Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się serwer utrzyma się dłużej niż 1 miesiąc to zagram. 

@Edit Po wstępnym wejściu na serwer, spodobał się mi system sklepów po kliknięciu nazwa

staję się niebieska i możemy odróżnić sklepy które sprawdziliśmy od tych nie sprawdzonych.

184px-Malygos(241).png?version=8c4f2ff8b

@Edit2 Smutne jest to że w zbrojach do pvp na ostatnie ulepszenie głowa postawi wygląda tak mizernie.

Opublikowano

Jacy youtuberzy będą nagrywać?

Start w piątek?

W ile dni około będzie się wbijać maksymalny lvl?

Postacie w pvp są zbalansowane? Nie będzie czegoś takiego, że bodziak, wp będzie ciorał wszystkich?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND

Start nie jest pewny jeszcze w piatek mamy kilka drobnych poprawek i chcemy przetestować jeszcze mapy i dungeony poziom +80  . Dziś nie starczyło mi na to czas bo od rana jeśteśmy zasypywani drobnymi poprawkami które ogarniam na biężąco.

Pomocnik
Opublikowano

Exp został już poprawiony czy dopiero będzie?, dodacie możliwość zamiany 2 ku na jedną losową czy cos w tym stylu?

Opublikowano

Wbiłem na tą betę i ogólnie świat wam się fajnie udał, klimacik nowe mapki itp.

No osobiście polecam, oby to postało i było sporo graczy.

dziękujemy, jeszcze sporo nam brakuje

Opublikowano

@DarkSince

Ja tak samo nie śpieszył bym się z tym startem zawsze można wystartować w sobotę-niedziele...

Ninją dam rade expić bez bufa itp? 

Czy lepiej na początek zrobić jakiegoś bodziaka/wp a potem jakaś ninja albo surka do pvp hmm?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

albo ja jestem ślepy czytałem prezke 3 razy wiem wszystko oprócz 1 co ze skillami? 

Od razu na P? 

Czy standardowo ku jak tak to ile? 

Na serio nie znalazłem tego w prezce bo albo jestem ślepy albo nie ma xD­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

albo ja jestem ślepy czytałem prezke 3 razy wiem wszystko oprócz 1 co ze skillami? 

Od razu na P? 

Standardowo, ale dropia ku z ktorych do g1 jedna ksiazka polecisz. 

Kappa.

Pomocnik
Opublikowano

Naprawione

W tej misji z kawalkami metinów cienia i duszy chyba, jest napisane że co 30 min i co zabicie metka skraca o 2 minuty, a tak naprawde co hita w byle co skraca o 2 min popraw ;d

Opublikowano

Poprawcie tą ilość mobów (za dużo tego jest) na spotach oraz ich dmg, bo z buffem nawet będzie baaardzo ciężko ;-; a na wygnancach moby bijace po 6k.... no niezle xD

Pomocnik
Opublikowano

przydałby się anty exp, marmurki bo nigdzie nie widze, czy lepszy bodzio napewno zwieksza szanse bo nadal pisze 30 %

@Edit skad bizu ebonitowe i te na 54 ?

Opublikowano

@Sky

W kolczykach na 54 zamiast inta, jest hp, więc ebo niepotrzebne. Ja jestem za tym, żeby zmienić dmg tym mobom na mapie wygnańców. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Od razu na P? 

Już tłumaczę: Dropi specjalna księga z metinów albo ze skrzynki pod różne postacie i profesje. Jeżeli masz skilla na m1 to do g1 potrzebna jest jedna księga otwierasz ją i wskakuje ci na G1, potem kamyczkami na P. Łapiesz?

Kappa.

Pomocnik
Opublikowano

@Sky

W kolczykach na 54 zamiast inta, jest hp, więc ebo niepotrzebne. Ja jestem za tym, żeby zmienić dmg tym mobom na mapie wygnańców. 

A gdzie te eq dropi?, moby są strasznie silne i trzeba brać pod uwage to ze na starcie nie mamy 500 na potwory i 30k hp + 700 armora bez butów wiatru zadnego spota sie ustac nie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...