Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wyrobimy się dzisiaj z bętą mamy jeszcze pare rzeczy do zrobienia.

Luźno. Jutro dacie rade? I czy klient będzie jeszcze dziś/jutro rano? Takie info by się przydało chociaż. ;p

Pomocnik
Opublikowano

Ta trzecia dwuręka do expa to by się przydało trochę wydłużyć, bo nie wygląda zbyt ładnie, a te bronie do pvp dla bma to jak z xenoxa wyciągnięte, ale reszta super brawo za gust +++. Pierwszy dungeon to DT? bo tak dużo wszystkiego w jednym miejscu i nie dopatrzyłem.

Opublikowano

@Fuktak007

U handlarki są dosyć drogie ale dropią świetnie, nie jest to serwer hard tylko medium w niektórych aspektach easy w zależności od gracza jak traktuje trudność gry. Podczas bety zostanie wszystko wyregulowanie dokładniej 

Opublikowano

@Arsenic

Wszelkie poprawki na serwerze zostały dzisiaj wprowadzone, zabezpieczyliśmy serwer gry i przygotowaliśmy go w pełni do działania, zostało nam zrobić serwer www zabezpieczyć go, skonfigurować autopatcher oraz zabezpieczyć i uploadować gotowego clienta, myśle że jutro się wyrobi aczkolwiek będą to raczej godzinny późniejsze ponieważ członek teamu zajmujący się clientem ma jutro egzamin z prawka i będzie późniejszym wieczorkiem.

Opublikowano

No i super ;)

Chociaz jakies informacje , wiadomo na czym stoimy :D.

W trakcie bety co bedzie testowane ? Konkretne fazy testow czy luzny rozpierdol ? ;d.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

@ZagajQ

Looknij sobie 2-3 strone jakoś tam wrzucałem plany na beta testy, będą testy ogólne wszystkie ale także wyprawy z gm do dungeonów w celu poprawy/modyfikacji/udoskonalenia ogólnie wszystkie propozycje i sugestie graczy zamierza przeanalizować i wprowadzić najlepsze.

Opublikowano

@ZagajQ

Looknij sobie 2-3 strone jakoś tam wrzucałem plany na beta testy, będą testy ogólne wszystkie ale także wyprawy z gm do dungeonów w celu poprawy/modyfikacji/udoskonalenia ogólnie wszystkie propozycje i sugestie graczy zamierza przeanalizować i wprowadzić najlepsze.

Łoo ja napewno zagram 7 lat w metina gram non stop :D

Takiego projektu jeszcze nie widziałem.

Jest może rekrutacja  na moderatora gry [GM] ?

Chętnie bym mógł służyć.

Opublikowano

­Darksince od gladora? Przykre wspomnienia z gladora.. Raczej wątpię, że serwer się wybije z taką opinią.

Przejrzyj prężke i przeczytaj komentarze, polecam również zerknąć na fanpage .

Opublikowano

Bullshit! W takim razie, każdy serwer ma mieć swój odpowiednik w sieci? To jest tylko nazwa, a dla podświadomości co niektórych osób definicja nazwy to ciąg znaków alfabetycznych.

Dla osób, które wolą wolą korzystać z Wikipedii to zapraszam tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Nazwa .

Swoją drogą Mrocznego Smoka sikającego ogniem można nazwać Sikajec, Sikargon albo nawet Szczałgon (pewnie już podsunąłem nie jednym nazwę dla serwera).

Kwestia tego jak człowiek jest pojętny na przysposobienie sobie wyrazu do łba.

Smętne Aspekty magii można wsadzić sobie w dupę bo to jest serwer w klimacie Smoków. Ja to bym proponował jakieś ćwiczenia, bo milionkroć tworząc grafikę dla tego serwera używałem nazwy.

Rezultatem milion-pierwszego było wciąż to samo słowo MALYGOS!

ale Ty pierdolisz czasem...   ^^

Serwer polecam.

Bardzo ładna prezka i widać, że się postaraliście przy tworzeniu serwera. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Przejrzyj prężke i przeczytaj komentarze, polecam również zerknąć na fanpage .

@kronos126p

Mamy 5 osoby skład, 3 GM zaufanych oraz 1 Technika od Clienta i ja jestem od pliczków, dajemy rade w zupełności gdyby się coś zmieniło będzie rekrutacja na forum serwera.

To ja już wiem, że na tym serwerze nie będę GM'em gdyż nie mam jakoś tak szczęścia do przekonywania ludzi :/

No to czekamy na betę ;)

Jeszcze takie pytanie body czy wp bardziej do tego serwa pasuje do expa wiem, że wp ale są wyjątki ;)

Opublikowano

Dość ciekawe rozwiązania. Grafika na plus, lecz niczym mnie nie zainteresowaliście. Sety zbrojek trochę podobne do setów z gry Shaiya. Ogólnie taki misz-masz. Fajny pomysł z mapami, lecz koncepcja stara.

Powodzenia.

Opublikowano

Nie myśleliście może o dodaniu TuTorów do gry? Jest to przyjemne przy wymianach np. między serwerami.

u9VNiOE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...