeli

-Zmniejszenie czasu respu większości metinów

-Zmniejszenie zasięgu ataku łuczników o 30%

-Drobne modyfikacje i przeróbki po testach w dungeonach

-Wprowadzenie 2 Mapy gdzie będą pająki z v2 oraz v3

-Automatyczne stackowanie przedmiotów po wypadnięciu ze szkatułki

-Naprawiony kick podczas oddawania doświadczenia w gildii

-Wprowadzenie możliwość zamiany Zaczarowań/Wzmocnień u Uriela po przeciągnieciu na niego przedmiotu

-Poprawa Świeceń Zbroi i Broni

-Usunięcie zbędnych komunikatów podczas otwierania muszli oraz nauki medalu

-Poprawa dropu z brakujących bossów/metków

-Pomniejszenie respów na mapach powyżej 90 lvl

-Osłabienie dmg potworów z Krainy Wygnańców

Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem wspomnieć, tutaj macie zmiany które z pewnością odczujecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...