Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Malygos

DarkSince.

Malygos Prywatny Serwer  

384 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba wam się serwer w skali 1-5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Alixx

Na razie mamy przygotowane 5 rodzai eventu : Event ZuO, OX, Obrona Kamieni Metin, Dungoen no Limit , Drop Szkatułek Niebios i więcej coś chcemy pomyśleć podczas bety.

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może być to na co czekam ! 

Zagram z pewnością.

Ciekawi mnie tylko czy te nowości nie będą pobugowane, ale wyjdzie to na jaw przy starcie  :D

Wszystko było testowane paręnaście razy podczas dodawania tego, oczywiście wiemy że nie jesteśmy w stanie sprawdzić jednak tak dobrze wszystkiego jak gracze dlatego uruchamiamy tygodniowe beta testy.

Opublikowano

Malygos jest niebieski...

Aspekt Magii jest bardzo zawiedziony Waszą postawą.

Trzeba se bylo nazwac serwer Alextrasza jak chcecie na czerwonym cisnąć. 

// i tak wszystkie Polaki bedą czytać M A Ł Y G Ł O S XDDDDDDDD

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nasza nazwa serwera odwzorowuje jedynie styl Smoków i piekła który chcieliśmy zachować od samego początku, niebieski kolor nie był w naszym stylu dla tego wszystko jest w innej kolorystyce. My jako team jesteśmy bardzo zadowoleni z grafiki którą wykonał dla nas Pan Patryk.

Byłem wieloletnim graczem PL'a ,a dokładnie 6-7 lat tam grałem, tworząc serwer robiłem go pod siebie,a dokładnie tworzyłem serwer na którym kiedyś jako graczowi spodobał by się na pewno i sam bym chciał na nim zagrać. Jestem zadowolony z projektu który tworzyliśmy od ponad roku, nie wyczerpaliśmy swoich pomysłów co do niego mamy ich nadal sporo, kilka aktualnie się realizuje, pare zleceń jest zamówione (MAPY,MODELE,OBJECTY,EQ), na pewno będziemy wprowdzać mase ciekawych aktualizacji i udoskonalać ten serwer na biężąco.

Opublikowano

Bullshit! W takim razie, każdy serwer ma mieć swój odpowiednik w sieci? To jest tylko nazwa, a dla podświadomości co niektórych osób definicja nazwy to ciąg znaków alfabetycznych.

Dla osób, które wolą wolą korzystać z Wikipedii to zapraszam tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Nazwa .

Swoją drogą Mrocznego Smoka sikającego ogniem można nazwać Sikajec, Sikargon albo nawet Szczałgon (pewnie już podsunąłem nie jednym nazwę dla serwera).

Kwestia tego jak człowiek jest pojętny na przysposobienie sobie wyrazu do łba.

Smętne Aspekty magii można wsadzić sobie w dupę bo to jest serwer w klimacie Smoków. Ja to bym proponował jakieś ćwiczenia, bo milionkroć tworząc grafikę dla tego serwera używałem nazwy.

Rezultatem milion-pierwszego było wciąż to samo słowo MALYGOS!

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

No.. ^ ^ To jest serwer, dawno już takiego nie widziałem. Po obejrzeniu prezentacji aż chce się grać. Sety i wgl kozackie.

Myślę, że tego serwera nie olejesz. Powodzenia. ;)

denzel.png

Opublikowano

Bullshit! W takim razie, każdy serwer ma mieć swój odpowiednik w sieci? To jest tylko nazwa, a dla podświadomości co niektórych osób definicja nazwy to ciąg znaków alfabetycznych.

Dla osób, które wolą wolą korzystać z Wikipedii to zapraszam tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Nazwa .

Swoją drogą Mrocznego Smoka sikającego ogniem można nazwać Sikajec, Sikargon albo nawet Szczałgon (pewnie już podsunąłem nie jednym nazwę dla serwera).

Kwestia tego jak człowiek jest pojętny na przysposobienie sobie wyrazu do łba.

Smętne Aspekty magii można wsadzić sobie w dupę bo to jest serwer w klimacie Smoków. Ja to bym proponował jakieś ćwiczenia, bo milionkroć tworząc grafikę dla tego serwera używałem nazwy.

Rezultatem milion-pierwszego było wciąż to samo słowo MALYGOS!

Gówno burza za 3..2..1.. :D

Wbijam tylko boje się o bugi ;[ Mam nadzieję że wszystko ogarniecie powodzenia.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Dzisiaj zostało skończone zabezpieczanie serwer gry, zostało jeszcze trochę pracy jesteśmy uzależnieni od znajomego który się tym zajmuje i prace zostaną skończone dopiero jutro.

Opublikowano

Prezentacja mnie rozwaliła :D Po prostu miazga, jednak dla mnie za dużo wszystkiego, na pewno zagra wiele osób, są nagrody na topke, super, wszystko jest. Jak dla mnie eq i przedmioty zbyt oczojebne :D  Jeśli administracja się postara serwer może stać nawet kilka lat :D

@ 5/5 :)

Opublikowano

W końcu coś nowego! Obyście wytrzymali jak najdłużej, powodzenia. Jedyny minus prezki to tekst pisany drobnym druczkiem.

Jak można, proszę o edycję prezki, oczopląsu dostałem z tym ekwipunkiem (białe kolczyki, które na PL-u są niebieskie, mój mózg usilnie starał się to zmienić).

Opublikowano
Aktualizacja Shopów offline:

-Możemy zarządzać sklepem na każdym channelu

-Przejrzany sklep zmienia kolor na niebieski

-Możemy zmieniać cene,nazwe oraz dodawać/usuwac przedmiot podczas aktywnego sklepu

57a4fv.png
Opublikowano

Łożeszty, dawno mnie aż tak serwer nie zaciekawił! Niestety medium/hard nie lubię, przez te ostatnie niewypały które 'wychodziły', ale mimo to, myślę, że na serwer wbiję, przynajmniej na moment, bo zapowiada się naprawdę ciekawie. Możliwe, że przeoczyłem, bo nie czytałem całego tematu - kiedy będzie beta?

Opublikowano

Z*******y serwer mam nadzieje że serwer szybko nie padnie i że start będzie bez problemu ­;) 

Beta będzie otwarta dla wszystkich? 

Jest jakaś reklama? 

Nie wiem jaki to typ serwera jakoś nie doczytałem albo nie pisze ale pewnie będzie trzeba robić buffa dla postaci typu ninja? 

Oczywiście polecam i wbijam na start :D 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...