Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy gramy na tych samych serwerach. Diamentowe z rękawiczką (tylko z gry, nie is) lecą średnio jeden na 5-15 minut. CZASEM zdarzy się jakiś "bug" i dropie 1h i nic.

Wczoraj dropiłam jakieś 4-5h i zdobyłam 40 diaxów, więc nie przesadzaj (dodam, iż drop już został polepszony..) 

Co do ulepszania eq, osobiście mi spaliło maksymalnie 2-3 razy - a posiadam już całe eq na mój poziom (235lvl). Wbijanie KD? Ani razu nie miałam sytuacji, żeby nie został wbity za pierwszym razem.. wiec po prostu jesteś pechowy.

Kupony SM lecą jak szalone, codziennie zdobywam po 1k+ sm'ów. Uważam, iż ich drop jest zdecydowanie za duży, ponieważ powinny być o wiele droższe niż same diamenty.

Jeżeli chodzi o dungeony, zgodzę się, że są nieprzemyślane. Kasa to może i nie problem, jednak drop jest troszeczkę słaby.

Jeżeli chodzi o drop diamentowych polecam dropa na mapkę 180. ;)

Serwer jak na tę chwilę jest dobry, polecam go gorąco. Jednak ucieszyłaby mnie większa aktywność Administracji na forum, ponieważ w dziale "support" oraz "propozycji" robi się jeden wielki syf. 

edit: A no tak, skoro masz 250lvl to się nie dziwię, że praktycznie nic Ci nie leci. :>

Na jakiej mapce ty dropilas te diaxy?

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o forum. Mi osobiście tak przeglądarka zacina się że mi ciężko jest na nim usiedzieć. Ale poprawimy aktywność forum na pewno.

Prosimy obserwować forum, na dniach pojawi się informacja dotycząca event'u Halloween 

Cieszę się. ;)

180/220

Opublikowano

Cieszę się. ;)

180/220

Polecam jednak 100/140 bo tam eq nie potrzebujesz a żeby ustać na tych mapach 180/220 już musisz mieć eq :)

A mapa 220lv to s**t albo ja mam ultra nie farta że przez 2h mi żaden diament nie poleciał albo to tam tak leci miałem rękawicę+is i 230lv.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Polecam jednak 100/140 bo tam eq nie potrzebujesz a żeby ustać na tych mapach 180/220 już musisz mieć eq :)

A mapa 220lv to s**t albo ja mam ultra nie farta że przez 2h mi żaden diament nie poleciał albo to tam tak leci miałem rękawicę+is i 230lv.

Powiem Ci szczerze tak, że nie warto mieć rękawice z IS'u - gorzej leci niż tylko na normalnej. :)

Na mapie 180 uciągam spota z eq na 100lvl bo takie zrobiłam na dropka. 

Mapy 100 i 140 też są dobre, jednak za dużo ludzi tam biega. 

Ponawiam pytanie

Jakie znów pytanie? 

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy i użytkowniczki :)

Wraz z @Shaunii oraz całą resztą ekipy, chcielibyśmy Was poinformować o zbliżających się dwóch zabawach w których będą do wygrania oczywiście Smocze Monety, suma nagród jak i dokładne kategorie zabaw zostaną ogłoszone w późniejszym czasie.

Ogłaszamy już teraz żebyście mieli czas na przygotowanie się mentalnie.

Dlaczego? A już Wam wyjaśniam!

W jednej z kategorii będzie się liczyła głównie Wasza wiedza na temat gry oraz szybkość, chyba tak to można nazwać :)

Natomiast w druga kategoria będzie przeznaczona już bardziej dla artystów, mamy nadzieję że się o to nie pogniewacie, chcemy również nagrodzić artystów grających na naszym serwerze.

Nie obyłoby się również bez losowania gdzie dla zwycięzcy losowania również będzie nagroda, jak zawsze w losowaniu będzie liczyło się tylko szczęście, a pula nagrody będzie zależała od osób biorących udział w losowaniu :)

Liczymy na to że rozruszamy trochę forum konkursami i zabawami które będą organizowane coraz częściej.

Serdecznie pozdrawiamy

Administrator Forum @Algade

Globalna Moderatorka @Shaunii

Zapraszam na forum http://forum.kamelis.pl/

Oraz serdecznie polecam serwer :)

Przyjemna gra ^^

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy i użytkowniczki :)

Wraz z @Shaunii oraz całą resztą ekipy, chcielibyśmy Was poinformować o zbliżających się dwóch zabawach w których będą do wygrania oczywiście Smocze Monety, suma nagród jak i dokładne kategorie zabaw zostaną ogłoszone w późniejszym czasie.

Ogłaszamy już teraz żebyście mieli czas na przygotowanie się mentalnie.

Dlaczego? A już Wam wyjaśniam!

W jednej z kategorii będzie się liczyła głównie Wasza wiedza na temat gry oraz szybkość, chyba tak to można nazwać :)

Natomiast w druga kategoria będzie przeznaczona już bardziej dla artystów, mamy nadzieję że się o to nie pogniewacie, chcemy również nagrodzić artystów grających na naszym serwerze.

Nie obyłoby się również bez losowania gdzie dla zwycięzcy losowania również będzie nagroda, jak zawsze w losowaniu będzie liczyło się tylko szczęście, a pula nagrody będzie zależała od osób biorących udział w losowaniu :)

Liczymy na to że rozruszamy trochę forum konkursami i zabawami które będą organizowane coraz częściej.

Serdecznie pozdrawiamy

Administrator Forum @Algade

Globalna Moderatorka @Shaunii

Zapraszam na forum http://forum.kamelis.pl/

Oraz serdecznie polecam serwer :)

Przyjemna gra ^^

Polecam :D

Opublikowano

poelcam serwer, kozaczek

w ciagu 2dni dropem w v2 i dropem 100 oraz 140 zarobilem wystarczajaco zeby zakupic kostium, fryz i peta, a jeszcze troche to i na runki sie uzbiera

serwer latwy, elegancki

jedyne co bym zmienil to te mapki bo sa male i na tylu graczy 3-4 dobre spoty na mape nawet przy 6ch to smiech na sali

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Wypowie sie ktos na temat balansu ?

Powiem ci tyle, że 90% serwera to daggery, bo przez zbugowaną chmurkę biją nią po 4-5kk z identycznym eq co ty. Hity mają po 100k, ale i tak nie masz szans z daggerem.

BTW. Robiłem testy na mapie 100 przez 3h całe 5 diamentów, na mapce 140 przez 2h 3 diamenty, na mapce 180 4 diamenty w 2h, a na 220 1 diament w 2 godziny. Oczywiście cały czas rękawiczka, a dropiłem na minimalnym lvlu wejścia na mapkę.

Opublikowano

Powiem ci tyle, że 90% serwera to daggery, bo przez zbugowaną chmurkę biją nią po 4-5kk z identycznym eq co ty. Hity mają po 100k, ale i tak nie masz szans z daggerem.

BTW. Robiłem testy na mapie 100 przez 3h całe 5 diamentów, na mapce 140 przez 2h 3 diamenty, na mapce 180 4 diamenty w 2h, a na 220 1 diament w 2 godziny. Oczywiście cały czas rękawiczka, a dropiłem na minimalnym lvlu wejścia na mapkę.

To miałeś cholernego pecha. ;)

Co do chmury, pls - obrywam max 600-1kk. 

Opublikowano

To miałeś cholernego pecha. ;)

Co do chmury, pls - obrywam max 600-1kk. 

Dokładnie, z runa i tarcza chmura tyle bije ~~ Testowane przed sekundą :)

Opublikowano

Dokładnie, z runa i tarcza chmura tyle bije ~~ Testowane przed sekundą :)

Jakos ja mam 250 lvl i max rune i bije duzo wiecej... Lepiej powiedz ze nawet nie potrafisz ogarnac tego balansu.

Opublikowano

Jak balans? Dager zmiata wszystko na chmure a archer to najgorsza postac ze wszystkich

Duzo online? okolo 800

a smok np?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...