Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Prezentacja ładna, lecz raczej nie spodziewajcie się rewolucji w tym projekcie, nastawiony na 100% hajsu, ciężki kontakt, dodają sobie za dużo co do Siebie. Powodzenia nie jesteście na szczycie przypominam :) 

@Edit żenada żeby zachęcić graczy do topki czy tam gry, oferujecie lapki czy coś. Hipokryzja sama się nasuwa. :v

bgfp marvelia.png

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stanął mi :D  można wiedziec kiedy start? nie doczytałęm chyba, co do srwa, zayebisty! nie chciało mi się grać w Metin'a, ale jak ujrzałem tą prezke to od razu mi się zachciało :D polecam oraz zagram na 100%

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Server wygląda fajnie i mysle ze jest tym dla ktorego warto wrocic na troche do metina.
Osobiscie najlepiej wspominam swoje poczatki w metinie bo chyba jak kazdy lubilem element eksploracji, odkrywania nowosci, poznawania gry itp.
Tutaj jest duzo nowosci i to nie takich na zasadzie 50 setów z epvp i kilku pobugowanych systemow tez z gotowca.
Widac duzo autorskiej pracy no i dark juz pokazal ze potrafi robic najlepsze servery ale ma delikatny problem z poświęceniem im uwagi, ale z drugiej strony mysle ze to nie az taki duzy problem, kiedys wiekszosc serverow swoje czasy swietnosci miala i bez administracji.
Napewno sprawdze server, a czy pogram to sie okaże.

Kilka pytań :
- Metiny i Bossy mają określone respy czy losowe? Jesli okreslone to nie mysleliscie o tym zeby to zmienic? Mysle ze losowosc jest dobra bo jest sprawiedliwa, dla osob grajacych w wolnym czasie, nie walczących o topke bedzie ciezko cokolwiek zrobic bo topka bedzie obstawiala respy. I wogóle mi np na privach brakuje jednego elementu z pla a mianowicie "mam metka bitwy pomoze ktos? podam kordy pw" :D
- Bossy są zbalansowane na zasadzie znajde to ubije czy trzeba bedzie sie troche naciupać zeby takiego bossa zabic? (nie mowie o tych malo lvlowych)
- W jaki sposób bedzie mozna sie z wami kontaktowac? Bedziecie regularnie na tsie badz forum? Moze jakis support? Kontakt jest wazny.
- Czy w grze będą tutorzy (mam na mysli czasowe osoby ktore zawsze znajda chwile zeby pomoc czy odpowiedziec na jakies pytanie) ? Jesli tak to czy bedzie jakas rekrutacja czy wybierzecie kogos sposrod znajomych? (nie zebym mial cos przeciwko braniu znajomych)
- I mała prośba, nie bawcie sie w balans, w metinie nie powinno byc balansu, jedne profesje sa mocniejsze w pvp inne w expie, inne sa wrecz stworzone do pvp i maja wymiatac wszystkie inne (bm np)
- co z bsem bo nie doczytalem w prezentacji? Moze wprowadzilibyscie cos co jakis server juz ma czyli np skrzynki ze zmiankami na kod captcha czy cos na tej zasadzie.albo poprostu dac bsa do clienta

Czekam na bete / start i zycze powodzenia z projektem.

rYD9JSA.png

Opublikowano
Prezentacja ładna, lecz raczej nie spodziewajcie się rewolucji w tym projekcie, nastawiony na 100% hajsu, ciężki kontakt, dodają sobie za dużo co do Siebie. Powodzenia nie jesteście na szczycie przypominam  :) 

@Edit żenada żeby zachęcić graczy do topki czy tam gry, oferujecie lapki czy coś. Hipokryzja sama się nasuwa.  :v

Nie chodzi nam o to by być na szczycie po prostu chcieliśmy stworzyć dobry serwer jakiego od dawna nie było, poświeciliśmy wiele pracy oraz pieniędzy żeby stworzyć ten projekt, nagrody za Topke są dodatkiem i zachęceniem aby o nią walczyć, gracz który zdobędzie Topke będzie zadowolony z Laptopa wartego 8 stówek za to że po prostu wykazał się dobrymi umiejętnościami gry i ją osiągnął.

Kilka pytań :

- Metiny i Bossy mają określone respy czy losowe? Jesli okreslone to nie mysleliscie o tym zeby to zmienic? Mysle ze losowosc jest dobra bo jest sprawiedliwa, dla osob grajacych w wolnym czasie, nie walczących o topke bedzie ciezko cokolwiek zrobic bo topka bedzie obstawiala respy. I wogóle mi np na privach brakuje jednego elementu z pla a mianowicie "mam metka bitwy pomoze ktos? podam kordy pw"  :D

- Bossy są zbalansowane na zasadzie znajde to ubije czy trzeba bedzie sie troche naciupać zeby takiego bossa zabic? (nie mowie o tych malo lvlowych)

- W jaki sposób bedzie mozna sie z wami kontaktowac? Bedziecie regularnie na tsie badz forum? Moze jakis support?

Metiny oraz bossy mają krótki respawn do tego są w dungeonach więc nie powinno być problemu z odszukaniem i pokonaniem ich.

Z dobrym ekwipunkiem większość bossów będzie można pokonać w pojedynke.

Powiększyliśmy Team do 5 osób będziemy dostępni na Team Speaka na co dzień oraz pod supportem.

Opublikowano

Nooo to chyba będzie jeden z pierwszych serwerów na których będę grał od ponad roku. Naprawdę warty uwagi, pytanie tylko ile będzie bugów bo na pewno masa.

Czy osoba grająca bez IS będzie miała takie same szanse jak osoba grająca z IS ?

Mogę wiedzieć kto jest w Team ? jakieś nicki ?

O której beta ?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nooo to chyba będzie jeden z pierwszych serwerów na których będę grał od ponad roku. Naprawdę warty uwagi, pytanie tylko ile będzie bugów bo na pewno masa.

Czy osoba grająca bez IS będzie miała takie same szanse jak osoba grająca z IS ?

Mogę wiedzieć kto jest w Team ? jakieś nicki ?

O której beta ?

Przedmioty z Item Shopu możemy kupić za Punkty Osiągnięć, ponadto dostajemy itemki z Item shopu za misje polowań, za niektóre misje biologa, oraz dodatkowo 2.500 smoczych monet jest za misje biologa oraz kupony monet wylatują z szkatułek serwerowych.

Bugów nie powinno być wszystko testujemy na bieżąco po paręnaście razy.

Znasz cały Team bo jest ten sam jak za starych czasów :)

Opublikowano

Piękna prezka , prze cudowna dla oczu ! I tyle nowości <3

ALE albp jestem ślepa albo nie ma info jaki to typ serwera i kiedy start !? xD W

L7VaIos.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Czy postacie i itemki z bety zostaną usunięte? 

głupie pytanie, posty sobie nabijasz czy jak? przecież to jasne że będa

Opublikowano

głupie pytanie, posty sobie nabijasz czy jak? przecież to jasne że będa

Ne melivi tak samo była beta i nic nie było usuwane. Kto pyta nie błądzi. 

Kappa.

Opublikowano

Ne melivi tak samo była beta i nic nie było usuwane. Kto pyta nie błądzi. 

Tyle że tam była inna sytuacja ... to nie była zamierzona beta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...